V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

...

14 years ago
drstanek
Milá Salmo, jsou to pamlsky . Můžeme je zařadit občas. Z výživového hlediska jsou nepotřebné a pokud jich konzumujeme nepřiměřené množství vedou ke zdravotním problémům.
 
14 years ago
salma
Dobrý den, můžu poprosit o odpověď? Děkuji, S.
 
14 years ago
salma
a měl by tedy člověk do svého denního jídeláku zařadit tyto potraviny?
 
14 years ago
drstanek
Milá Salmo, souhlasím s Vámi v tom, že by měli existovat vzorové jídelníčky a měli by je vytvořit ti, co jsou za to placeni ze státních peněz. To, že nexistuje sít výživových poradců jejichž činnost by byla hrazena částečně či úplně z veřejného zdravotního pojištění je těžko pochopitelné zdravým rozumem, pokud jsme na druhé straně schopní vyhodit několik miliard za léky, které jsou předepisovány zcela zbytečně díky obezitě klientů zdravotnických pojišťoven. Z komerčních důvodů je to pochopitelné docela snadno. Jestliže Vám dělá potíže si vytvořit nový, vhodnější jídelníček, doporučuji docházet do naší ordinace, kde se dovíte vše potřebné. Jen to prosím nevzdávejte ! Těším se, že nám někdy napíšete, že jste vše nakonec úspěšně zvládla a že máte svůj jídelníček a váhu pod kontrolou.
 
14 years ago
salma
Rozhodla jsem se tedy, když to v žádném ukázkovém jídeláku neni, že sladkosti vyhodim úplně a pak jsem se jimy přejedla. Tak jsem teda viděla, že to asi nepůjde a musím si občas dát. Ale pro holky s ppp je slovíčko občas strašně těžké!! Neumíme to odhadnout, musíme se to naučit jako novorozeně, ale odkud??? Proč nám někdo nepomůže a neuvede tedy nějaký jídelák tedy s těmito potravinami, když se všude píše, že MÁME JÍST VŠECHNO!!? ALE JAK???!!! Byla by to pro nás berlička jak se k těmto potravinám chovat a nezhroutit se ze lžíce krému na dort, který dělá máma (mám si tu lžíci ubrat z oběda nebo já prostě nevim??) jak to mám odhadnout, když kalorie počítat taky nemáme? Doufám, že mě chápete i když ten co neměl ppp neporozumí nikdy...
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru