V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

10kg

7 years ago
lydie
Milý pane doktore, děkuji za odpověď! ano, máte pravdu v létě mi to hubnutí nikdy moc nešlo, zadržuji vodu a celkově nejsem v horkém počasí ve své kůži. Tyčinky zvládám, moc mi chutnají. Někdy je to nutnost vzhledem k cestování a jindy i dobrovolně dva tři dny jen tyčinky, a pak si další den s velkou chutí dám proteinovou omeletu k večeři :-D děkuji za Váš čas a trpělivost, se kterou se o nás "hubnoucí" staráte. Hezké letní dny!
 
7 years ago
Dr. Staněk
Ano, Lydie, jestli vám to vyhovuje. Nic se z toho nedělejte. Ne vždy člověk dokáže sebrat tolik sil, aby dokázal být delší dobu disciplinovaný. Každé kilo dole se ale hodí a šetřete na příjmu energie kde se dá. Příjemné léto a zase se někdy ozvěte!
 
7 years ago
lydie
dobrý den, pane doktore, letos mi to moc nejde :-/ chci se zeptat, jestli mohu v případě nouze využít jako náhradu koktejlu tyčinky a dát například 3 tyčinky denně jako "jídla". Budu hodně cestovat a minimálně 3 dny za sebou nemám šanci si udělat koktejl nebo omeletu. děkuji,
 
7 years ago
lydie
Milý pane doktore, velmi děkuji za odpověď. tak jsem se do toho pustila a věřím, že to zvládnu :-) doplňky na odvodnění si pořídím a budu doufat, že zaberou, je to nepříjemné, když je člověk zavodněný. ještě jednou děkuji a přeji krásné letní dny!
 
7 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, Lydie, 10kg se dá zvládnout za měsíc bez větších obtíží v tomto příznivém počasí. Jídelníček však musí být správně sestaven a striktně dodržován. Určitě si poradíte. Máte dost zkušeností. Na otoky používejte tuto kombinaci : Paralékárna Flavonoidy 2x2 tablety za den ( udržovací dávka 2x1) a Paralékárna Kalium Plus 2 x 2 tobolky( udržovací dávka 2x1). Mělo by to pomoci. Užívejte mezi jídly. Rozhodující je denní dávka, nikoliv čas, kdy přípravky použijete.Později si můžete vypozorovat dávkování, které bude pro vás účinné i přesto, že se dávka sníží. Přeji pevnou vůli. Kdykoliv se ozvěte.
 
7 years ago
lydie
dobrý den, pane doktore, vlivem hormonální dysbalance moje váha naskočila během krátké doby na 10kg plus :-( rozhodla jsem se opět pro guaretu a systém koktejly a pudingy plus omeleta /výrobky, které jste doporučil vzhledem k alergiím/ chci se zeptat, za jako dlouho je reálné dosáhnout cíle, tedy shodit 10kg plus máte tip na odvodnění organismu? sekundární jev mých potíží jsou právě otoky a zadržování vody :-( děkuji a přeji krásný den!
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru