V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Dietni plan

6 years ago
Ludmila
Dekuji a urcite se ozvu jak zacinam s planem a jaky je prubeh. Preji krasny den a spousty spokojenych klientu
 
6 years ago
Dr. Staněk
Díky za upřesnění, Ludmilo. I při užívání Prednisonu může jít váha dobře dolů. Doporučil bych vám začít Dietním plánem na 7 dní a jestli vám bude vyhovovat, zopakoval bych jej s tím, že si vyberete třeba jiný výrobek z řady DietLine Protein 20, abyste měla změnu. Myslím si, že správný jídleníček má vliv na konečný terapeutický efekt celé léčby. Léky jsou nyní velmi účinné a věřím, že se podaří rozvoj onemocnění zastavit, i díky vašemu přístupu a rozhodnutí řešit nárůst váhy včas. Kdykoliv se ozvěte.
 
6 years ago
Ludmila
Dobry den, Vase odpoved byla rychla a vystizna... Jedna se o RS. Takze Prednison 20 3x denne a pomalu se zacne davka snizovat, ale to potrva. Pote bude jina medikace, ktera nebude kortakoidni. Jinak zadna omezeni ve strave nemam. V tomto smeru jsem vpoho
 
6 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, Ludmilo. Vždy je třeba na prvním místě řešit výživovou hodnotu jídelníčku, nikoliv jen kalorie. Nízkoenergetický jídelníček pomocí speciálních výrobků redukční diety bývá zpravidla výživnější než jídelníček sestavený z běžných potravin, který vede k váhovému úbytku. Nárůst váhy při léčbě kortikoidy je poměrně běžný. Podporují také bohužel odbourávání svalové hmoty a zároveň vedou k tvorbě tukových zásob a k redistribuci tuku. Zvyšují také hladinu krevního cukru tím, že snižují citlivost tkání k insulinu. Zásah do látkové výměny hlavních živin je tedy obrovský. Myslím si, že pokud chcete snížit váhu, bez nizkoenergetického jídelníčku, podobného našim dietním plánům, se neobejdete a doporučuji takto začít. Váhu si můžete pak udržovat dle našich Pokynů ke stabilizaci váhy a pomocí webu www.potravina.cz. Mohu vám pak konkrétní výživovou hodnotu jídelníčku ( složení hlavních živin) doporučit. Jinak zásadní problém u vás nevidím a není důvod abyste redukční režim nezvádla. Máte-li ale nějaká stravovací omezení, napište mi je prosím. Jestll trpíte nespecifickými střevními záněty (IBD) či RS, napište mi o sobě raději více, včetně kompletní medikace.
 
6 years ago
Ludmila
Dobry den, obcas si dam do stravovaciho rezimu dietni plan. Mozna pro dobry pocit, mozna proto, ze se mi vzdy vylepsi metabolismus. V posledni dobe jsem, ale na kortakoidove lecbe a pribrala jsem 6kg za dva mesice. Mazec. Pred nabranim jsem mela 58kg/167 cm 35let. Psychicky to blbe nesu a telo sbira silu neco s tim udelat. Ale k dotazu. Vetsinou se razi dieta ve smyslu snizeni prijmu, ale ne tak obrovskeho? Neni energ.prijem na DP prilis nizky? Az se telo vzpamatuje, co byste mi doporucil k navratu ke svemu telu?
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru