V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Nevím jaký DP zvolit

13 years ago
drstanek
Mila Majko, na Plan je potom dobre navazat DP na 10 dni a postupne menit Guaretu za vhodne pokrmy. Jestlize mame hodne kilogramu pred sebou drzime se vyzivove hodnoty planu na 10 dni.
 
13 years ago
majkan
Dobré ráno, děkuji za odpověď a za doporučení DP. Už bohužel, nekojím, koupím si tedy DP 12 a začnu, už se nemůžu dočkat...jsem nešťastná ze své váhy. Jen se ještě chci zeptat, je možné si tento dp prodloužit na 15 dní ? (mám pocit, že těch kg nebude moc, na mě nějak nic nezabírá.... ) ? A pokud ne, tak jestli tomu dobře rozumím, po ukončení dp 12 si váhu několik měsíců udržovat a pak pokud budu potřebovat ( určitě ano ) hubnout dál, tak pomocí dp 10 s tím, že ho budu kombinovat s nízkoenergetickými potravinami ? Děkuji za odpověď a hezký den :-) Majka.
 
13 years ago
drstanek
Milá Majko, klidový metabolismus mají ženy většinou plus minus 800kJ-1000kJ stejný a nijak se nemění ani během dlouhodobé nízkoenergetické diety pomocí našich Dietních plánů. Znalost této hodnoty není tedy nijak zásadní pro sestavení jídelníčku. Jaký jídelníček si budeme moci nakonec dovolit abychom si váhu po zhubnutí udrželi ukáže až pravidelná týdenní kontrola váhy a následná úprava jídelníčku, pokud se váha během týdne významněji pohne směrem vzhůru. Doporučuji začít DP na 12 dní. Prosím o pečlivé pročtení Pokynů. Budu rád, když se ozvete, pokud bude něco nejasného. PS : jestliže kojíte, je třeba s Plány počkat a jídelníček pouze upravit.
 
13 years ago
majkan
Dobrý den, pane doktore, zaujaly mě Vaše perfektně zpracované a přehledné internetové stránky. Věřím, že Vaše Dietní plány pomohou i mě :-) Jsem maminkou osmiměsíčníh dvojčátek a mám obezitu 1. stupně, potřebovala bych zhubnout 18 kg. Pomocí změny jídelníčku se mi zhubnout bohužel nepodařilo, možná i proto že nemám čas na dlouhou přípravu zdravé stravy. Chci zkusit hubnutí pomocí DP. Nevím ovšem jaký DP zvolit ? Byla jsem na vyšetření bodystatem, klidový metabolizmus přes 6000 kJ... Děkuji za radu a za Váš čas, Hezký den, Majka
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru