V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Pokracovanie

6 years ago
Mirka
Dobry den, pan doktor, moc dakujem za Vase slova a doveru. Tento tyzden obzvlast mile, mala som neprijemnu havariu na dialnici, vsetci zivi a zdravi, akorat z auta je vrak. Takze lietam medzi pracou a poistovnami a snazim sa to rozdychat... vaha plus pol kila, co som celkom prekvapena, lebo dva dni som nevladala nic zjest... Caka ma tazky tyzden - sluzobka v Belehrade a firemny vianocny vecierok, tak mi drzte palce palce, nech to vsetko v zdravi prezijem! Krasny vikend a urcite sa zas ozvem!
 
6 years ago
Dr. Staněk
Milá MIrko. Jsem rád, že jste se ozvala. Protože nám pořád nechtějí zrušit letní čas, snažím se čas sledovat na základě vašich zpráv. Hodinky nenosím a mobil má většinou vybité baterie. Proto se mi zdálo, že čas tolik zase neletí.. Myslím si, že se na svůj úspěch můžete dívat jen optimisticky. Vy jste sice ještě nesáhla cílové váhy, ale po výrazném zhubnutí jste po dobu jednoho roku nepřibrala ani deko! To je zkrátka bomba!!! Výtečný výsledek. Smutná být proto vůbec nemusíte a snažte se tento rok váhu jen udržet. Není všem dnům konec a jsem si jistý, že své vytoužené váhy za nějakou dobu dosáhnete a není zase až takový spěch. Těším se, že se to dozvím první právě v této poradně. To by byl úžasný dárek. Příjemný týden.
 
6 years ago
Mirka
Dobry den, pan doktor, ja som mala teraz take trosku blaznivejsie obdobie, minuly stvrtok aj piatok som nestihla napisat, vcera podobne, tak aby ste vedeli, ze zijem a nevzdavam sa... Nejako ale nemam silu na nastarovanie, vaha za posledne dva tyzdne bezo zmeny a ja zacinam prisny rezim skoro kazdy druhy den a vzdy sa neudrzim a niecim to porusim, co ma za nasledok dalsie porusenie...niekedy mam pocit, ze je to ako prestavat fajcit...skoda len, ze jest clovek prestat nemoze ;-) Nemozem behat, boli ma noha, co asi tiez vedie k stagnacii vahy, lebo som behala minimalne 3x tyzdenne. Tak si tu tak stagnujem a som vdacna za Vase slova povzbudenia, ktore ma vzdy ubezpecia, ze stagnacia nie je zas az taka katastrofa. Ked si uvedomim, ze som tento rok vlastne dohromady nic neschudla, tak je to smutne, ale ked si uvedomim, ze som ani nic nepribrala, tak uz to vyzera optimistickejsie ;-) Prajem krasny vikend a ozvem sa vo stvrtok!
 
7 years ago
Dr. Staněk
Milá Mirko. Omlouvám se, za pozdní odpověď. Byl jsem na chvilku v zahraničí. Ránu jen jemně masírujte. Klidně jen večer, ale delší dobu a celé okolí. Doporučuji několik minut. S tou politikou je to hrůza. Jsem životní optimista a doufám v zásah vyšší moci i když nejsem věříci. Je dobré, že jste si váhu udržela i v tomto počasí a období, kdy lidé častěji sáhnou po něčem sladkém,nebo po skleničce alkoholu. Nic tragického se ale ve vašem případě neděje a není důvod vás nepochválit. Udržovat si váhu je nelehký úkol. Sbírejte síly a pak se do toho zase pusťte. Vím, že to dokážete a nějaké to kilečko zase ztratíte. Těším se zase ve čtvrtek!!!
 
7 years ago
Mirka
Dobry den, pan doktor, moc dakujem za radu, gel sa da bezne u nas kupit, tak ho idem hned niekde objednat. Znamena to teda, ze idealne nie natriet, ale vmasirovat? Rano/vecer? Rana je uz uplne zacelena. Aj ked mazanie hlavy lubrikantom mi pride skor ako navod ako prezit v politike, nie ako liecebny postup ;-) Teda inak, pozrela som si vysledky Vasich volieb a zda sa mi to celkom smutne - trestne stihany slovak s STB minulostou a japonsky nacionalista? No, minimalne moji oblubeni ceski humoristi budu mat zase na par rokov vystarano. V celku este chapem, ako a preco sa tam dostal Babis, aj ked ziram na to vysoke percento, ale ako moze mat tolko hlasov strana, postavena iba na boji proti niecomu, co v Cechach takmer neexistuje, tak tieto paradoxy ma neprestavaju udivovat. Mame tu tiez vlastnych nackov, takze programy postavene na nenavisti zjavne celkom funguju... Skoda. Ja hlasim vahu bezo zmeny, vikend som prezila statocne, uplne som sa vyhla alkoholu a priloham, aj ked rezen a kapustnicu som nevynechala ;-) November chcem venovat sebe a Vasej strave, lebo mate pravdu, v decembri uz zase zacnu vsetky mozne vecierky, vianocne kapustnice, trhy a vypekanie... Ja mam este aj problem, ze velmi rada peciem/zdobim vianocne pecivo - milujem rozvonany byt vianocnym pecenim...problem je len, ze to bez ochutnavania nejako neviem ;-) Krasny vikend prajem a hlasim sa o tyzden.
 
7 years ago
Dr. Staněk
Milá Mirko, díky za zprávu. Mám zkušenosti, že koncem roku různé oslavy a schůzky s kamarády spíše přibývají. Kéž by tomu u vás tak nebylo. Přeji pevnou vůli. Myslím si, že polysilikonové gely má smysl používat, pokud je jizva čerstvá, ale uzavřená. Chce to ale velkou důslednost a vytrvalost v masírování postiženého místa. To by nemělo být mechanicky drážděno a cílem by mělo být tkáň lépe prokrvit, aby se dokončilo její novotvoření s co nejmenším poškozením její funkce. Levně je můžete koupit jako gely lubrikační např. Glide 4 You. Udělají stejnou službu, ne-li lepší, než různé přípravky používané na plastikách za drahé peníze. Kdybyste měla problém gel sehnat, mohu vám jej namíchat s takovou viskozitou, která se nejlépe osvědčuje. Glide 4 You je ale výtečný a určitě kvalitní. Obsahuje 100% polysilikonů. Příjemný týden a držte nám o víkendu palce, ať zvolíme do parlamentu dostatečně vzdělané lidi bez bočních úmyslů.
 
7 years ago
Mirka
Dobry den pan doktor, presne kvoli osetrovaniu jazvy som Vas chcela poprosit o radu - vraj existuju (a pomahaju) masticky so silikonom na vyhladzovanie jaziev. Pozerala som, ze ich je na trhu celkom dost a ceny sa pohybuju dost vysoko. Nerada by som naletela nejakemu marketingovemu bludu. Viete mi poradit nieco ucinne? Ak vobec naozaj nieco ucinne existuje? Alebo to radsej nechat na prirodu? Budem moc vdacna za radu, nezalezi na cene, len nechcem kupit nieco zbytocne. Hus bola vynikajuca, kapusta tiez, lokse som vynechala. Vaha dnes rano plus pol kila, ale verim, ze sa to hned zase zrovna. este ma caka zatazkavacia vikendova skuska - dvojdnova stretavka z vysky a potom uz bude klud so vsetkymi akciami a cestovanim zase na cas, tak asi skusim este dva tyzdne prisneho rezimu...uvidime... Prajem krasny slnecny vikend, vyzera, ze babie leto nam este chvilku vydrzi!
 
7 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, Mirko. Pozor na ošetřování jizvy, aby byla co nejméně viditelná. Nejhorší jdou masti s kortikoidy, které urychlí hojení a rána se zacelí méněcennou tkání. S tím se pak nedá dělat vůbec nic. Myslím, že to byl pro vás velký stres a velká zatěžkávací zkouška, kterou jste zřejmě opět zvládla. Přeji vám malou porci husičky se zelím. To je velmi zdravé jídlo a v žaludku po něm bývá jako v dětském pokojíčku. Věřím, že to zvládnete a dobré zprávy o všem napíšete. Příjemný týden.
 
7 years ago
Mirka
Dobry den, pan doktor, tak som tu zas - dcera si dost neprijemne rozsekla celo o obrubnik, spusta krvi a stichov, zajtra ideme na druhy prevaz, tak uvidime... Neverila by som, kolko masa je na cele, rana bola strasne hlboka... Inak je vsetko v poriadku, poobede po zasivani uz behala ako splasena, akorat asi poriadna jazva na cele jej zostane, uvidime. Dnes som sa nemala rano kde odvazit, ale cez vikend som mala cca minus pol kila dolu, od stvrtka, takze predpokladam, ze taky nejaky podobny bude moj ubytok. Skoncila som v nedelu prisny rezim, pridala jedno normalne jedlo, takze predpokladam, ze ubytok sa zase dost spomali, ale nevadi, hlavne ze sa mi podarilo zvratit letne prehresky. V stredu vecer ideme z prace na pecenu hus s loksami, tak to teda neviem, ako to prezijem ;-) Prajem krasny vikend a zase sa o tyzden ozvem.
 
7 years ago
Dr. Staněk
Milá Mirko, doufám, že je dcerka v pořádku a že to není nic vážného. Gratuluji k velmi dobrému výsledku! Držte se. Přeji příjemný víkend a děkuji, že jste nezapomněla se ozvat i za těchto nepříjemných okolností.
 
7 years ago
Mirka
Dobry den, pan doktor, dnes blby den straveny s dcerou na urazovke v nemocnici, takze som sa dostala k netu az teraz. Hlasim minus 1,9kg a dufam, ze v tomto tempe este chvilku vydrzim... Krasny vikend prajem!
 
7 years ago
Dr. Staněk
Tak se držte , Mirko! Stejně tak dobře, jako při sportu. Musí být ve vás ještě spoustu pevné vůle. Váhový úbytek za tento týden je ve vašem případě významný! Věřím, že nyní přišel ten správný čas s váhou směrem dolů pohnout! Doufám, že bude přijemné podzimní počasí s příjemnými teplotami. Dietní režim se pak zvládá snáze. Pochmurné počasí vybízí k návštěvě cukrárny, nebo vinné pivničky. Věřím, že následující týden zvládnete na jedničku a že další zprávu budete psát také s radostí. Příjemný týden.
 
7 years ago
Mirka
Krasne rano, pan doktor, dakujem za drzanie palcov, pomohlo, zabehla som celkom dobry cas, tusim svoj druhy najlepsi v tejto sezone. V skutocnosti nic svetoborne, ale v kategorii beziacich obezitiek som obstala so ctou a to som este predbehla kopu mladych a stihlych slecien, takze som na seba bola celkom hrda. Inak konecne v beznom rezime, nic neplanujem, nikam chvilku necestujem a co sa jedla tyka, tak od pondelka som v prisnom rezime. Hlasim ubytok 1,8 kg, takze prisny rezim sa mi zase osvedcil. Vzdy je mi to jasne, ze pomoze, len nie vzdy mam silu ho dodrziavat. Prajem krasny tyzden a dufam, ze do buduceho tyzdna bude dolu letna slanina :-)
 
7 years ago
Dr. Staněk
Díky za zprávu, Mirko a jsem rád, že je vše v pořádku. Paralékárna Rybí olej redukční dietě nevadí a zvyšuje její výživovou hodnotu. Zda ho zařadit či ne, je jen otázka ekonomická. Proto ho lidem nedoporučuji paušálně, ale spíše při dlouhodobějším nízkoenergetickém dietním režimu. Přeji vám abyste závody dobře zvládla a dobře se po nich cítila. Zdá se, že máte termín pro přísný režim vybraný a tak si váhu jen v klidu udržujte. Věřím, že jej zvládnete a že se budete radovat z výraznějšího váhového úbytku. Mějte se hezky a budu rád, když si najdete ve čtvrtek nebo pátek pro poradnu chvilku času...
 
7 years ago
Mirka
Dobry den, pan doktor! To je uzasne, ako Vy ma viete pochvalit aj vo chvili, kedy upadam do mierneho zufalstva ;-) Dakujem! A vlastne mate asi pravdu, zivot vediem do istej miery pestry, aj ked si tak v priebehu roka moc nepripadam. Minuly tyzden som zasklila hlasenie, nejako som to z letiskovej haly nezvladla a vlastne som sa ani doma rano pred odletom neodvazila. Po navrate z Holandska mam dnes zas vahu o pol kila vyssiu, takze sa placam na mieste hore dole a to sa mi este ani nepodarilo zhodit nabrane kila za leto. Tento tyzden este musim zvladnut jedny bezecke preteky a svoju narodeninovu oslavu a potom konecne pride ten cas, kedy sa nikam nechystam, neplanujem ziadne navstevy ani oslavy, tak prejdem cisto na guaretu (momentalne stale guaretu ranajkujem a niekedy aj veceriam, akorat na vyletoch to nejako nevychadza). Pripadne navstevy uhostim mrkvou ;-) A ano, potrebujem sa este pohnut dolu tento rok, pre pokoj svojej duse... Zasoby mam, mozno jedna otazka - pridat do diety od zaciatku rybi olej (momentalne ho uzivam), alebo ho na prve dva tyzdne uplne vylucit a pridat az potom? Priebezne uzivam Vase sumive vitaminy, rybi olej a flavonoidy. Dakujem za podporu, prajem usmevny tyzden a urcite sa zase ozvem, to ze podavam priebezne hlasenia ma drzi v strehu, tak pozor, mozno sa ma uz nikdy nezbavite ;-)
 
7 years ago
Dr. Staněk
Nemáte to lehké, Mirko. Žijete velmi pestrý život, a proto máte i hodně lákadel v podobě dobrého jídla a pití kolem sebe. To, že se držíte na stejné váze není zadarmo a určitě musíte o jídelníčku přemýšlet a něco si nedopřát. Jediná možnost je, najít si dostatečně dlouhé období, kdy vám nebude dělat obtíže přísný jídelníček dodržovat. Není nezbytné, aby to zrovna bylo tento rok. Je mi ale jasné, že další velký úspěch potřebujete a přejete si jej. Po návratu z Holandska bych na 14 dní pustil jídlo z hlavy, vyhýbal se společenským událostem i přátelům a vrátil se k osvědčenému postupu... Příjemný týden!
 
7 years ago
Mirka
Je mi jasne, ze alkohol v diete je cesta do pekla, staci sa pozriet na kaloricke hodnoty, a okrem toho, vzdy ma pritom napadne, ako som niekde citala (mozno tu v poradni., mozno niekde inde) ze telo okamzite po dodani alkoholu prestava metabolizovat tuky a prejde na energiu z alkoholu, takze sa pritom chudnutie naozaj spomali. Nastastie som si od minuleho roka zvykla pit alkohol naozaj iba vynimocne, takze mi nerobi problem ustrazit sa pocas normalneho denneho rezimu. Tento tyzden hlasim zase minimalny ubytok - 0,1 kg a neskutocnu chut na buchty ;-) O tyzden idem na par dni na vylet do Holandska a po navrate by som sa rada zase pustila do uplnej nahrady stravy, aby som odburala tieto moje sacharidove ulety. Vzdy je to zaujimave, ako sa mi dari dlhodobo sa drzat a potom po par prehreskoch sa zase neviem nastartovat... Stale som to uplne nezvladla, dodrziavat spravne stravovanie striktne a dlhodobo, ale tentokrat som rozhodnuta, ze zabojujem a dam este nieco dolu, ved uz skoro rok sa tu tocim okolo rovnakej vahy a nic...ale zase ani hore sa nehybem :-) Prajem krasny tyzden a ozvem sa zase vo stvrtok.
 
7 years ago
Dr. Staněk
Alkoholické nápoje jsou velký problém, chceme-lí jít s váhou dolů, Mirko. Zrovna se o tom zmiňuji v našem Zpravodaji. Pijeme příliš. Je třeba se naučit pít jen to nejlepší a jen v malém množství. Já osobně mám také alkohol rád a úplně se mu nevyhýbám. Víno ale už prakticky nepiji bez asistence mého kamaráda, který snad navštívil všechny vinice světa. Bez něho mě je lito trápit chuťové pohárky a tak si užívám jen zřídka a jen ty nejlepší pohádky co příroda napsala. Jsem hodně mlsný a dobrého tvrdého alkoholu mi proto stačí kapka. Ředění tvrdého alkoholu vodou považuji za technologické barbarství. Dobrého piva si občas dopřeji hodně, ale nyní jej již cíleně nepiji ani k jídlu s občasnými vyjímkami (svíčková,koprovka, rajská,...). Fakt jsou ale občasné. S kamarády to pak párkrát do roka doženeme. Díky ledvinnému práhu však nárazové pití nepředstavuje v konečném součtu takovou energetickou zátěž. Pravidelné pití alkoholu je cesta do pekel a vede k závislosti se změnou osobnosti a tedy i chování, kterou si lidé často ani neuvědomují. Někdy stačí malé každodenní dávky. K dovolené ale alkohol patří, máme-li ho rádi a není jen cílem jeho pití únik od starostí. Zbavuje úzkosti a rychleji pustíme o dovolené z hlavy každodenní problémy a obavy. Přeji vám, abyste si v novém týdnu našla nekalorické potěšení a postupovala malými a většímy krůčky stále úspěšně dále. Příjemný týden.
 
7 years ago
Mirka
Krasny letny den prajem, pan doktor, hlasim minimalny vahovy ubytok - 0,2 kg, ale pomaly sa mi dari nabiehat na bezny stravovaci rezim, aj ked zo zaciatku to bol celkom boj, zjedla by som aj slona, keby mi ho niekto dobre ugriloval ;-) Po partyzdnovej prestavke (kvoli viroze) som zacala zase trochu behat a vsetko sa snad casom vrati do beznych kolaji. Musim priznat, ze cez leto mi robil asi najvacsi problem alkohol, pocas chudnutia som ho vylucila (az na male vynimky) takmer uplne, ale toto leto sa nieslo v znameni koktailickov, ktore, je mi to jasne, maju obrovsku kaloricku hodnotu, a aj ked si da clovek len jeden, chudnutiu to neprospeje...ked dva, je to pomaly katastrofa. Nabehla som na svoj bezny rezim - 2x guareta, 1x normalne jedlo bez priloh, akorat ovocie som zatial nevylucila, aj ked sa ho snazim konzumovat minimalne. Nastastie melonova sezona uz konci, to je moja smrt. Uvidime, ako to pojde dalej. Dakujem za podporu, nutnost stvrtkoveho reportingu ma celkom drzi v strehu, a prajem krasny vikend!
 
7 years ago
Dr. Staněk
Ono, to zase půjde, Mirko ! Věřím, že se dostanete zase do skvělé formy a že načerpané síly zúročíte ve větší disciplíně. Je dobré, když stravování i fyzické aktivity mají nějaký řád po většinu roku. To se určitě tělu zamlouvá a posílí to i mysl, protože tak odfiltrujeme spoustu nepotřebných informací zvnějšku, který mozek rozptylují " tříděním a skládkováním". Smutná být v každém případě určitě nemusíte. Zvládnout dovolenou bez významného váhového přírůstku je velmi obtížný úkol pro ty, co mají s váhou letité problémy . Tento týden jste zvládla výborně a tak věřím, že se vám povede i týden další. Mějte se hezky.
 
7 years ago
Mirka
Krasny den prajem, pan doktor! Veruze bezny rezim mi robi dobre, uz som sa nan celkom tesila :-D Takze hlasim za posledny tyzden minus 0,9 kg, dufam, ze touto rychlostou to prazdninove sadlo este chvilku pojde dolu. Dost ma tesi, ze sa mi podarilo nabehnut zase na dietne stravovanie, lebo to je vzdy po uletoch pre mna najtazsie, uvedomit si, ze dost bolo a vratit sa na spravne miesto. Akorat som si vcera hovorila, ze ake su tie kila navyse nebezpecne - tri kila, to vlastne nevidiet, takze aj ked to clovek na sebe citi, da sa tvarit, ze sa nic nedeje...lenze ono sa deje...a potom sa pridaju dalsie tri kila... Tak som dnes zas urobila megaobjednavku, pridavaju sa aj nejaki kolegovia po lete, tak drzte palce :-) Krasny den prajem a dakujem za neochvejnu podporu a doveru :-)
 
7 years ago
Dr. Staněk
To je OK, Mirko. Nic si z toho nedělejte! Umíte přitlačit a váhu srovnat během několika dní. Nyní najedete na běžný denní rytmus a věřím, že váha půjde opět dolů. Těším se na pravidelné čtvrtky !!!
 
7 years ago
Mirka
Dobry den, pan doktor, tak sa hlasim po dovolenke s hlavou v smutku, lebo nakoniec som to neorganizovane stravovanie zvladla horsie ako to organizovane...:-( Vysledna bilancia po mesiaci dovolenkovania plus 2,8kg, co je mi fakt luto, ale nezvladla som to...posledne dva tyzdne som zrala piate cez deviate, jednoducho katastrofa. Tak dufam, ze to pojde dolu aspon tak rychlo, ako to islo hore, je to pre mna dost velke memento, ale bolo mi jasne, ze taketo stravovanie po mesiacoch diety nemoze dopadnut dobre. Kazdopadne, som tu zas, konecne v beznom rezime, tak pevne dufam, ze sa mi podari naskocit do normalneho stravovania, drzte mi palce! Krasnu dovolenku prajem!
 
7 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, Mirko. Mám radost, že jste se ozvala. Věřím, že nyní dokážete váhu porovnat. Dovolená bez organizovaného stravování je ideální, pokud nebudete oblopená přáteli, kteří ji tráví převážně jídlem a pitím. Více knížek, více pohybu, skromný, ale pestrý jídelníček uleví tělu a vyjasní mysl. Já začínám zítra a těším se na to. Mějte se hezky a kdykoliv se ozvěte.
 
7 years ago
Mirka
Dobry den, pan doktor, tak sa hlasim po navrate z jednej dovolenky a pred odchodom na druhu. Musim povedat, ze sa dost tesim, ze ste napisali, ze vazenie po navrate nemam brat vazne, lebo by som asi zaplakala. Ale uz viem, ze zadrzana voda v lete je velky kazic vahy, tak som neskocila rovno z okna, ked som videla po navrate z dovolenky na vahe +4kg, aj ked sa mi zda neuveritelne, ze to vobec ide. Uz na druhy den rano som mala dole minus dve kila, tak dufam, ze sa to rychlo utrasie do normalu, uvidime zajtra rano (zacala som brat kalium 2x2). Inak som sa celkom drzala, vsetko som jedla bez priloh - ryby, maso, syry, kopu listovej zeleniny, grilovanu zeleninu, olivy...akorat teda, mnozstva vacsie ako bezne doma, priznavam bez mucenia... A teda melonom som neodolala vobec, tie tam boli uplne fantasticke, takze sme ich jedli po kazdom jedle - tak mi to snad metabolizmus a vaha odpustia! Skoro rano som behala po plazi, vela plavala, cvicila pilates (rano) a jogu (podvecer) a strasne vela spala, takze hlava vypla uplne dokonale. Od pondelka dovolenkujem zas (dva tyzdne), ale to uz v nasich zemepisnych sirkach a bez zabezpeceneho stravovania, tak sa celkom tesim, ze zas nabehnem do svojho 'normalu' a balim aj dostatok guareta produktov. Pokusim sa ozvat sa Vam (ste tak trochu moj zdvihnuty prst;-), aj ked sa nebudem asi mat kde odvazit, tak aspon aby som napisala ako sa drzim... Prajem krasny vikend! Vy uz mate po dovolenke, alebo este sa mate na co tesit? :-)
 
7 years ago
Dr. Staněk
Příjemnou dovolenou, Mirko!!!
 
7 years ago
Mirka
Krasny den pan doktor, pisem z letiska, tak len narychlo - vaha bezi zmeny a so sebou si nesiem kopu predsavzati, tak Vam o dva tyzdne napisem ako to dopadlo ;-) Krasny vikend prajem!
 
7 years ago
Dr. Staněk
Díky Mirko za zprávu. Přeji příjemnou dovolenou ! Až se vrátíte domů, může opět dojít k nárůstu váhy jen kvůli zadržování vody , díky změně klimatu. Nenechte se tedy vyvézt z míry a vážně bych vzal až další vážení za týden. Během dovolené se snažte vyhýbat alkoholu a zbytečným přílohám. Dávejte si dobré libové masíčko, zeleninu bez přidaného tuku, mléčné výrobky s nižším obsahem tuku a menší porce ovoce. věřím že si odpočinete a že vás potěší i hodnota na váze, kterou uvidíte až se vrátíte domů. Budu rád, když se zase ozvete.
 
7 years ago
Mirka
Dobry den, pan doktor, dnes so bola cely cas offline, takze pisem v rychlosti az teraz, vaha +0,5, ale mam pred menzesom, tak verim, ze je to len obvykly lokalny narast :-) A mate pravdu, musim si dat realisticky ciel, zjavne to uz nepojde dolu tak rychlo ako minuly rok a moja pevna vola ma tiez svoje hranice :D Tak sa tesim z toho, ze sice pomalicky, ale predsa z tej vahy ubuda... Vo stvrtok odlietame na dovolenku, budem vela plavat a oddychovat a verim, ze to s vahou ustojim a nepojde nahor... Krasny letny vikend prajem!
 
7 years ago
Dr. Staněk
Určitě se se s váhou nespokojte, Mirko . S přibývajícími roky se bude udržovat stále hůře. Cíl máte stanoven a proto nevěřím, že byste váhu jen tak nechala. Nějak mi to k vám už nepasuje. Máte v sobě určitě velkou vnitřní sílu, která vás žene někam dopředu. Být vámi, tak si stanovím dosáhnout váhy o 5 kg menší do konce roku. Víte jak na to, váhu si udržujete bravurně a tak je to jen o tom, jak posbírat síly a najít vhodný čas kdy přitvrdit. I sportovní aktivity doporučuji hubnutí podřídit a včas ubrat. Těším se na další zprávu a přeji příjemný týden.
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru