V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Dietní plán-jak začít

13 years ago
drstanek
Dobrý den. Tak to není špatná zpráva. Kilo navíc po dovolené je slušný výsledek. Věřím, že vše dohoníte a že se za týden ozvete se zprávou ještě lepší.
 
13 years ago
sasazu
Dobrý den pane doktore, dovolená pryč,zádný úbytek ,ale navic 1kg-což mě udivilo,protože jsem fakt hřešila.:D Ale dneska si jdu pro další "tašku" a doufám,že se váha zase trošku pohne tím správným směrem:)
 
13 years ago
drstanek
Dobrý den, díky za skvělou zprávu. Jste opravdu šikovná a vedete si výborně. I při "hřešení" se snažte něco ušetřit a vaše výsledky budou ještě lepší. Víno má velmi mnoho sacharidů, které se 100% vstřebají. Je prakticky nejnevhodnějším ovocem při dietních režimech. Je vhodnější si pochutnat na menším pomeranči či 2-3 mandarinkách. Oříšky mají vysoký podíl tuku ( více než 50%). Do jídelníčku určitě občas v malém množství ale patří. Mají specifický obsah mastných kyselin a obsahují m.j. i různé stopové prvky. Částečně podle toto, jak vypadalo složení půdy v místě jejich původu. Je dobré je konzumovat nesolené či jinak upravené (např. obalené sirupem). Tyto úpravy našemu zdraví neprospívají... To uvádím spíše pro doplnění. Věřím, že jste si jen tak zobla když se další významný váhový úbytek dostavil. Těším se na další zprávy a držte se takto skvěle i nadále.
 
13 years ago
sasazu
Dobrý den pane doktore,po 14 dnech "pytlíčků" jsem po DP 12 a následně probíhající DP10 lehčí o 4kg,z čehož mám ohromnou radost,protože se to zatím daří i s malými diet.hříchy/pár buráků nebo kuliček hrozna.../:D.Držím palce i všem ostatním hubnoucím a za týden se zase ozvu....
 
13 years ago
drstanek
Dobrý den, díky za zprávu a jsem rád, že váha dolů ještě poposkočila. Co se týká dovolené, není většinou snadné si váhu udržet. Zejména, jestli budete v hotelu s "all inclusive". Pokud ne, ponechal bych si asi 2 pokrmy Guarety a 2 pokrmy volil tak, jak běžně doporučuji t.j. sestavte je pouze z nízkotučných mléčných výrobků, libového masa a zeleniny. Budu rád, když se zase po týdnu ozvete. Uvidíte na jaký způsob stravování se budete cítit aby jste váhu alespoň udržela. Ne každému vyhovuje dlohodobé používání Guarety i když mu výrobky chutnají.
 
13 years ago
sasazu
Dobrý den pane doktore,po 10dnech DP12 jsem lehčí o 2,4kg.DP 10 mám objednáno ,dnes vyzvednu.Chci se jen optat-jak dál po DP10,jedu na dovolenou,tak abych se teoreticky připravila.Děkuji a přeji pěkný den.
 
13 years ago
drstanek
Dobrý den, to je velmi dobrý výsledek vzhledem k vaší váze, pokud jste měla dostatečný příjem vody ! Věřím, že za 12 dní to bude ještě o půl kila méně jestliže budete důsledná. Doporučuji navázat DP na 10 dní pokud Vám budete vyhovovat. Je možné zaměnit výrobky Guareta dle chuti a v objednávce na to upozornit. Těším se na další zprávu.
 
13 years ago
sasazu
Dobrý den pane doktore ,po týdnu 12DP jsem o 1,8kg lehčí.Není to žádná sláva,ale jsem spokojená a navíc mi "pytlíčky" fakt chutnají,hlavně polévky:))).Prosím o radu co dál.Zda objednat DP 10 ? Děkuji a přeji pěkný,i když deštivý víkend.
 
13 years ago
drstanek
Mléko lze ušetřit při přípravě pudinků viz. Pokyny - příprava jídel... Těším se, že se po prvním týdnu ozvete !!!
 
13 years ago
sasazu
že to nebude snadné-to je jasný:) dnes si vyzvednu DP12,ovšem začnu až po dovolené.Ale ty investované penízky mi nedovolí uhnout z cesty.:) Ozvu se po prvním vážení.Zatím pečlivě studuji snažení ostatních a doufám,že se svých 7 kilo taky zbavím....Je se trochu bojím,že přijdu o svojí ranní kavu s mlékem.
 
13 years ago
drstanek
Dobrý den, díky za dotaz. Váha nepůjde dolů snadno. Doporučuji začít DP na 12 dní a potom uvidíme. Ozvětě se prosím po prvním týdenním vážení jestliže plán použijete. Těším se na případné dotazy. PS: plátek Dietline je v Plánu nyní nahrazen omeletou Dietline.
 
13 years ago
sasazu
Dobrý večer pane doktore,prosím o radu-je mi 44 let ,měřím 160cm a vážím 57kg,nejlépe se cítím na váze kolem 50kg,jakým dietním plánem mám začít?Děkuji a přeji pěkný večer.
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru