V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Hubnutí podruhé

13 years ago
drstanek
Dobrý den, díky za zprávu. Výsledek je velmi dobrý. DP obsahuje také poměrně velké množství vitamínů a minerálních látek. Některých z nich máme v našem těle zásoby na několik týdnů či měsíců. Doporučuji tedy další přidat až ve 3 týdnu, jestliže byla vaše strava před jeho zahájením dostatečně pestrá. K tomuto účelu máme k dispozici Dietline VitAmin. Těším se na další zprávu nebo na případné dotazy.
 
13 years ago
hanfova
Tak se hlásím po 1.týdnu, mám úbytek 2,4 kg a cítím se dobře - asi i díky tomu, že si hlídám pravidelné pití vody.Snad zvládnu pokračování, po dalším týdnu napíšu. Mám začít přidávat nějaké vitamínové doplňky nebo až později? Děkuji Z.
 
13 years ago
drstanek
Milá Zuzano, těším se, že se po týdnu vždy ozvete a že stejnou chybu již nezopakujete. Zvažte, zda je nutný DP na 15 dní- přísný. Sám bych volil DP na 12 dní. Přeji pevnou vůli a odhodlání.
 
13 years ago
hanfova
Dobrý den, před rokem jsem s Vašimi DP shodila 14 kg, ale do dneška jsem 9kg zpět nabrala - samozřejmě svou nekázní:o( Dnes začínám znovu - rozhodla jsem se na začátek pro 15DP přísný, při 164cm vážím 74 kg a má vytoužená váha je o 10kg méně.Doufám, že dieta bude fungovat i podruhé, ráda bych se na Vás vždy po týdnu obrátila s aktuální váhou a pro duševní podporu. Děkuji Zuzana
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru