V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Začátek diety s vlákninovou na 15 dnů

13 years ago
drstanek
Dobry den, gratuluji k prvnimu ubytku. Postup je mozny jak jak uvadite. Drzte se vyzivove hodnoty Planu. Respektujte prosim Pokyny i ohledne telesnych aktivit. Vetsi telesna zatez neni vhodna. Na delsi prochazku volte tycinku Dietline cervenou energetickou a ujidejte ji postupne.
 
13 years ago
aklim
Dobrý den, hlásím se po prvním týdnu s výsledky. Jsem lehčí o 2,9 kg a 2% tuku (na domácí váze meřeno přes chodidla). Ráda bych s vámi zkonzultovala další postup. Po ukončení těchto 15 dnů bych chtěla přejít na DP7, pak odjíždím na týden na dovolenou. Tam bych chtěla nasadit nějaký rozumný kompromis, protože budeme na chatě v Krkonoších a budeme hlavně výletovat. Takže na snídani si chci koupit váš chléb a na něj si dávat na střídačku šunku a sýr. Ke svačinách tyčinky - je lepší Guareta nebo DietLine, nebo to střídat? K obědu a večeři libové maso se zeleninou. Po návratu mít doma připravený opět DP7 a během něj se podle váhy rozhodnout, co dál. Co si o tom myslíte?
 
13 years ago
drstanek
Budu se těšit na zprávu. Věřím, že budete úspěšná a že se naučíte váhu udržovat. Vše je možné se mnou cestou poradny každodenně konzultovat.
 
13 years ago
aklim
Děkuji moc za rychlou odpověď. Light nápoje nezařadím, káva mi zácpu nezpůsobuje, takže aspoň něco z mých "hříchů" mi zůstane :) Jak jsem psala, moje vrácené kilogramy jsou důsledkem neudržení režimu po dietě. Tentokrát bych dietu nechtěla tak přepálit, ale zaměřit se spíš na stabilizaci jídelníčku a tím i váhy. Doufám, že to půjde, a po týdnu se určitě ozvu. Přeji hezký víkend :)
 
13 years ago
drstanek
Dobrý den, MediDiet nemohla za to , že jste váhu získala částečně zpět. Váha se musí pravidelně týdně kontrolovat a jídelníček neustále upravovat. Jiná možnost není jestliže si ji chceme udržet. Bez určité disciplinovanosti a nastolení určitého pořádku ve stravování to u lidí se sklonem k nadváze nejde. Jídelníček doporčuji striktně dodržet a nic nepřidávat. Nedoporučuji pít nápoje které jste uvedla či jen opravdu v malém množství (100ml za den). Vedou k preferenci sladčích potravin a navozují u řady lidí rychleji pocit hladu. Kávu pít můžete pokud vám nezpůsobuje zácpu. Těším se, že se po prvním týdenním vážení ozvete a věřím, že budete úspěšná. Máte již celou řadu zkušeností. Prosím o pečlivé pročtení Pokynů včetně přípravy jednotlivých pokrmů.
 
13 years ago
aklim
Právě si objednávám DP na 15 dnů vlákninový. Potřebuji nastartovat hubnutí, ale mám často hlad a nechci přemýšlet o jídle, takže jsem zvolila tento DP. Před 1,5 rokem jsem s vaší konkurencí MediDiet zhubla 20 kg, ale bylo to moc rychle (cca 3 měsíce) a nezvládla jsem udržovací režim, protože dieta byla moc vyčerpávající. Mám zpět 12kg, takže teď chci pomaleji a hlavně natrvalo. Po tomto DP chci pokračovat asi DP7, ale to ještě uvidím. Chci se zeptat, jestli je možné pít dietní nápoje jako třeba Cocacola Zero nebo minerálky typu ProLinie, a jak často mohu pít kávu - plánuji do ní šetřit mléko z koktejlů. Je možné občas snít nějakou zeleninu, třeba okurku? Ovoce předpokládám že vůbec ne... Abych nezapomněla - 41 let, 164 cm, 80 kg. Předem děkuji
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru