V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Hubnutí je v mozku

před 9 měsíci
Dr. Staněk
Člověk by měl usilovat o to, aby nedělal nic proti své vlastní vůli a přesvědčení, Dag. Musí se poznat a nic si nenamlouvat. Lépe se pak uléhá večer do postele a ráno stává. To je asi primární zdroj mé radosti, když se mi to daří.
 
před 9 měsíci
Saurah
❤️ A co je pro Vás nejdůležitější a co zdrojem Vaší radosti, milý pane doktore?
 
10 years ago
Dr. Staněk
Milá Dag, Vladimír Jiránek(nevím jestli byl první) napsal, že lidi jsou na světě proto, aby dělali druhým radost. Jan Werich tvrdil, že život je jen náhoda. Myslím, že nemá cenu se trápit přemýšlením o smyslu života. Lidem určitě není dáno, aby na to někdy přišli (i kdyby na to měly jít všechny eurodotace a NASA nic dalšího nezkoumala). Budeme-li se držet prvních dvou tvrzení, uleví se nám na duši a užijeme si všeho hezkého kolem nás mnohem více.
 
10 years ago
Saurah
To jste napsal moc pěkně, pane doktore. Možná přesně toto bude důvod, proč dokážu sice disciplinovaně zhubnout (jsem až úzkostná- i když proti mládí už trochu méně :-)), abych nikoho nezklamala, všechno zvládla, splnila, všude byla včas, na všechny myslela nějakou pozorností apod. Užiju si spokojenost s postavou a oblečením a pak se začnu opět přecpávat sladkostmi, jako by to byla moje jediná opravdová radost... a tak stále dokola. Pravda je, že jsem introvert, melancholický romantik... asi 25 let na antidepresivech; stále marně hledám smysl života a radostnější pocit z něj (ale nikdo to na mě nepozná: lidé mě vidí jako plnou života, optimistickou, společenskou, sebevědomou (jo, všem kromě mě sebevědomí pozvednout, to by mně šlo :-))... přitom vím, kolika svým žákům i lidem jsem pomohla, co jsem "dokázala", že jsem oblíbená a co vše umím. Ale vše marno. Tu vždypřítomnou hořkost v srdci, milý pane doktore, si nejspíš doslazuji, máte pravdu...
 
10 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, děkujeme za příspěvek! Máte určitě pravdu. Celý život je o porovnávání hodnot na lékárenských vahách a životní priority se určitě věkem trochu mění. Každý určitě uznáváme určité hodnoty. Některé preferujeme více a některé méně, nebo vůbec. Hodnoty které jsme ochotni hájit a usilovat o jejich naplňování. Patři do nich i péče o vlastní zdraví a odpovědnost za něj vůči svému blízkému okolí a ostatním lidem. Někdo je v životě cilevědomější více, někdo méně, někdo životem bloudí bez cíle. Někdo ví přesně čeho chce dosáhnout a jak se zachovat a někdo na to nepřijde za celý život a promarní jej s hořkostí a zklamáním v srdci.
 
10 years ago
Daniela
Dobrý den, jsem klient dr. Staňkové, recidivista a Guareta je jediné co mi od mnoha kil pomáhá. ALE musí přijít impuls z mozku. Celá osobnost se musí rozhodnout, že nastane nový život a nikdy se nevrátí ten původní. To je jedna poznámka. Druhá je ta, že obezitě předchází příběh, životní chyba, moment, který startuje přibírání a tloustnutí....třetí bod - bylo by fajn u ilustračních fotek štíhlých klientů napsat VĚK a "startovací váhu". Pak bude chvála a obdiv ještě větší. Včetně díků všem zúčastněným (i okolí) či GUARETĚ. Daniela
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru