V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

stitna zlaza a hubnuti

14 years ago
drstanek
Dobrý den, to je opravdu skvělé. Zhubnout na dovolené se málokomu podaří a jsme velmi rádi, když si klienti během dovolené jen váhu udrží. Nevím kolik kilogramů vám zbývá, ale pokud jich máte více před sebou, volte stále nízkotučné mléčné výrobky, libové maso (včetně masa rybího) a zeleninu. Zkuste také zařadit například meloun , ananas či citrusové plody, které mají málo sacharidů. Budu rád, když se ozvete, jestliže bude něco nejasného a těším se na případné další hlášení.
 
14 years ago
eloxe
Dobrý den pane Doktore, jiz jsem se vratila z dovolene. Podarilo se mi zhubnout jeste 2kg a nyni se vaha zatim drzi. Kazdopadne si vubec nejsem jista,na jakou stravu ted najet. Doporucil by jste mi stale zustat u Guarety,nebo to prubezne stridat s klasickych jidlem? Děkuji za odpoved.
 
14 years ago
eloxe
Dobrý den pane Doktore, dekuju za instrukce,budu se jimi ridit. Po dovolene se urcite ozvu. Jeste jednou Vam dekuji.
 
14 years ago
drstanek
Dobře. Je třeba se zcela vyvarovat pití alkoholu a ovocných či zeleninových šťáv. Preferujte libové maso připravované na přírodní způsob. To platí i o mase rybím. Kombinujte je se saláty nebo vařenou zeleninou. Nekonzumujte pečivo. Ráno si snažte dát nízkotučný mléčný výrobek ( nevím ale, jak na tom chorvati momentálně s těmito výrobky jsou) nebo třeba šunku se zeleninou. Jestli nebudete běžné pokrmy střídat s Guaretou, snažte se jíst pravidelně 3x denně s těmito omezeními. určitě napište jak jste dovolenou zvádla. Snažte si váhu alespoň udržet.
 
14 years ago
eloxe
Klasicka dovolena u more v chorvatsku.
 
14 years ago
drstanek
Kde a jak budete dovolenou trávit ?
 
14 years ago
eloxe
Dobry vecer pane Doktore, jestli Vas teda mohu poprosit, co by jste mi na tu dovolenou doporucil? Diky.
 
14 years ago
drstanek
Díky za zprávu a snažte se plán striktně dodržet dokonce, aby byl výsledek co nejlepší. Na dovolené opravdu může dojít k rychlému návratu váhy zpět, pokud se objeví více dietních chyb a zvolí se špatný poměr výživných látek. Buďte proto velmi opatrná !
 
14 years ago
eloxe
Dobry den pane Doktore,po prvnim tydnu je vahovy ubytek 3kg. Takze momentalne jsem na 89kg. Jeste mi zbyva tyden ze 14denniho planu a potom vyrazim na dovolenou. Rikala jsem si,ze si zkusim nakombinovat produkty od Vas a budu pokracovat i tam. Momentalne se jen bojim,ze vaha se zastavi a nebude to tak slibne jako ted. Kazdopadne se zatim citim vyborne a doufam,ze se bude darit dale.
 
14 years ago
drstanek
Dobrý den, díky za dotaz. Nevím bohužel kolik kilogramů máte před sebou. Zpravidla je dobré navázat DP na 10 nebo 14dní. Bude dobré když se vždycky po týdenním vážení ozvete jak se Vám daří a jak to vypadá s váhovým úbytkem. Těším se na Vaše zprávy a případné dotazy.
 
14 years ago
eloxe
Dobry den pane Doktore, chtěla bych se zeptat jak postupovat pri ukončení dietniho planu. Za posledni 2roky jsem přibrala skoro 20kg, beru leky na štítnou žlázu a to Euthyrox 100 vzdy rano. Jeste mi neni 30let a mam za sebou operaci kyčle a panve a proto narust vahy mi dela velke problemy. Extra sportovat nemuzu,tak se snazim alespon jezdit min.3×tydně na kole,ale snizovat vahu se mi nedari. Přes kamaradku jsem si u Vás objednala dietni plan na 15dni,ktery již dodrzuji. Ale zajimalo by me,jak postupovat pote..zda si objednat další dietni plan nebo neco jineho? Co by jste mi prosim poradil? Děkuji za odpoved.
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru