V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Střevní potíže

5 years ago
Dr. Staněk
I přesto je to relativně běžný zdravotní problém, který obecně redukční dietu doprovází. Ztráta tělesného tuku a vody mění látkové poměry v organismu a tělo se musí na tyto změny adaptovat. Změny musí nastat i v hormonální regulaci.
 
5 years ago
Marcela
Já ji nepoužívám.
 
5 years ago
Dr. Staněk
Ano. Je to relativně běžná komplikace, Marcelo. Zejména u žen, které používají hormonální antikoncepci s nízkou hladinou hormonů.
 
5 years ago
Marcela
Dobrý den, je běžné vynechání / opoždění menstruace? Od středy dodnes čekám...
 
5 years ago
Dr. Staněk
Zvládla jste přísný dietní režim a výsledek je výtečný Marcelo !!! Je možné takto pokračovat. Ideálně 6 dní navíc a potom jídelníček více změnit, jestli se na to citíte. Jinak bych si třeba sestavil dietní režim z jednoho pokrmu Dietline Protein 20-Guareta(polévka, puding, krém) a jednoho hotovéha jídla DietLine. Je možné také navázat DP 10 nebo DP 7. Přidejte DietLine VitAmin nebo ADDITIVA, Příjemný týden.
 
5 years ago
Marcela
Tak kávu nalačno jsem dříve nepila a na soju jsem měla hraniční testy na alergologii, je fakt, že od té doby se jí snažím trochu vyhýbat, i když ne striktně. Nicméně se to u mě přes víkend docela upravilo. Se smectou jsme to zvládly :) dnes ráno proběhlo vážení a za 7 dní je to minus 9,5kg. Začínám přemýšlet co objednat za další plán po DP15, aby to přišlo poštou včas. Poradil byste mi prosím?
 
5 years ago
Dr. Staněk
I káva nalačno může projímat. Složení kávy se liší a výsledný nápoj může dráždit více či méně sliznici jícnu, žaludku nebo dolní části trávicího ústrojí. Někdo je citlivý méně, někdo více , někdo vůbec. Mikročástice kávy mohou dráždit i jen mechanicky. Přemýšlel jsem, co se změnilo ve složení plánu za poslední roky a mimo vyššího podílu rostlinné bílkoviny (soja), nedošlo k ničemu, co by mohlo u vás obtíže s průjmem a nadýmáním vyvolávat, Marcelo. Se sojou problémy nemáte?
 
5 years ago
Marcela
Děkuji za odpověď. Žádný další produkt k DP nemám. Piju neperlivou nebo jemně perlivou vodu, většinou rajec, občas bylinkový čaj, ale ten jsem pila i před zahájením DP a 1x denně rozpustnou kávu s mlékem. S mléčnými výrobky jsem problém nikdy neměla.
 
5 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den Marcelo. To vám věřím. Je období střevních virových onemocnění a může to být jedna z příčin vašich obtíží. Přidala jste prosím do plánu nějaký vlákninový přípravek Guareta? Jaké nápoje pijete? Mléčné výrobky snašíte a snášela jste?
 
5 years ago
Marcela
Dobrý den, pane doktore, po dvou letech jsem se vrátila k vašim výrobkům, vybrala jsem si DP15 přísný, jelikož dříve jsem měla také 3 jídla denně a váha je stejně vysoká jako tehdy. Nicméně začala jsem v pondělí a od středy ráno dodnes (pátek večer) mě trápí nadměrná plynatost a intenzivní průjem. Ten jsem tehdy při vašich produktech neměla. Nepoužívám žádné doplňky, pouze jídla z plánu, dodržuji opravdu striktně a ráda bych u této stravy zůstala.. Ovšem už je to umorné :(
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru