V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Začínám

5 years ago
Dr. Staněk
Zkuste prosím užívat 2x2 tobolky za den po dobu jednoho týdne. Tobolky si můžete rozdělit i na 4 dávky. Lepší je užívat mezi jídly, ale není úplně podmínkou. Co se týká případného zánětu močových cest, tobolky problému nevadí. Doufám, že vám bude brzy lépe.
 
5 years ago
Dabu
Piju cca 2-3 litry, jak kdy a Kalium Plus nepoužívám, ale dnes jsem ho objednala tak uvidím jestli to pomůže. Hlavní je, že to jde aspoň trochu dolů, trápí mě poslední dobou asi zánět močových cest a příští týden jdu k doktorce, tak třeba i to může mít vliv. Uvidíme co se bude dít dál.
 
5 years ago
Dr. Staněk
Je to OK, Lucko. Buďte v pohodě. Zázraky neexistují, ale ve spravedlnost a některé fyzikální zákony věřím ( zejména v zákon o zachování energie). Za důslednost musíte být odměněna. Uvidíte. Kalium Plus přidáváte? Pijete dostatečně? Výkyvy počasí mohou také vézt k tendenci zadržovat více vodu. Těším se na další zprávu. I tato zpráva je pro mě velmi dobrá. Je ale přirozené, že toužíte po rychleljším dosažení cíle.
 
5 years ago
Dabu
Dobré ráno pane doktore, zázrak se nekonal a větší úbytek na váze také ne, je to opět 0,8kg. Jsem ráda, že to jde dolů, ale přijde mi, že se mi cíl vzdaluje. Co bych ale nechtěla, také jsem to vše nenabrala za týden tak nemůžu čekat zázraky.. Hezký týden, Lucka.
 
5 years ago
Dr. Staněk
Jde to stále dobře dolů, Lucko. To je důležité. Za dva měsíce už budete z takového úbytku nadšená a bude to boj o každé deko...Věřím také, že příští týden váha poskočí dolů rychleji. Buďte trpělivá, vše je na dobré cestě. Příjemný týden.
 
5 years ago
Dabu
Dobré ráno, strašné jak ty týdny letí. Tento týden je to úbytek pouze 0,8kg, ale aspoň něco. Snad to příští týden bude lepší :-) Hezký den, Lucka
 
5 years ago
Dr. Staněk
Dobré ráno, Lucko. Váha jde stále výborně dolů. Jste skvělá! už se to začíná blížit k devadesátce. Kalium Plus tuším užíváte. Pokud jste vynechala, zkuste zase přidat. Přeji vám úspěšný týden a těším se na další zprávu.
 
5 years ago
Dabu
Dobré ráno pane doktore, tak je další týden za námi a můj úbytek je 1,8 kg, takže mám nyní 96,1 a celkem od začátku - 25,5 Kg. Je fajn prestavat se za sebe venku stydět. Přeji krásný a úspěšný týden. Lucka
 
5 years ago
Dabu
Také normálně změnu času nemám ráda, ale momentálně mám jen vidinou toho, že místo pěti, budu vstávat v šest :-). Zahradu a všemožné dobroty z ní vám závidím, my budeme stavět cca do tří let, tak se už také těším až budu s dětmi sázet a sklízet. Momentálně si to dopřávame jen v malém na balkoně, ale i tak je skvělé vidět, jak se dcerka těší až ji vyrostou jahůdky, aby si je mohla mlsat. Lucka
 
5 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, Lucko. To je opět výborný výsledek. Váha vám jde dobře dolů. Já jse těším na změnu času také. Jsem ale odpůrce změny času, protože změny mi nevyhovují. Jsem více spjat s přírodou než s nenapravitelnou lidskou civilizací. Snadno a přesně odhaduji čas. Nepotřebuji žádné hodinky. Časové změny mě ale rozhodí a mám problém i se spánkem. Tento týden jsem měl příjemný. Počasí už bylo na práci venku a tak jsem ve volném čase ošetřoval naše ovocné stromky. Snažím se, aby naše rodina měla do budoucna k utržení ze stromů a keřů ty nejlepší ovocné lahůdky. Zasadil jsem už několik desítek odrůd, které mi chutnají. V těchto chutích hledám i inspiraci pro naše výrobky. Příjemný týden.
 
5 years ago
Dabu
Dobrý den pane doktore, nepolevuji, jsem ještě daleko od cíle,:-) Tak tento týden je skóre - 1,5kg takže mám 97,9. Je fajn se vzdalovat od té stovky. Jinak u nás doma proběhly neštovice u obou dětí, takže opět žádný spánek. Docela se těším na změnu času :-D Jaky vy jste měl týden? Lucka
 
5 years ago
Dr. Staněk
Tak to mám také velkou radost Lucko. Gratuluji!!! Nepolevujte prosím. Vše je na dobré cestě.
 
5 years ago
Dabu
Dobrý den pane doktore, jsem pod stovkou! :-D Za tento týden dole 2,2 kg a jsem na 99,4, celkem - 22,2 kg. Já mám takovou radost. Tolik jsem měla naposledy, když jsem trochu zhubla po porodu dcery takže před cca třemi lety. Přeji vám krásný den. Lucka
 
5 years ago
Dr. Staněk
Ano, Ivano. Použijte prosím jinou příchuť od stejného výrobku. Koktejl za koktejl, pudink za pudink, tyčinku za tyčinku. Přeji pevnou vůli !
 
5 years ago
Dobry den pane doktore, chtela bych si koupit DP 12, bohuzel, nemuzu ale cokoladu, je mi po ni hrozne spatne. Je mozne cokoladove vyrobky nahradit? Dekuji Ivana
 
5 years ago
Dr. Staněk
Určitě to hraje určitou roli, Lucko. Má to vlv na hormonální regulace a na regulaci látkové výměny. Zcela zásadní je ale příjem živin s obsahem energie a těch dalších, které se přimo podílejí na energetickém metabolismu ( některé minerální látky, stopové prvky, vitaminy). Za důslednost budete nakonec odměněna. Doufám, že se brzy budete citit lépe a že jarní počasí k tomu přispěje.
 
5 years ago
Dabu
Děkuji moc, novou tyčinku určitě zkusím, včera jsem měla vaše nudle a úžasné takže opravdu nepochybuji, že by mi nechutnala:-). Jde mi teď váha dolů pomalu, ale myslím si hlavně že je to proto, že nespím, vstávám kolem 4-5 a do toho jsem nastydla. Ale nevím jestli je to možné, je to jen má úvaha, že je prostě tělo unavené. Tak uvidíme další týdny, třeba začne syn normálně spát :-/ Hezký den Lucka
 
5 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, Lucko. Díky za další dobrou zprávu. Kil sice máte před sebou relativně hodně, ale čas hodně letí a v polovině roku už to bude o jiných číslech. Věřím tomu. Máte hodně zkušeností a jste cílevědomá. Doufám, že budete odměněna i nějakým tím větším váhovým skokem směrem dolů. Držte se a radujte se z příchodu jara ! PS: vyzkoušejte naši novou tyčinku Pauza. Mohla by vám vyhovovat . Výborně zasytí a můžete s ní nahradit jedno jídlo za den, při respektováním předchozích dietních doporučení.
 
5 years ago
Dabu
Dobré ráno pane doktore, tak tento týden mám dole 1.5 kg, mám teď 101.6 a tedy rovných 20kg dole. Je to skvělý pocit vidět ta čísla a výsledky, jen když si uvědomím, kolik kil mě ještě čeká, tak mi to přijde nekonečné. Hezký den Lucka
 
5 years ago
Dr. Staněk
Něco na tom je, Lucko. myslím, že tento pocit nemáte zdaleka sama. Každé kilo dolů se počítá a je to úspěch. Buďte se sebou spokojená. 18,5 kg dole, to už něco znamená! Těším se, že se zase ozvete. Díky za zprávu.
 
5 years ago
Dabu
Krásný den, pane doktore, tento týden byl nějaký náročný, mám po týdnu jen 1kg dole, jsem tedy na 103,1 a celkově mám od začátku dole 18,5 Kg. Hlavní je, že je aspoň nějaký úbytek. Přijde mi, že vždy když se blížím nějaké hranici (pod 110, 100) je to vždy jak kdybych s tím bojovala a snažila se tu váhu přeprat. Snad to příští týden půjde lépe. Krásný den, Lucka
 
5 years ago
Dr. Staněk
Výborně, Jitko. Úbytky jsou skvělé! Držte se. Když svítí sluničko, jde to většinou líp. Snad se počasí moc nezkazí. Mám z toho také radost, že je tak hezky a jara se nemohu dočkat. Příjemný týden.
 
5 years ago
Dabu
Dobrý den pane doktore, zas nám utekl další týden. A začíná nám jaro :-) i když u nás je polovinu dne taková mlha a zima, že se to nestihne ani vyhřát, ale jsem optimista, že se to brzo zlepší. Má dnešní váha je 104,1 kg takže - 2,3 kg a už jsem vyhodila polovinu své skříně :-)
 
5 years ago
Jitka V.
Děkuji moc za rady. Budu se jimi řídit. Až se budu vážit napíši výsledek. Jitka
 
5 years ago
Dr. Staněk
Snažte se Jitko do Plánu nic nepřidávat. K ničemu dobrému to nepovede, výsledek bude horší a hlad budete mít stejně. Vhodné jsou ale vlákninové přípravky Guareta viz. Pokyny str. 6. Je možné také používat ParaPastu. Já mám například rád SlimRice,vmíchanou do čokoládového pudinku. Bude-li něco nejasného, určitě se ozvěte. Přeji pevnou vůli. PS: protože jste měla skromný jídelníček nejasné výživové hodnoty před DP 12, doporučuji přidat DietLIne VitAmin, nebo Additiva.
 
5 years ago
Dr. Staněk
Obojí je možné, Jitko. Já sám preferuji méně vody. Je rychleji hotová. Musíte ji v pravou chvíli odstavit a není dobré od pánve odbíhat. V Poradně se ale můžete dočíst různé vychytávky. Pro rozmíchání není špatné použít jemně perlivou vodu. Pozor ale na otvírání šejkru!!! Do omelety je možné přidat různé bylinky. Například petrželku.
 
5 years ago
Ještě připojuji jeden dotaz. Je mi 41 let, měřím 169 cm a vážím 68 kg. Chtěla bych zhubnout 5-8 kg. Zvolila jsem plán na 12 dní. Držím ho zatím 4 dny. Jsem dost unavená, podrážděná a mám hlad. Ještě než jsem začala držet dietní plán, snažila jsem se týden před tím omezit jídelníček - úplně jsem omezila sladké a večerní jídla skrouhla na pár plátků křehkého chleba s nízkotučným sýrem, šunkou, nebo s avokádem (pak mi známá doporučila vás, tak to zkouším :-), líbí se mi, že nemusím řešit co smím jíst). Mohu si přidat večer k omeletě např zelenou papriku, okurku, nebo kedlubnu? Popřípadě plátek šunky? Děkuji za odpověď Jitka
 
5 years ago
Dobrý den pane doktore. Začínám s dietou a chtěla jsem se zeptat na přípravu omelety. V pokynech mám, že se má přidat 60ml vody, ale na internetových stránkách u produktu máte 120ml. Jak je to prosím správně. Děkuji za odpověď Jitka.
 
5 years ago
Dr. Staněk
Já to mám radost, Lucko i když mě vyděsilo, že je zase týden za námi ! Výborný výsledek. Už se to blíží. Věřím že stovku v březnu pokoříte. Držte se. Nepolevujte. Jděte za svým cílem!
 
5 years ago
Dabu
Dobrý den, pane doktore, opět vás po týdnu zdravím. Dnes je to veselejší, váha mi uzazuje 106,4 kg takže mám za týden 2,4 kg dole a od začátku je to 15kg. Ještě kousek a konečně se dostanu pod prokletou stovku :-)
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru