V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Záměna

4 years ago
Dr. Staněk
To je velmi správná otázka, Kateřino. Omlouvám se, že jsem to neupřesnil. Nahraďte jím buď některý z výrobků Guareta nebo jiný běžný pokrm, jestliže si ho nemůžete připravit.
 
4 years ago
Kateřina
Děkuji za odpověď. A které jídlo nejlépe tímto hotovým pokrmem nahradit?
 
4 years ago
Dr. Staněk
Ano, Kateřino. Můžete. Nelekněte se, pokud se na chvilku váha zastaví. Není to ale pravidlem. Můžete použít jakékoliv hotové jídlo DietLine. Vyčkejte nyní jen s jídlem Kuře s hráškem a zeleninou. Přidejte multivitamin-multiminerál např. DietLine VitAmin. Přeji pevnou vůli!
 
4 years ago
Kateřina
Dobrý den, včera jsem začala třetí plán na deset dní. Úbytek váhy je a mám velkou motivaci pokračovat. Už je to poměrně jednotvárné, mohla bych občas nahradit některý den některé z jídel hotovým pokrmem DietLine? A které. Nerada bych si to jakkoli pokazila.
 
5 years ago
Dr. Staněk
Takové záměny jsou možné, Kateřino. Je v podstatě velmi žádoucí, abyste je naučila dělat! Snažte se ale volit taková množství, která budou výživově odpovídat. Zkuste si zkrátka připravit pokrm, který bude co nejvíce výživově podobný. Jednoduše to můžete udělat tak, že si na www.potravina. cz zadáte na snídani Ovofit, a jakoby na poledne si budete zkoušet sestavovat pokrm, kterým si chcete Ovofit nahradit. Tím bude snadno obsah tuku, sacharidů a bílkovin porovnatelný, protože výživou hodnotu beuete mít v obrazovce nad sebou. Potom si můžete složení vytisknout. Web zajišťuje anonymitu. Není třeba se přihlašovat.
 
5 years ago
Kateřina
Děkuji za odpověď. Tou záměnou jsem myslela, že třeba třikrát za sebou si dám pečené kuřecí místo Ovofitu a vepřového ( to prostě nedokážu sníst ). Tak jestli je toto problém. Jinak po absolvování prvního plánu na deset dní mám dole 5 kilo a zítra začínám plán další na deset dní. Je mi jasné, že už to nepůjde tak rychle, ale ztracená kila jsou velkou motivací. Jen ten hlad je někdy velký..nebo spíš chuť... :-).
 
5 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, Kateřino. V rámci dne si jednotlivá jídla uspořádejte tak, jak vám to vyhovuje. Jiné záměny ale nedělejte, pokud chcete dosáhnout dobrého či výborného výsledku. Přeji pevnou vůli !!!
 
5 years ago
Kateřina
Dobrý den. Od pondělí jsem najela na desetidenní plán. Mohu si v rámci dne jídla prohodit? Případně tzv. normální jídlo zaměnit za jídlo z jiného dne? Ráda bych pokračovala dalším desetidenním plánem po skončení tohoto. Je to v pořádku? Děkuji Káťa
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru