V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Guareta SuperSlim tobolky 90tob.

7 years ago
Dr. Staněk
Milá Marie, vaše obavy jsou oprávněné. Není snadné si váhu po zhubnutí udržet delší dobu. Tělo se přirozeně zase snaží dostat k původní váze. Tento obranný mechanimus lze udolat jen velkou důsledností po dlouhodou dobu. Pokud takoví nejsme schopni být ( já například ne), musíme počítat s tím, že jednou, či dvakrát do roka si budeme muset váhu srovnat výrobky jako je Guareta. Váhu je třeba si týdně kontrolovat a včas udělat úpravu jídelníčku v následujícím týdnu, jestliže váha poposkočí směrem nahoru. Nyní mají všichni k dispozici ,jako dárek zdarma, anonymní web www.potravina.cz, kde si lze snadno nastavit vstupní výživové hodnoty jídelníčku a jídelníček si plánovat a kontrolovat. Je to zpočátku velmi praktické. Později si každý naučí porce jídla odhadovat. Je důležité, aby se člověk rámcově orientoval, kolik tuků, sacharidů a bílkovin používané potraviny a pokrmy obsahují. Není to o velké vědě. Pomocí tohoto webu se může naučit váhu kontrolovat prakticky každý, aniž by ho to stálo peníze, jako v často komerčně zneužívaném výživovém poradenství. Na druhé straně si myslím, že pravidelné návštěvy v poradnách diplomovaných nutričních terapeutů, či specializovaných lékařů, mají svůj velký smysl. Motivují také k větší disciplíně. Přeji pevnou vůli a těším se na vaše dotazy.
 
7 years ago
marie
príma už jsou, děkujeme. Tak jsem učinila objednávku jen je škoda, že se to již dnes nestihne vyexpedovat. U Vás v paralékárně se cítím moc dobře a je tam příjemná obsluha. Pak se doma vždy kochám co jsem všechno nakoupila. Již jsem s Vašimi produkty zhubla během 4 měsíců 17kg. Pomalu se blíží období stabilizace a z toho musím přiznat mám obavu. Pokyny jsem četla mnohokrát. Jen si stejně stále nejsem jistá jak by měl vypadat správně složený jídelníček pro 43letou ženu s výškou 160cm. Takže doteď mi stačilo pročítat veškeré diskusní příspěvky a vždy jsem našla co sem hledala. Ale z toho návratu k normální stravě mám trochu obavy. Zhubnou se mi podařilo již několikrát v životě, ale ještě nikdy jsem to neukočírovala. Tak teď Vás asi začnu bombardovat otázkami nejen o tobolkách ))). Moc se mi také líbí týdenní raporty, teď jsem zapomněla jméno té paní, ale píše každý čtvrtek a vždy se těším na její raport a na váš komentář. Příjemný víkend Marie
 
7 years ago
Dr. Staněk
Vydržte prosím, Marie. Věřím, že Guareta SuperSlim bude k dispozici nejpozději 15.9. a omlouvám se ještě jednou , za zhoršenou dostupnost.
 
7 years ago
marie
Dobrý den, zatím v nabídce tobolky nejsou. V ostatních vlákninách se tak dobře neorientuji, ale mám radši tablety než práškovou formu. tableta se přece jen nenápadněji polyká např. na cestě domů než si sypat něco do vody a vždy mi ve sklenici něco zůstane.
 
7 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den Marie, myslím si, že okolo 20.9. budou již dostupné v dostatečném množství i pro e-shopy. Snažíme se však, aby to bylo dříve. Omlouváme se za nedostupnost.
 
7 years ago
marie
Dobrý den, tyto tobolky také ráda používám. Tak jsem se chtěla zeptat zda máte představu kdy budou i na webu dostupné? Koukala jsem na web paralékárny a tam také nejsou.
 
7 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, momentálně je hůře dostupná. Měla byste jí koupit v lékárenské síti, či v naší Paralékárně. Lékárny by měly být schopny ji do 24 hodin sehnat od velkodistributorů.
 
7 years ago
Kde mohu koupit Guareta SuperSlim tobolky 90tob.? Ve vašem e-shopu je jen ve vlákninovém setu, samostatně bohužel ne.
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru