V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Kolikrát denně jíst

6 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, Dano. Není to při přísném jídelníčku nikdy zbytečné, ale snažíme se doporučovat výrobky tak, aby lidé neutráceli víc peněz než je třeba, aby byli úspěšní a dobře se cítili. Leucin Plus bych tedy doporučil zejména při dlouhodobějším dietním režimu k dohubnutí posledních 2-3 kilogramů.
 
6 years ago
Dobrý den chci napsat ,že výrobky mi chutnají vždy něco objednám a nyní jsem chtěla koupit 15Dpřísný .Doufám ,že to dám .Můj dotaz je zda mohu k tomu plánu ještě užívat Leucin plus nebo je to zbytečné když je tak přísný jídelníček, Děkuji za odpověd´ Dana
 
6 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, Dano. To je naprosto normální, že máte na něco chuť. S tím se potýká každý. Myšlenky na porušení jídelníčku je třeba zahnat a zabavit se něčím jiným, než přemýšlením o jídle. Jiná možnost není, chcete-li být úspěšná. Vláknina vám pomůže zahnat pocit hladu, ale jestli to zvládáte bez ní, není nyní nutná. Při přechodu na běžný jídelníček bych ji ale obecně doporučoval. Pomůže to dosáhnout lepšího výsledku. Přeji pevnou vůli !
 
6 years ago
Dobrý den p.doktore po 7D jsem přešla na 12D ,jídla mi chutnají ,přes den nemám problém to vydržet ,hodně piju nejím ovoce ani zeleninu .Musím přiznat ,že někdy večer bych si něco dala třeba salát .Prosím můžete mi poradit jesli si nemám k tomu koupit nějakou tu vláninu ,kterou nabízíte .Chtěla bych asi jěště 10kg shodit .Děkuji Dana
 
6 years ago
Dr. Staněk
Určitě je dobré jídelníček plánovat týden dopředu a to i za běžných okolnosti. Lépe se pak váha kontroluje. DP12 se snadno dodržuje. Bez vůle a dostatečné motivace to ale nejde. To je jasné. Věřím, že to zvládnete. Kdykoliv se ozvěte.
 
6 years ago
japo
Omlouvám se, že jsem vám vlezla do dotazu. Byla jsem zde včera prvně! Přeji vám pevnou vůli a kila pryč! Zdravím!
 
6 years ago
Děkuji asi chci zkusit na těch 12 dní není tam sice to hotové jídlo ,které je výborné ,ale snad to dám a nebudu mít hlad .Zatím jsem se nevažila chci až za ten týden ,ale chci to objednat až mohu pokračovat bez přestávky . Pěkný den
 
6 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, ano. Trochu se na této stránce ztrácím. Můžete navázat další DP 7 pokud šla váha dolů. Je možné pokračovat i DP 12 jestli vám dieta vyhovuje či DP10. Všechny Plány, pokud se dodrží povedou ke snížení váhy. Přidejte DietLIne VitAmin. Máte-li jinou představu, určitě se ozvěte.
 
6 years ago
Dobrý den p. doktore já jsem měla dotaz co si mám dál objednat když ted mám na 7 dní a moc mi to chutná a chci pokračovat dále tak asi ještě 10kg .Je mi 62 let a jsem 12 let po operaci štitné žlázy .Nemám žádné zdravotní problémy .\Děkuji Někdo totiž se nadepsal do mé otázky a tím pádem jsem nedostala odpověd a už chci něco objednat .
 
6 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den. Díky za zaslání jídelníčku . Chcete-li váhu snížit, chleba, hroznové víno, bramborová kaše, bageta musí z jídelníčku pryč. Jídelníček, který jste uvedla je velmi vydatný. Ideální by bylo, pokud byste mohla pravidelně navštěvovat naši ordinaci. Na tel. 2 24 23 81 02 vám sestřička sdělí vše potřebné. Jinak bych jako první krok doporučoval začít Dietním plánem na 7 dní a případně jej zopakoval..Pokud jej dodržíte, váha jít dolů musí. Vodu s citronem pijte jen s jídlem, ne nalačno, když užíváte Apo-Ome. Během diety se citronu vyhněte. Využívejte jinak prosím tuto poradnu, pokud vám to bude vyhovovat a kdykoliv se ozvěte. PS: Častější stravování není nutné, jestliže vám nevyhovuje. Doporučuji ale minimálně 3 jídla za den, rovnoměrně v rámci dne časově rozdělená.
 
6 years ago
japo
Dobrý den, odeslala jsem pouze dotazník (243) bez dotazu. Lékař mě doporučil snížit váhu vzhledem k tomu, že mám astma a teď jsem díky zdravotním problémům (dýchání, astma) přibrala, brala jsem prednizon a 6 týdnů jsem jen ležela. Mám hiátovou kýlu, takže mám jíst častěji a menší porce. Zatím jsem si na zkoušku u vás zakoupila na ochutnání hlavní jídla, ale dívala jsem se třeba na týdenní plán. Nevím, jak začít hubnout, abych to bylo vyvážené, dobré pro zdraví vzhledem k tomu, že nejsem zcela fit. Mám rodinu, takže pro ni musím vařit a dietní jídla oni zrovna nemusí, jsou hubení. Takže budu hubnout sama, ale pro sebe. Zatím jsem omezila sladké, které tedy mám ráda a doma pečené buchty a koláče. Čím tedy začít, jak pokračovat? Děkuji za pro mne cenné rady.
 
6 years ago
japo
Přiložen dotazník #243
 
6 years ago
Dobrý den musím vám napsat p. doktore ,že výrobky mi chutnají a chci pokračovat určitě dál .Jak doberu ten týdení plán tak co si mám objednat . Potřebovala bych dát dolů ješte takových 10kg ,je mi 62let a jsem 12let po operaci šítné žlázy ,výsledky mám dobré.Jinak žádné zdravotní problémy nemám. Moc děkuji
 
6 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, někomu vyhovuje jíst častěji, někdo preferuje stravování 3x za den. Doporučuji si tedy vypozorovat, co vašemu tělu nejlépe vyhovuje. Zásadní je ale výživová hodnota, kterou by měl náš celodenní jídelníček mít, aby tělo dostalo jen to, co skutečně potřebuje a nebylo zatěžováno zbytečným příjmem hlavních živin ( tuky, sacharidy ev. i bílkoviny). Pokud nyní volíte úplnou náhradu stravy našimi výrobky, doporučuji zeleninu nepřidávat po dobu 10- 14 dní. Na základě pravidelných týdenních vážení je pak možné určitou korekci udělat, půjde-li váha dobře dolů. Některé pokrmy je možné rozdělit na dvě porce nebo je ujídat postupně. Například Guareta pudink se dá roztřepat navíc s vlákninou Guareta SlimLinea a postupně jej lze třeba ujídat přímo ze šejkru, nebo jej nalít do dvou misek. Porce je díky vláknině objemnější. Přeji pevnou vůli. Kdykoliv se ozvěte.
 
6 years ago
Dobrý den mám dotaz ohledně počtu jídel denně obecně se říká 5x denně co 3 hodiny .Koupila jsem program na 7 dní 28 jídel tak pouze 4 x denně můžu třeba přidat 1 x zeleninu .Jde mi o to aby jsem to začala bez chyb .Děkuji
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru