V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

kapavka

15 years ago
evanovotna
Milý pane doktore, moc Vám děkuji za odpověď. Budu doufat, že vše dopadne v pořádku. Na vyšetření jdu v pátek, tak se budu modlit, aby vše dopadlo v pořádku. Já se nejvíce bojím, jak bych to vysvětlila mému muži. TEn večer byl osudnou chybou, kterou bych nikdy neudělala, ale alkohol odboural veškeré zábrana:( Mám jednu až ponižující otázku, nevíte, kde jinde by se dalo toto onemocnění cytit? Nemohu to manželovi říct. Napadá mi koupaliště, wc, dovolená, špatná hygiena při zavádění tamponu apod... Děkuji a omlouvám se, ale jsem zoufalá. Hezký den
 
15 years ago
drstanek
Milá Evo, přes tyto choroby nejsem žádný expert. Vím jen, jak se dají vyléčit. Můj názor je,že kapavka se dá chytit velmi snadno, i když samozřejmě kondom je účinná bariera, která dokáže leččemus zabránit. Já bych v tomto případě nebyl lhostejný k okolí a nechal se vyšetřit. Předpokládám, že ze strany Vašeho přítele se nejedná o výmysl. S manželem si také nějak poradíte. Kdo se ev. nakazil jako první a kde, je vždycky filosofická otázka a dá se s ní pracovat...
 
15 years ago
evanovotna
Pane doktore, velmi děkuji za odpověď. Budu doufat, že vše dopadne dobře. Bohužel se nejedná o mého partnera, ale milence, tudíž by musel na vyšetření i můj muž. Můžu se ještě zeptat, jaké je pravděpodobnost, že nákuzu mám, když jsme měli chráněný styk a při orálním sexu nedošlo k ejakuaci?
 
15 years ago
drstanek
Milá Evo, určitě to prosím udělejte. Přenos je dosti pravděpodobný jestli jsem správně pochopil o co vše šlo. Léčba antibiotiky vše rychle napraví. Určitě ale neotálejte. Nakonec je to podle mého názoru i Vaše povinnost, když jste se dozvěděla, že Váš partner je nakažen sexuálně přenosnou chorobou. Přeji Vám ale, aby vše dopadlo bez nutnosti léčby.
 
15 years ago
evanovotna
Dobrý den pane doktore, obracím se na vás s velkou prosbičkou o radu. Asi před 2měsíci jsem měla chráněný pohlavní styk, s tím samým mužem jsem měla i orální sex. Dnes jsem se dozvěděla, že mu byla zjištěna kapavka... on o tom nevěděl, ale měl ji v sobě možná půl roku. Já žádné problémy nepociťuji, je velké riziko, že jsem ji chytla? Můžete mi prosím poradit, co mám dělat? mám hned v pondělí zajít na gynekologii? Děkuji za odpověď a především za radu.
 
Stránka 2 z 2

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru