V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

výběr vhodného dietního pánu

13 years ago
drstanek
Milá Míšo,tak je je dobrá zpráva. Není opravdu snadné udržet 2kg váhový úbytek okamžitým přechodem na běžnou stravu, jestliže jste měla dostatečný příjem vody.Nevím, na co se budete po dalších 6ti dnech cítit, ale doporučuji pokud to půjde, ponechat v následujících dnech alespoň 2 výrobky Guareta v jídelníčku. Jeden pokrm za den bych si udělal vyloženě zeleninový ( cca200-300g zeleniny). jestliže by se jednalo o zeleninu mraženou, dbejte prosím aby obsahovala minimum přidaného tuku a soli (např.Findus či Bonduelle). Další pokrm bych si vytvořil z libového masa 100-150g po úpravě opět s 200g zeleniny, nebo bych volil výrobek mléčný např. nízkotučný tvaroh ( např.Milko) či tvarůžky (Olomoucké, Breitunger)s vhodnou čerstvou či nakládanou zeleninou. Těším se, že se nejpozději po týdnu ozvete. Těším se také na případné dotazy.
 
13 years ago
mishkapa
Dobrý den, dnes jsem se vrátila z dovolené, kde jsem ve vašem dietním plánu pokračovat nemohla. Pracovní vytížení(jako terapeut), ani technické podmínky mi to neumožnily (Nebylo ani kde uvařit voda.) Absolvovala jsem tedy 6dní během nichž jsem zhubla 2kg. Strava v našem českém zařízení byla příšerná a tak jsem se snažila jíst méně a dle možností co nejvíce podle pravidel správného stravování. Dnes jsem se kontrolně zvážila a váhový přírůstek nemám. Jsem rozhodnuta pokračovat v jídelníčku, který jste mi poslal, a ptám se co dál? Jaký další postup mi doporučujete? Míša.
 
13 years ago
drstanek
Těším se Míšo na zprávu po prvním týdenním vážení. Přeji pevnou vůli.Prosím o pečlivé pročtení Pokynů včetně informací o přípravě pokrmů.
 
13 years ago
mishkapa
Dobrý den, moc děkuji za rychlou odpověď. Vybrala jsem si variantu DP na 12dní a objednala ji obratem. Těším se na výsledky i kdyby jen malé a znovu se ozvu zhruba v polovině kůry, abych věděla jak dál a mohla plynule navázat.Přeju pěkný zbytek dne a brzy opět... Míša
 
13 years ago
drstanek
Milá Míšo, váha u Vás určitě nepůjde snadno dolů a doporučuji začít hubnutí kompletní nahradou stravy např. DP na 12 dní. Můžete si také sestavit jídelníček ze 3 pokrmů Guareta a jednoho Dietline za den po dobu 6 dnů a potom by jste se rozhodla jak dále. Např. ráno Guareta Morning Start, v poledne Guareta polévka, ve 4 hodiny koktejl Dietline a večer tyčinka Guareta. Postupným nahrazováním těchto výrobků si pak začnete tvořit nový, vhodnější jídelníček. Mezi jídly doporučuji Guaretu EasySlim - 2 tablety za den. Půl hodiny před každým pokrmem pak Guaretu SlimLineu nebo SuperSlim. Těším se, že budete úspěšná a že se Vám naše výrobky osvědčí.
 
13 years ago
mishkapa
Dobrý den, na základě vašich úspěchů se na vás obracím s prosbou o radu jak zhubnout asi 10kg. Je mi 35let, měřím 175cm a vážím 72kg. Během těhotenství jsem přibrala 37kg a po porodu jsem vážila 97kg.Synovi je dnes 4,5let a já se už rok potýkám s tím, že má váha už nejde dál dolů. Nejsem obézní, to vím, ale také vím jak jsem vypadala při váze 65kg před porodem, což je má vysněná meta.Je mi jasné, že nejen výběr dietního plánu mi pomůže, ale budu se muset poradit i s nastavením vhodného stravování, abych zas nepřibrala.Předem děkuji Míša.
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru