V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Obrovská nadváha

13 years ago
drstanek
Milá Marcelo, gratuluji k první ztrátě kilogramů. Je to výtečný výsledek ! Další postup můžete volit tak, jak jste uvedla. Běžné pokrmy ale sestavte pouze z nízkotučných mléčných výrobků, libového masa a zeleniny. Těším se na další zprávu a věřím, že budete úspěšná i nadále.
 
13 years ago
MarcelaR
Dobrý den, pane doktore. Mám za sebou 14 dní přísného DP - a váha ukazuje 89,5 - tedy úbytek rovných 7 kilo. Mám obrovskou radost. A radost mám i z toho, že jsem na dovolené ani jednou nezhřešila (pouze jsem si několikrát lízla zmrzliny od syna - ale ne proto, že by mě honila mlsná, ale proto, že synek stále naléhal, že když nemám svoji zmrzlinu, že musím alespoň ochutnat od něho). Ke snídani jsem měla koktejly DietLine, na oběd polévky a k večeři tyčinky. Hlad jsem vůbec neměla, bylo to v pohodě. Tento týden bych chtěla zkusit 1 jídlo + 1 DietLine + 2 Guarety. Je to možné? Nebo mám ještě vydržet bez normálního jídla a pokračovat ve stejném režimu?
 
13 years ago
drstanek
Milá Marcelo, ve vašem případě bych volil koktejl Dietline. Je možné ho roztřepat s nízkotučným mlékem. Snažte se i na dovolené vydržet a režim neporušovat. Je mi jasné, že to není snadné...
 
13 years ago
MarcelaR
Dobrý den, pane doktore. Chtěla bych Vás požádat o radu - v pondělí jsem zahájila DP-15-přísný. Zatím se cítím v pohodě, všechno je chutné, hlad nepociťuji, dokonce mě ani nehoní mlsná. Ale odjíždím na týden na dovolenou a nerada bych si svoje úsilí pokazila tím, že kdyby na mě přišel hlad, že sním něco špatného. Proto jsem si říkala, že bych si s sebou vzala "pro jistotu" nějaké jídlo - co byste mi doporučil? Pokud bych si přidala čtvrté jídlo, mám volit guaretové nebo proteinové produkty?
 
13 years ago
drstanek
Marcelo, je výborné, že jste se odhodlala začít. Držte se! Kdykoliv se ozvěte, pokud bude něco nejasného. Prosím o pečlivé pročtení Pokynů. Nezapomeňte prosím na vlákninové přípravky Guareta. Pomohou Vám začátek diety usnadnit.
 
13 years ago
MarcelaR
Dobrý den, pane doktore. Začala jsem Vám psát svůj příběh o tom, jak jsem se ve věku 40 let a při výšce 165 cm "vyžrala" až k neuvěřitelným 96,5 kg. Ale píšu, mažu, zase píšu a mažu. Takže příběh napíši dodatečně. Ale rozhodla jsem se, že s kily zatočím - dnes jsem najela na DP15-přísný a průběžně Vás budu informovat o výsledcích a asi trochu i obtěžovat svými dotazy.
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru