V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Jidelnicek po prisnem DP

13 years ago
tomasklicava
Dobre, dekuji za informace.
 
13 years ago
drstanek
Milý Tomáši, pravidelné kontroly jídelníčků jsou velmi časově náročné a zabývá se jimi zejména moje žena-lékařka viz. Léčba obezity. Naše ordinace má nyní 14 dní dovolenou a je třeba se tam objednat. Pracujeme již od 6.00 ráno. Sestřička Vám sdělí vše potřebné. Momentálně bych opravdu doporučoval ponechat alespoň 2 pokrmy Guarety. Další dva pokrmy tvořte pouze z nízkotučných mléčných výrobků, libového masa a zeleniny.
 
13 years ago
tomasklicava
Dekuji za odpoved. Jsem z Prahy. Navstevou Vaseho centra je myslena Lekarna o Rotundy a konzultace primo s vami? Pripadne mi dejte kontakt, stavim se velmi rad na konzultaci a sestaveni jidelnicku.
 
13 years ago
drstanek
Milý Tomáši, přejít ihned na běžnou stravu bez kontroly jídelníčku odborníkem je velmi riskantní a pravděpodobně nepovede k dalšímu žádoucímu snížení váhy. Ve vašem případě je nutné držet nízkoenergetický jídelníček poměrně dlouhou dobu a jeho výživovou hodnotu ( ne jenom energetický obsah) proto držte jako u DP na 10dní. Přidávejte Dietline VitAmin a Paralékárna Rybí olej. I v tomto případě respektujte Pokyny. Jestli jste z Prahy, nebo můžete do Prahy dojíždět, doporučil bych Vám pokračovat v hubnutí navštěvami našeho Centra, kde by vám byl jídelníček na další týden kontrolován a korigován. Běžné pokrmy zatím tvořte pouze z nízkotučných mléčných výrobků, libového masa a zeleniny. Z potravin, které jste uvedl vaše tělo určitě nepotřebuje rýži a těstoviny, která dodávají tělu pouze škrob a tudíž sacharidy. Běžná rýže i těstoviny jsou výživově velmi chudé a to malé množství ostatních výživných látek které mají je možné získat vhodnějším způsobem. Např. právě konzumací zeleniny, mléka a masa. Jinak gratuluji ke skvělému začátku a přeji Vám pevnou vůli a odhodlání do dalších týdnů. Těším se, že budete úspěšný a že dosáhnete normální váhy.
 
13 years ago
tomasklicava
Dobry den nyni jsem v 10.dni uzivani DP 15 prisny. Mam dole 7kg z vahy 115kg, coz je super. Pocit hladu se temer nedostavil. Chtel jsem se zeptat na jidelnicek po teto diete, casto doporucujete navazat dalsim DP, ale rad bych zkusil prejit rovnou na "beznou" stravu. Ze bych spadl do starych koleji se nebojim, mam ohromnou radost, ze mohu nosit sve oblibene veci, do kterych jsem se nevesel. Lze doporucit nejaky, jiz sestaveny jidelnicek? Na internetu jsem nekolik jidelnicku nasel, zajimalo by me, zda muzete nektere z nich doporucit, ci primo sestavit nebo doporucit nekoho na sestaveni. Mam rad ryby a morske plody, maso, ryzi, testoviny, ovoce, zeleninu, jogurty, syry. Uz jsem se odnaucil parky, salamy, hranolky, chleb a bile pecivo, sladkosti a pamlsky, pit sladke vody a chodit do fast foodu na hamburgery. Vzdy jsem se doslova preziral, ale ted vim, ze staci k zasyceni malo. Kolik kcal by melo obsahovat jidlo na cely den? Dekuji za odpoved pane doktore
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru