V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

DP 15 přísný

9 years ago
Dobrý den pane doktore,před dvěma dny jsem začala s 15PD s chutí jídla jsem velice spokojena a krásně zasytí.Bohužel i při dodržování pitného režimu 2-3l neperlivé vody mne bolí hlava.Lze tento projev nějak odbourat?Ráda bych se ještě zeptala jakým plánem mám posléze nahradit 15PD je možné ho zopakovat znovu?Děkuji za odpověd srdečně zdraví Ilona:-)
 
9 years ago
Dr. Staněk
Výtečně, Lenko! Těším se, že ho brzy dosáhnete a mám z vašeho výsledku radost. Budu rád, když se zase ozvete.
 
9 years ago
Dobrý den pane doktore, tak se opět hlásím po 14dnech. A výsledek? Dalších 2,5kg dole. Pomalu ale jistě se blížím ke svému cíly. :-) Lenka
 
9 years ago
Dobrý den, pane doktore. Moc děkuji za odpověď a už se těším na úbytky váhy. Určitě se Vám s výsledkem ozvu. Přeji Vám hezký den. Renata
 
9 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, Renato. Pokud jste se rozhodla pro Dietní plán Přísný za účelem dosažení optimálního výsledku, doporučuji zeleninu nepřidávat. Jeho součastí by měly být pouze vlákninové přípravky Guareta. Zeleniny si můžete užívat po jeho skončení. Ne každá zelenina je pro hubnutí optimální a tepelná příprava může zvýšit využitelnost sacharidů z nich. To pak může mít na hubnutí velmi negativní dopad. Zejména jestliže je dávka přislušné zeleniny vyšší. Věřím, že režim dobře zvládnete a těším se, že se ozvete nejpozději po prvním týdenním vážení. PS: Coca-Colu Zero je možné pít. Může u někoho zvyšovat pocit hladu, díky obsahu kofeinu a náhradního sladidla. Doporučuji množství 300-500ml za den.
 
9 years ago
Dobrý den, pane doktore. Zakoupila jsem si dietní plán přísný na 15 dní. Před rokem jsem držela proteinovou dietu u které se mohla jíst v 1 etapě hubnutí vybraná zelenina. Může se vybraná zelenina konzumovat i u této diety mezi jídly? A může se pít Coca-Cola Zero? Děkuji Renata
 
9 years ago
Dr. Staněk
Díky Lenko za zprávu. Přečkat velikonoce bez nárůstu váhy není snadné a vám se to podařilo. Věřím, že si dobře povedete i v následujích dnech a týdnech. Budu rád, když se zase ozvete jak se vám daří.
 
9 years ago
Zdravím, tak se hlásím zase po 14 dnech. Tentokráte bez ubytku, ale ani žádný přírůstek váhy se nekonal, takže jsem i za toto vděčná, protože přeci jen velikonoční svátky byly trochu více náročné co se týká jídla. :-) Lenka H.
 
9 years ago
Dr. Staněk
Tak to je opravdu výtečný výsledek! Mám z něho také radost. Jen buďte připravená na to, že každý týden se tento úbytek nezopakuje. Přeji pevnou vůli a těším se na zprávu po dalším týdenním vážení. Zatím si vedete opravdu výborně.
 
9 years ago
Dobry den pane doktore, tentokrat se hlasim po 14dnech, ale s uzasnym ubytkem 3,3kg. Takze od zacatku hubnuti uz mam dole uzasnych 10kg. :-) Nyni sem jiz tyden na DP10 a je uzasne, ze i pri zarazeni bezneho jidla vaha jde stale dolu.
 
9 years ago
Dr. Staněk
Dekuji za vybornou zpravu, Lenko. Je videt, ze dokazete byt stale disciplinovana. Gratuluji.
 
9 years ago
Dobry den pane doktore, tak se opet hlasim po tydnu kdy sem plynule presla na DP12 a od minuleho pondeli mam pokles o dalsiho pul kila. :-) Je to bajecny pocit. Pekny den Lenka H.
 
9 years ago
Vážený pane doktore, opět Vám velice děkuji za odpověď. Jak získávám další informace, tak to vypadá, že to nejspíše bude způsobeno kombinací více faktorů, neboť například černý čaj sice pil, ale né v takové míře jako při dietě. Každopádně Vám později napíši, jak se stav vyvíjí. Ještě jednou děkuji a přeji Vám pěkný den, Míša M.
 
9 years ago
Dr. Staněk
Milá Mišo, v současné době jsou velmi časté virové průjmy a myslím si že hlavní příčinou tedy bude spíše zánět střevní sliznice způsobený virovou infekcí. Nelze ale vyloučit i intoleranci některé mléčné bílkoviny z některého pokrmu Guareta/Dietline. Jestliže dobře snáší mléčné výrobky, myslím si, že je opravdu vyloučené, aby "plošně" netolerovat mléčné bílkoviny v našich výrobcích ( jsou navíc i rozdílného původu) a zároveň i netoleroval vaječný albumin v omeletě. Nyní bych řešil průjem Smectou - 4 sáčky za den. Kdyby obtíže přetrvávaly ještě 2 dny, ozvěte se, prosím. PS. černý čaj má adstringentní účinky a může být také příčinou průjmu, není-li manžel na něj zvyklý a běžně jej před dietou nepil.
 
9 years ago
Vážený pane doktore, velice Vám děkuji za odpověď! Pokud trpí na infekce trávicího ústrojí, tak o tom zatím nevíme, resp. nebyl na to nikdy léčen. Ale i na toto se zaměříme, takže Vám děkuji za možnou variantu. Mléko pije málo (max. 0,5 l týdně – při pálení žáhy nebo s cornflakes; nyní v rámci přísné diety měl mlékou pouze jednou s pudinkem Guareta). Běžné mléčné výroby snáší dobře, resp. nezaznamenali jsme žádnou nesnášenlivost. V současné době (při příšné dietě) pije denně 1 – 2 kávy se sladilem Huxol (toto sladilo mi bylo schváleno paní doktorkou Staňkovou), 1 – 2 l ovocného nebo černého čaje s citrónem a sladidlem Huxol, 1 multivitamin Additiva, 1,5 – 2,5 l limonády (Toma Slice bezinka nebo mandarinka – rovněž schválené paní doktorkou) ředěné s vodou min. v poměru 1:1 (spíše více vody). Omeletu Dietline měl doteď každý den. Jinou než cucací vlákninu zatím nezkusil. Guaretové tyčinky snáší nejlépe. Polévky (zatím zkusil jen hrachovou), pudinky a jogurtové krémy příliš dlouho neudrží. Řidší stolici mívá po pivu (které v rámci diety nepije), ale nikdy v takové intenzitě jako nyní. Ještě bych měla dodat, že do omletey Dietline si párkrát přimíchal koření (lehce pikantní – obvykle dobře snáší) a poslední 2 – 3 dny si omeletu přidává do vývaru jako nudle (domácí čistý kuřecí vývar – bez zeleniny a masa). Předem Vám děkuji za Váš čas strávený s odpovědí a přeji Vám pěkný den, Míša M.
 
9 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den Míšo, pokud přítel netrpí infekcí trávicího ústrojí, průjem je s velkou pravděpodobností způsoben nesnášenlivostí některých mléčných bílkovin. Pije mléko? Snáší všechny běžné mléčné výrobky? Co momentálně pije? Měl zařazenu v jídelníčku i omeletu Dietline? Konzumuje ještě jiný vlákninový přípravek? Trpí podobnými obtížemi častěji?
 
9 years ago
Omlouvám se za neuvedení jména u příspěvku a ještě bych doplnila informace o jednu, a to, že přítel před každým jídlem užíval cucací vlákninu, kterou již včera vysadil, ale projímavé účinky zůstaly. Děkuji za jakoukoli radu. Míša M.
 
9 years ago
Vážený pane doktore, poprosila bych Vás o radu. Přítel minulou středu začal s DP 15 přísný a včera již měl 8 kg dole. Problém je, že veškeré produkty v sobě neudrží déle než 5 minut - dostavily se velmi projímavé účinky. Máte v nabídce nějaký doplněk, který by byl v tomto případě vhodný? Či doporučujete přerušit DP a pokračovat v dietě sestavené z běžných surovin? Předem Vám děkuji za Váši odpověď.
 
9 years ago
Dr. Staněk
Výborně, Lenko! Gratuluji. Držte se i v následujícím týdnu. Výsledek bude stát za to. Díky, že jste se ozvala.
 
9 years ago
Jen jsem si tedy omelety vyměnila za koktejly. Pěkný den. Lenka H.
 
9 years ago
Dobrý den, tak se vám hlásím po dalším týdnu DP15 hlásím že další 2,6kg dole. Cítím se výborně a už si toho začíná i všímat okolí. :-) Od zítřka začínám pokračovat DP12 a vesele jdu pokračovat dál.
 
9 years ago
Dr. Staněk
Ano, můžete ji k ochucení v běžné míře použít.
 
9 years ago
Dobrý den pane doktore, chtěla jsem se ještě zeptat, zda-li je možné si do omelety zamíchat cibuly, nebo ji lze dochucovat pouze kořením, které uvádíte. Děkuji. Lenka H.
 
9 years ago
Dr. Staněk
Děkuji za výtečnou zprávu, Lenko. Různé chutě pozvolna vymízí a jídlo vaši mysl nebude tolik zaměstnávat. Stojí za to bojovat dále a snažte se odolávát v klidu pokušení Plán porušit. Dosažení vytoužené váhy je pocit, který za odepření si něčeho dobrého stojí. Těším se na zprávu po dalším týdenním vážení.
 
9 years ago
Dobry den pane doktore, tak se hlasim po tydnu drzeni vaseho DP 15. Vahovy ubytek -4kg, skvela to motivace zatnout zuby a vydrzet i kdyz je kolem tolik lakadel. Rozhodla sem se navazat pote DP12 a pak prejit k DP10, kde uz je i klasicke jidlo, protoze, co si budu nalhavat, jedine co mi chybi je maso. Ale je uzasne, ze moje chute na sladke jsou pryc. Lenka H.
 
9 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, doporučuji Plán dodržet tak, jak je uvedeno. Pokud mléko zaměníte za vodu, snížíte jeho výživovou hodnotu a to není žádoucí. Hubnutí to také nijak neprospěje. Jídelníčku přizpůsobte prosím tělesné aktivity dle informací na obalech redukční diety.. Dostatečně odpočívejte. Přeji pevnou vůli a věřím, že budete úspěšná. Budu rád, když se ozvete nejpozději po prvním týdenním vážení.
 
9 years ago
Dobry den, moje vaha pri vysce 168 cm je 86kg, takze dnes jsem zacla vas dietni plan DP15. Chtela sem se jen zeptat, jestli je nutne pudinky a koktejli michat s mlekem, nebo je mohu pripravit jen s vodou? Doufam ze vydrzim a brzy uvidim vysledky. Mam pred sebou beh na dlouhou trat. Dekuji za odpoved. L.
 
10 years ago
Dr. Staněk
Milá Michaelo, pokud to uděláte, zakoupení a použítí DP15 přestává mít částečně smysl a je to dost zbytečná investice. Zvýšením příjmu sacharidů a příjmem alkoholu se hubnutí zastaví a následující den začínáte od začátku. Ztratíte tak asi 3 dny hubnutí.
 
10 years ago
Miška
Dobrý den, chci se zeptat, zda je možné dát si při DP 15, například sklenku vína (na oslavě). Děkuji Michaela G.
 
10 years ago
Mona
.
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru