V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Ketodiet

6 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, Olgo. Ketolátky se tvoří ve větší míře vždy, pokud máme nízkoenergetický jídelníček. Termínem ketóza se označuje zejména patologický stav u zvířat. V humánní medicíně se příliš nepoužívá a spíše odpovídá termínu ketoacidóza, která se vyskytuje v klinické praxi. V anglické literatuře je tento termín běžný. Otázkou je, jak by měl být text správně odborně přeložen. V souvislosti s redukční dietou považuji tento termín bez další interpretace za nevhodný a je zneužíván ke klamavé reklamě. To v podstatě potvrzuje i váš dotaz.
 
6 years ago
Olga
Dobrý den pane doktore, chtěla jsem se zeptat zda u přísného dietniho plánu 15 dní také nastane ketoza, když se nejí nic jiného. Děkuji hezky večer
 
6 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, Moniko, určitě můžete kombinovat, jestliže nebudou tyto výrobky, úplnou náhradou stravy a další pokrmy jsou dostatatečně pestré. Pokud chcete úplně nahradit stravu, doporučuji volit jen výrobky Guareta, nebo takové výrobky Ketofit, které mají napsáno na obale, že jsou určeny k náhradě hlavního jídla. Tím je jasné, že jsou výživově kompletní. Jestli navážete přímo, bez této informace na obale výrobku, určitě přidejte DietLIne VitAmin a Paralékárna Kalium Plus. Přeji pevnou vůli i v dalších dnech a gratuluji k výbornému výsledku!
 
6 years ago
Dobrý večer pane doktore. Před nějakým časem jsem si zakoupila výrobky KETOFIT,zhubla jsem 8 kg.Teď jsem narazila na Vaše stránky a chtěla bych vyzkoušet Vaše výrobky.Jde mi hlavně o zhození ještě asi 10 kg a taky o obměnu chuti.Mohl by jste mi prosím poradit,jestli můžu tyto výrobky v rámci hubnutí spolu kombinovat? Děkuji moc za odpověď. Monika
 
12 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, tvorba ketolátek je při redukční dietě přirozeným jevem a není třeba se znepojovat. Skromnému jídelníčku je třeba jen přizpůsobit tělesnou zátěž. Snížená funkce štítné žlázy není žádnou překážkou. Je jen důležité, aby jste byla správně léčena. Přechod na normální stravu musí být velmi pozvolný a je možné použít stejný postup jako s Dietními plány Guareta. Je možné také kombinovat výrobky pod názvem Ketodiet s výrobky Guareta a Dietline. Gratuluji k výbornému výsledku a věřím, že přechod na běžnou stravu zvládnete. Je možné využít tuto poradnu.
 
12 years ago
Dobrý den pane doktore,jsem na Ketodiet-od ledna jsem shodila 15kg z toho 10 kg za období od 14.4.do dnešního dne.Je ketóza "bezpečná"pro organismus a hlavně nemůže ublížit mé kompenzované štítné žláze(autoimunitní thyreoiditis-subklinická hypotyreóza)?Cítím se za 13 dní na Ketodietě fantasticky,nabitá energií a superpocitem z hubnutí.Bojím se pak přechodu na "normální" stravu,který jak je mi jasné musí být hoooodně pozvolný..Děkuji za odpověď !
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru