V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Prosím o radu

14 years ago
drstanek
OK Katko. Budu se těšit. Jestli jedete přes centrum je možné se stavit i před osmou hodinou. To bych měl na Vás určitě více času. V době oběda lidé vyřizují své osobní záležitosti nejčastěji a tak bývají často v lékárnách fronty.
 
14 years ago
kkaattkkaa
Milý pane doktore, mockrát děkuji. Jak koukám, tak dělám chybu v tom, jelikož ze zeleniny jím právě nejraději karotku a rajčata. Večer jej tedy nahradím hlávkovým salátem a okurkou a zakápnu ho citronem a bílým jogurtem. Určitě se budu inspirovat jídly, které jsou v dietním plánu. Zítra se určitě stavím a pokud budete v lékárně, tak o to líp, mohu se k vám hlásit a požádat vás o radu:)?? Bohužel chodím do práce, tak k Vám zajdu přes polední pauzu mezi 12 a 12:30hod. Ještě jednou moc děkuji K.
 
14 years ago
drstanek
Milá Katko, kompletní náhrada jídla výrobky Guareta resp. Dietline vede k rychlejšímu váhovému úbytku a na počátku diety po dobu 10-14 dní je dobré ji udělat. Ne každému to všam musí vyhovovat. Ovoce musíte zpočátku opravdu vyřadit. S příjmem sacharidů musíte být při jídelníčku se sníženým energetickým obsahem ještě opatrnější než s příjmem tuků. Proto je někdy nutné být opatrný i s některou zeleninou ( mrkev, rajčata). Záleží však na složení celodenního jídelníčku, nikoliv pouze na jednotlivém pokrmu ! Zítra budu dopoledne v lékárně, pokud Vám to vyjde, zastavte se. Co se týká vhodnosti pokrmů, můžete se častečně inspirovat běžnými pokrmy , které jsou uvedené v DP na 10 a 14 dní. Všimněte si grafu, který ukazuje podíl základních látek v dietě. Jinak v Paralékárně vedeme Ovofit a Svačinky. Během 10 dní bychom to rádi rozšířili o Shmaky, který má široký výběr hotových salátů. Pokud bude o výrobky zájem, rád bych zajistil dostupnost i jiných, aby byl výběr jídelníčku jednodušší...
 
14 years ago
kkaattkkaa
Dobrý den pane doktore, děkuji Vám za rychlou odpověď. Přesto mám ještě dotaz, to, že si myslíte, že ubýtek váhy půjde pomaleji, tak máte namysli, díky kombinaci s Vašemi výrobky? Nebo tím, že nemám až takovou nadváhu? Zítra bych navštívila Vaši lékárnu, proto bych Vás chtěla ještě poprosit o radu jaké výrobky doporučujete nakombinovat s jídeníčkem? Opravdu se již týden snažím jíst velmi dietně (včera jsem např. snědla: Snídaně: nízkotučný kefír - višeň 450ml, Svačina: Zeleninový tvaroh MIlko, Oběd: Salát s tůňákem ve vl.šťávě, Svačina: Grapefruit, Večeře: Salát: 2velké nastrouhané mrkve, malé jablko, malý pomeranč, citron)... Myslíte, že takto to je v pořádku? Tímto způsobem jsem jedla i dříve, abych zhubla... Bohužel mám velmi ráda ovoce a toho se budu asi velmi těžko vzdávat (alespoň co se svačiny týče)... Ale snad to zvládnu. Zítra si tedy zajdu pro Vámi doporučené výrobky/doplňky stravy a budu Vás průběžně kontaktovat... Doufám, že Vám za 2 měsíce budu moc napsat, že mám opět 58kg, ale to je ještě dlouhá doba přede mnou:( Ještě jednou moc děkuji a přeji hezký den
 
14 years ago
drstanek
Milá Katko, je dobré, že jste se pro snížení váhy rozhodla včas. Nic si z toho nedělejte ! Nejste sama komu to trochu ujede a kdo není důsledný v týdenním sledováním své váhy a úpravě jídelníčku . Při současné nabídce potravinářských výrobků je to poměrně snadné... Kombinace redukční diety Guareta s běžnými pokrmy je zcela v pořádku. Váha půjde dolů o něco pomaleji, ale vy nemáte zase tolik kilogramů navíc a myslím, že si dokážete poradit. Zpočátku bych se však zcela vyvaroval pečiva a ovoce. Běžné pokrmy připravujte po dobu 14 dní pouze z nizkotučných mléčných výrobků, libového masa a zeleniny. Pokud bude něco nejasného, kdykoliv se ozvěte. Těším se na Vaše zprávy.
 
14 years ago
kkaattkkaa
Dobrý den pane doktore, jsou to asi dva roky, co jsem se Vám tady chlubila, že jem ,,svou'' redukční dietou, kterou jsem přísně dodržovala a spinningem dokázala zhubnout z původních 72kg na 58kg. Svou váhu jsem si velmi dlouho udržovala, dokonce i bez pravidelného cvičení. Koncem loňského roku jsem bohužel začala přibírat na váze a upřímně jsem se v ničem neomezovala. Přibrala jsem cca 2kg a neřešila jsem to. Nyní bohužel vážím již 64kg/164cm a to se mi vůbec nelíbí a všechno oblečení mi je těsné. Proto bych ráda opět zahájila hubnoucí proces:) Téměř týden se hodně omezuji v jídle, vyřadila jsem téměř pečivo, jím 5x denně a vůbec nemlsám. Jím ryby, libové maso, jogurty, ovoce, zeleninu, tvarohy, kefíry atd... Vím, že když budu toto stravování dodržovat tak zhubnu, ale velmi ráda bych zařadila do svého jídelníčku Vaše produkty. Především mě zaujal chleba, polévky a tyčinky.... Chystám se na objednání výrobků a dočetla jsem se, že doporučujete i tablety vlákniny - Slimlinea. Myslíte, že kombinace normálních (samozřejmě nízkokalorických) potravin s vašemi výrobky bude vhodná? Snažím se denně přijímat 5000 - 6000kj, myslíte, že to je v pořádku? Předem moc děkuji za radu a přeji hezký den K.
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru