V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Dietni plan

7 years ago
Dobry den, dnes jsem dokoncila 7 denni program. Rano se budu vazit, ale ocekavam celkovy ubytek za tyden 2 kg, s tim ze jsem hresila jak jsem zminovala cca pred rmi dny. Zitra si davam nejakou decentni pauzu, mam strasnou chut na pomeranc... Premyslim, jaky plan si mam dat ted nebo jak dal pokracovat.
 
7 years ago
Dr. Staněk
Je to je dobře. Važte se stále za stejných podmínek a tedy i na stejné váze.
 
7 years ago
Dobry den, sama to nechapu...Ani nad tim jidlem nijak nepremyslim...Dnes naprosto bez obtizi...Jak s vahou napisu v pondeli, protoze nejsem doma a kazda vaha vazi jinak tak at pisu spravne cislo.
 
7 years ago
Dr. Staněk
Snažte se hlad překonat a nezaměstnávejte svoji mysl jídlem. Pokrmu připravujte mechanicky, ale snažte se na nich pochutnat. Dietní plán na 7 dní se podle našich zkušeností velmi snadno dodržuje. Určitě tolik nepijte. Pokud není zelený čaj bezkofeinový, nelze vyloučit, že podpoří chuť k jídlu. Po třech dnech dietního režimu byste to již měla zvládat lépe. Přeji pevnou vůli.
 
7 years ago
Neuvedla jsem pitny rezim..jelikoz jsem mela opravdu strasny hlad a cgut tak uz jen dopoledne jsem mela vypito cca 2000ml zeleneho caje a asi 2 sklenice vody.
 
7 years ago
Dobry den, dnes 3.ti den sedmi denniho planu. Prvni 2 dny nebyly lehke, ale dnes nehorazne peklo...tak strasny hlad jsem nemela uz si ani nepamatuju...Nevydrzela jsem a pro bolest zaludku jsem plan porusila...ne nejak drasticky ale porusila, nedalo se to vydrzet...Vlakninu beru, i cucave tablety. Ob dva dny vse dodrzeno tak nevim, kde se stala chyba.
 
7 years ago
Dr. Staněk
Určitě. Je důležité ale sníst vše co jen ten den předepsáno, abyste se neochudila o výživné látky, které jsou nezbytné pro látkovou výměnu. Puding s vlákninou se výborně hodí k postupnému ujídání ( viz.Pokyny/příprava jídel) a mohou se tak snáze překonat počáteční problémy s přechodem na nový jídelníček.
 
7 years ago
Pane doktore muzu se jeste zeptat, pokud nesnim treba cely pudink nebo nejakou jednu celou porci, mohu to dojist behem dne?
 
7 years ago
Dobry den, jj vse mam...I vlakniny..ty pred jidlem i ty na cucani jablecne i kakaove...Ja se spis bojim, ze mi treba neco najednou nebude chutnat a pak bide ten hlad, kdyz nic nesnim...:-) ja jinak moc hlad nemam, zvlast ted, jsem po silnejsi zaludecni a strevni viroze a prave ze mam smrsklejsi zaludek tak chci jit hned do diety, dokud nejsem prozrana...:-)))) Tak dekuji a za 3 dny napisu, pokud nebudu mit hlad, ze bych psala driv..:-)
 
7 years ago
Dr. Staněk
Někteří tlouštíci mladšího věku nemají s hladem žádné zkušenosti a dokonce ho považují za nepřirozený stav, který potřebuje léčbu, když se najednou objeví. Jiní si pochvalují, že je to příjemný pocit. Hlad je třeba zkrátka překonat a příliš jej neřešit. Jsou horší věci na světě. Vlákninové přípravky dopomohou k tomu,a by se tělo postupně adaptovalo na skromnější jídelníček, který nepovede k nadváze.. Držte se prosím doporučeného dávkování a správného způsobu použití.
 
7 years ago
Tak balicek nebo spis balik dnes prisel a od zitra zacinam...Mam teda hruzu, aby me neprepadaly chute nebo hlad... Doufam, ze ty vlakniny budou ucinne a ze to bude ok...Prubezne budu informovat.:-)
 
7 years ago
Dobry den...jasan..rads napisu.
 
7 years ago
Dr. Staněk
Myslím si, že se vůbec nic neděje. Klidně takto začněte. Není problém navázat následně přísnějším režimem. Tento postup vám může i lépe vyhovovat a snáze pak jídelníček DP12 nebo 15 zvládnete. Váhový úbytek bude obdobný. Přeji pevnou vůli. Budu rád, když se po třech dnech díetního režimu ozvete jak se vám daří.
 
7 years ago
Nyni jsem obdtzela email, zr objednavka byla vyrizrna a do 24hod.bude predana GLS. Do lekarny to neni.
 
7 years ago
Dr. Staněk
Objednávka bude už asi odeslána, jestli jste ji poslala včera. Jestliže je k vyzvednutí v naší Paralékárně, dá se dodatečně stornovat a připravit úplně nová.
 
7 years ago
Dobre rano...uz mam zadanou objednavku...sla by tedy jeste zmenit? Dekuji.
 
7 years ago
Dr. Staněk
Vycházel jsem z toho, že jste na počátku psala, že chcete kombinovat naše výrobky z běžnou stravou. Proto jsem doporučil DP 7, abyste se vyvarovala chyb hned od počátku. Hotové pokrmy DietLine uspokojí chutě natolik, že člověk netouží po původním stravování. Suroviny jsou výtečné kvality. To platí i o zelenině v nich obsažené. Můžete samozřejmě začít i DP15-přísným či DP12, při respektování Pokynů a informací uvedených na obalech výrobků. Zvažte tedy ještě jednou, jakou cestou se chcete vydat. Každá vede k cíli, budete-li důsledná.
 
7 years ago
Pane dokzore ted jeste procitam poradnu...Chci se zeptat jestli ten program na 7 dnu neni moc mirny...Koukam ze vetsina zacina prisnym na 15 dnu nebo pak 12 denni..
 
7 years ago
Jj..snad to pujde...Cetla jsem zkusenosti ostatnich tak snad budu mit take takove stesti...Bojim se jen chuti...:-) Uz mam objednano, a po 7mi dennim uvidim jak dal...predpokladam, ze asi cestou k uspechu bude navazat dalsim nejakym planem ze?
 
7 years ago
Dr. Staněk
Je třeba mít dostatek psychických sil a pevného odhodlání, Jano. K původnímu jídelníčku, který vedl k obezitě, se vrátit nemůžete a musíte si postupně vytvořit nový, který nepovede ke zdravotním problémům v budoucnosti.. Dlouhodobá disciplinovanost je nutná. S našimi výrobky byste měla mít mnohem snažší cestu k úspěchu, budou-li vám vyhovovat. Pomohou vám také kompenzovat dietní chyby, kterým se úplně vyhnout asi nelze.
 
7 years ago
Jeste jsem zapomnela dodat, ze bych rada shodila cca 25-30 kg....Me BMI je v soucastnosti kolem 37. Tak snad se to povede. Jana
 
7 years ago
Dobra..takja nejdriv zkusim ten 7 mi denni plan. Dekuju.
 
7 years ago
Dr. Staněk
Hlad je přirozeným jevem u všech jídelníčků se sníženým obsahem energie. U výživově kompletní redukční diety je snadné jej překonat, pokud fyzická zátěž příliš nezvyšuje nároky organismu na další příjem energie. Tu bychom měli přísnému jídelníčku přizpůsobit. Užívání vlákninových přípravků Guareta napomáhá dietní režim zvládnout. Doporučuji užívat před každým pokrmem Guaretu SlimLineu, nebo Guaretu SuperSlim (viz.vlákninový set) a mezi jídly cca v 10.00 a 15.00 Guaretu EasySlim (tablety se nechají rozplynout v ústech) - 2 tablety za den. Úplnou náhradu stravy doporučuji po dobu 10-14 dní. Kdykoliv se ozvěte.
 
7 years ago
Dobry den...dekuji za odpoved...:-) Ja vase vyrobky znam...I polevky jsem jedla...Nechxi vypadat jak ignorant bezlepk.diety, ale je pravda, ze zahustene polevky moukou tolik neresim, jelikoz tam je te mouky minimum oproti klasickym moucnym vecem jako jsou testa apod. Kolik tech programu za sebou doporucujete bez pridavani dslsich potravin? A pak jsem se chtela jeste zeptat jak se resi, kdyz mezi jidly je hlad...A jeste poprosim jakou vlakninu doporucujete? Moc dekuji za odpovedi.
 
7 years ago
Dr. Staněk
Milá Jano, chcete -li jít s váhou dolů, je dobré na určitou dobu ovoce vynechat. Je příliš vydatným zdrojem sacharidů a pokud má tělo získávat více energie z tukových zásob, příjem sacharidů je třeba omezit. Snížit energetický příjem je třeba právě na úkor sacharidů a tuků. Jde-li váha dobře dolů, můžeme pozvolna zařazovat i ovoce. I ovoce má rozdílný obsah sacharidů a je třeba to v jídelníčku, kromě volby vhodné velikosti porce, také zohlednit. Některé výrobky Guareta mohou obsahovat gluten.Jedná se především o polévky Guareta. Ostatní výrobky celiaci dosti běžně používají. Také hotové pokrmy DietLine mohou gluten obsahovat, ale ve velmi nízké koncentraci. Možná by stálo zato zkusit jako první krok Dietní plán na 7 dní, a místo polévek třeba volit Guaretu MS broskev. Současná receptura zeleninové polévky umožňuje použití pro celiaky a měla byste ji snášet. Proto je možné zaměnit jen hrachovou polévku. Na webu je rozpis jednotlivých jídel. Zkuste se prosím na něj podívat a kdyžtak se ještě ozvěte během dne, bude-li něco nejasného. .DP7 doporučuji záměrně i kvůli tomu, že hotové pokrmy DietLine byste mohla snadno v práci používat a tím si snáze hlídat větší pravidelnost ve stravování. Protože mají snížený obsah energie, pro udržování váhy jsou také skvělé. Určitě vám zachutnají.
 
7 years ago
Dobry den pane doktore... Jsem zdravotni sestricka pracujici na smeny...Uz kdysi jsem mela problemy s vahou, ale vzdy jsem nakonec nejak kila dolu dala... Ted mi to nejde temer vubec. Nejim spatns, ale ta pravidelnost mi jde hur nez pred tim...Obcas mam vylozene zachvaty chuti, ne hlad, jen abnormalni chute na sladke... Chtela bych se zeptat jaky plan by se pro me hodil...Jsem zvykla na ovoce, coz si nedokazu predstavit ze bych nemela jist. Je mi 32 let, mam pouze celiakii a lecim se se stitnou zlazou, ale nyni kompenzovane. TK vysoky nemam, glykemie normalni a cholesterol vysoky take nemam. Predem dekuji za radu. Vaham jestli si objednat cely program a nebo jen nejake produkty a nahrazovat stravu jen castecne. JANA
 
Stránka 2 z 2

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru