V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

dieta

13 years ago
lindi
Dobře a děkuji, pokusím se to nějak sestavit dle plánu a dle toho,co mi nejvíc chutná.Koktejly holt nějak zužitkuji. Děkuji a hezký den
 
13 years ago
drstanek
Lindi, odpovím spíš obecně. Na webu máme Dietní plány kde je podrobně popsána výživová hodnota. Můžete si tedy pokrmy v rámci dne analogicky sestavit. Jestliže je zaměníte za běžné potravinářské výrobky, snažte se, aby se výživová hodnota co nejvíce přibližovala hodnotě v konkrétním dietním plánu. Jinak pokud výrobky nejsou v originálních obalech, vyměnit je bohužel nemůžeme. Věřím ale, že je dokážete nějak smysluplně využít a že to nebude pro vás znamenat finanční ztrátu.
 
13 years ago
lindi
aha, měla jsem na mysli třeba 1x tyčinka denně a 2x např. polévku nebo místo jedné polévky zařadit např.omeletu.Myslíte,že by to tak nešlo? Nebo poraďte co by tam mělo být, bohužel již koktejly ani pudinky mi nechutnají a mám problém je jíst :(Jinak výrobky mám,ale bohužel k nim již nemám u všech originál obal, mám tedy jen pytlíky. Moc vám děkuji. Pěkný den. Linda
 
13 years ago
drstanek
Milá Lindi, aby to mělo nějaký smysl, není jedno jak výrobky použijete. Protože jsou výživné, mohou sloužit i k doplnění výživných látek a nemusí být bezpodmínečně použity pouze ke snížení váhy. Jestliže budou výrobky v pořádku a budou mít nepoškozené obaly, je možné je po dohodě vyměnit v naší lékárně za jiné.
 
13 years ago
lindi
Dobrý den pane doktore,ráda bych se vrátila k vašemu systému stravování, zbyli mě doma ještě nějaké produkty.Chci se zeptat,zda je jedno jak si sama z nich sestavím jídelníček a pak, zda by bylo možné již některé ještě nyní vyměnit od vás za něco jiného,mám problém s koktejly a mám jich doma poměrně dost. Děkuji za informaci a krásný den.
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru