V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

DPP 15dní

13 years ago
drstanek
Michaelo, mytím schodů pár kilojoulů navíc spálíte. Jídelníček je však zcela zásadní aby šla váha dolů. Snažte se dostatečně odpočívat aby jste se vyvarovala dietním chybám.
 
13 years ago
michaela0206
Pane doktore teď už vím, že jsem si měla nejspíš vybrat dietní plán na dvanáct dní. Ten si koupím hned po tomto. Je to možné? Tu proteinovou tyčinku jsem měla pouze jednou a jen půlku. Brigádně ještě uklízím šest pater u nás ve vchodě, takže energii vydám. Věřím, že to vydržím.....musím....ráda bych shodila min. 20kg. S tou kávou jste mi udělal radost.
 
13 years ago
drstanek
Milá Míšo, možná jste měla volit plán se 4 či 5 pokrmy. Doporučuji nic nepřidávat a první těžkosti překonat.Můžete přidat navíc případně koktejl Dietline Whey 20. Prosím nepřidávejte určitě žádné bílkovinné či sacharidové nahražky. Kávu si můžete udělat s mlékem a 20ml mléka ušetřit při přípravě pudinků viz. Pokyny- příprava pokrmů. Užíváte vlákninové přípravky Guareta před každým pokrmem ? Respektujete Pokyny ohledně tělesných aktivit ?
 
13 years ago
michaela0206
Dobrý den, zakoupila jsem si u Vás dietní plán přísný na patnáct dní, který držím třetí den, ale mám docela hlad. Tak bych se chtěla zeptat, zda je možné si občas navíc kousnout do proteinové tyčinky a jeslti můžu pít ranní kávu, do které si přidávám pohanku od zajíce místo mléka. Mockrát děkuji Míša
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru