V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

výrobky

6 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, Radano. Bohužel nevrátí. Zájem o ně byl relativně malý. Podle mého, byl pokrm velmi chutný. Snažíme se ale hledat možnost výroby dalších druhů pokrmů a pevně věřím, že se nám to podaří. Na pokrmu s obsahem hovězího masa usilovně pracujeme. Telecí maso je bohužel příliš drahé a není v našich možnostech mít k dispozici výrobek, který bude dostatečně cenově přijatelný. Díky za pochopení.
 
6 years ago
Radana C.
Dobrý den, pane doktore, ráda bych se zeptala, zda se do nabídky ještě vrátí Dietline Telecí maso. Děkuji, RCH
 
6 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den paní Bubnová. Hrachová a houbová polévka bude k dispozici okolo 15.9., pokud vše dobře dopadne. Máme problémy s výpadkem jedné základní suroviny, která se přestala vyrábět kvůli vysoké ceně a tím malému zájmu o ni. Proto jsou naše polévky tak chutné. Podařilo se nám to doufám již vyřešit a potřebujeme ještě nějaký čas na dokončení, aby se polévky snadno připravovaly. Polévky v DP 15 lze nyní bohužel sestavit jen z rajské a zeleninové. Myslím, že jsou také velmi chutné. Omlouvám se, že nemám pro vás dobrou zprávu.
 
6 years ago
Reocar s.r.o.
Dobrý den, chtěla jsem si objednat 15 denní přísný, mám jich již několik za sebou, ale nevidím Ve vaší nabídce hrachovou a houbovou polévku. Nechci ji ničím nahrazovat. Bude v objednávce zahrnuta?Děkuji Bubnová
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru