V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

pokračování

7 years ago
Dr. Staněk
Tak to máte dvojnásobné štěstí, Kamilo. Tento typ postavy je přitažilivý pro většinu mužů na této planetě ( minimálně nadpoloviční většinu, budu-li to střílet od boku jako u volebních preferencí) a ještě je spojen s nižším zdravotním rizikem. Zejména co se týče kardiovaskulárních onemocnění. Přeji pevnou vůli i v následujích dvou týdnech. Dostatečně odpočívejte a tělo nepřetěžujte.
 
7 years ago
Děkuji pane doktore za odpověď a ano, mám typicky ženskou postavu, tj. spíše silnou spodní část těla, boky, stehna, zadek a právě tam to šlo nejvíc a popravdě za to jsem strašně moc ráda :) .. uposlechnu vašich rad a dokoupím potřebné vitamíny jak píšete. S pozdravem Kamila.
 
7 years ago
Dr. Staněk
Milá Kamilo, gratuluji! Ano, je to možné. Záleží na tvaru postavy. Např. u žen s typickým ženským tvarem postavy se tuk a nadbytečná voda ukládají zejména na hýždích, stehnech a bocích. Pro mužský typ postavy je typické ukládání tuku v pase a horní části těla. Proto jsou některé ženy po zhubnutí smutné z toho, že utrpělo, co do velikosti, jejich poprsí. "Cheat day" je určitě závažnou chybou a není rozumné jej absolvovat. Budete pak zbytečně usilovat několik dní o to, abyste tento prohřešek vykompenzovala. Doporučuji nyní přidat DietLine VitAmin (1x1) a Paralékárna Rybí olej (2x1). Přeji pevnou vůli.
 
7 years ago
Dobrý den pane doktore, tak dnes 18.10. mám 15.den (15denní přísné) a výsledky 3 kg dole, ale centimetrů přes boky pry6 a v pase cca 3 :) je to možné, že to šlo více na cm než na kg? ... ptž jsem nadšená... a chtěla jsem se zeptat už mám koupený další 15 denní přísný plán a říkala jsem si, že bych si jeden den udělala tzv. "cheat day" že bych si dala vše na co mám chuť a od dalšího dne začala nový plán a mám si koupit ještě nějaké vaše doplňky? Třeba ještě více na podporu hubnutí? ... Předem děkuji za odpověď a s pozdravem Kamila.
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru