V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

7denní DP

13 years ago
rl
Pane doktore, chci se zeptat, kde se dá sehnat Cottage BIO sýr Naturproducte a zda se dá v případě nesehnání nahradit za jiný? Dále šunka - prodává se v Tescu vakuovaná nebo u pultu? Nemohla jsem ji najít, tak jsem ji nahradila kuřecí šunkou Wellnes z Kauflandu, vyšla mi v porovnání hodnot vhodná, byly tam jen malé rozdíly:) Dále jsem Vás chci porposit o radu a doporučení, zda se dá normální pokrm při 14DP nahradit nějakým salátem nebo jinou alternativou z MC´Donalds nebo KFC? V sobotu totiž jedeme Do Prahy na celodenní nákupy, ke kterým je tradicí obídek:) V MC´D. mají v nabídce salát Caesar, který jsem zvolila jako nejlepší alternativu a dala jsem ho při plánu na oběd v pátek a v pondělí s tím, že jsem nejedla parmazán a krutony :) Má 190kcal (i s parnazanem)+ jogurtová zálivka 80kcal, tak snad jsem tím nic nepokazila..:) Jinak mám za sebou tedy další týden (první týden 14DP)- 69,8 kg (-1,5 kg) a cítím se výborně, protože vidím, jak se změnšuji..:) krásný den Ráďa
 
13 years ago
drstanek
Milá Radko, je možné použít vodu a může se to projevit pozitivně na váhovém úbytku. Nechám rozhodnutí na vás a těším se na report.
 
13 years ago
rl
Jsem ráda, že výsledek je odpovídající a už se těším na další plán..:) Rozhodla jsem se tedy pro DP na 14 dní se záměnou omelety. Mám si ten druhý koktejl míchat s vodou nebo také s mlékem, jak je uvedeno v jídelníčku u plánu (budu mít denně dva)? Vitamin a rybí olej také objednám.:)Výměnu omelet napíši do poznámky v objednávce. Moc děkuji a za týden podávám "hubnoucí report" :)
 
13 years ago
drstanek
Radko, gratuluji. Výsledek je při dodržování tohoto plánu odpovídající. Jestli se citíte na 3 výrobky za den, je to možné při respektování Pokynů. Přidejte Paralékárna Rybí olej a Dietline VitAmin. Samozřejmě je možné také navázat DP na 14 dní se záměnou jakou jste uvedla, pokud se dobře citíte a dietní režim vám vyhovuje.
 
13 years ago
rl
Krásný den, pane doktore.:) Tak se opět hlásím po dalším týdnu - mám za sebou druhý 7denní DP. Původní váha 73,6 kg - dnes 70,6 kg..pas cca -6cm, ale boky mi dolů zatím nejdou. Vše je v pořádku kromě občasného nadmutého břicha, hlavně v oblasti střev, nejčastěji k večeru. Včera byly bolesti asi nejintenzivnější. Myslíte si, že je výsledek uspokojivý, a jak mám pokračovat dále? Zaujal mě plán na 14 dní, jen bych si nahradila omeletu koktejlem. Nebo myslíte, že bycho mohli zkusit třeba týden pouze 3 výrobky bez přidání normální stravy, aby se hubnutí ještě více nastartovalo? Moje představa je taková, že bych chtěla dosáhnout 64 kg a pak začít se stabilizací. Těším se na odpověď a přeji hezký den..:) Ráďa
 
13 years ago
drstanek
Já se budu také Radko těšit! Věřím, že budete mít úspěšný redukční týden.
 
13 years ago
rl
7dení DP mi vyhovoval naprosto, porce běžného jídla jsou zpestřením a oživením režimu :), takže budu pokračovat zase tímto plánem + si objednám u produktů v plánu i další varianty příchutí, abych si mohla dle chuti výrobky třeba zaměnit. Za odpověď se nemusíte omlouvat, chápu, že je to náročné, když Vás někdo neustále "bombarduje" dotazy:). Já byla nedočkavá, protože jsem si potřebovala výrobky daný den objednat a jednak proto, že Vaše odpovědi jsou pro nás vždy potěšením.:) Doufám, že už víte tedy o koho jde (malé připomentí - věk 23, 168 cm, váha 73, 6 kg..s vašimi výrobky se mi podařilo před 4 lety dostat na vysněnou váhu - 61 - 63kg, ale podcenila jsem stabilizaci, čehož se chci teď vyvarovat, a proto se budu sktriktně řídit Vašimi "svatými" radami:)Po těch uplynulých letech, kdy se mi váha naštěstí nestoupla, ale ani bohužel neklesla, jsem se rozhodla vrátit k osvědčenému, vyzkoušnému a hlavně účinnému - k Vám a Vašim skvělým výrobkům!) Už se těším, až se po dalším plánu ozvu a budeme plánovat dál..:) Moc děkuji a přeji hezký zbytek týdne. R.
 
13 years ago
drstanek
Milá Radko, navázal bych ještě dalším plánem na 7 nebo 10 dní. Jestliže vám vyhovoval. Jestliže by jste byla pro jiné řešení napište prosím Vaši představu. Omlouvám se, že jsem neodpověděl. Píši z různých počítačů a tak mi nějaký mail může utéci. Dotazy jsou často velmi podobné a není snadné lidi rozlišit pokud si nepřečtu zpět historii a nespáruji různé přezdívky s příslušnými jmény, které se paralelně občas v dotazech objeví. Pár lidí v poradně na to přišlo a tak zopakují vždy základní údaje na počátku diety. To je skvělé . Ušetří mi to čas a odpověď může být přesnější.
 
13 years ago
rl
Dobrý den pane doktore, psala jsem Vám mail, jak pokračovat v dietě, ale asi jste nedorozuměním můj mail přehlédl, tak využívám poradny..:) Dneska mám poslední den 7denního DP - výchozí váha 73,6 kg - dnes váha 71,9 kg, pas minus 3 cm a boky cca 2 cm. Jakým plánem je podle Vás nejlepší pokračovat? Do zítra mi asi vaše výrobky nepřijdou, tak budu odkázána na nějakou lékarnu a ten jeden den si výrobky nakombinuji dle jednoho dne z jídelníčku. Plán byl v pohodě, žádné problémy jsem nepociťovala, kromě počáteční únavy a občasného hladíku.:) krásný den Radka
 
Stránka 3 z 3

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru