V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

nevím jak to nakombinovat abych zhubla co nejvíc?

14 years ago
salma
takže mi nemůžete říct (když potřebuji zhubnout několik kilo) jestli je lepší 15DP prokládat 10DP nebo několik 15 DP za sebou. Opravdu nevím co je vhodnější..
 
14 years ago
drstanek
Milá Salmo, zdá se mi, že máte zatím hodně nejasností co se týká následné stabilizace váhy a tvoření běžného jídelníčku (viz. předešlé dotazy). Budu proto potěšený, když se nám je společně podaří postupně odstranit. Jestli se dobře cítíte, začněte DP na 15 dní a každý týden se mi ozvěte jak se Vám daří. Mezi tím si prosím pomýšlejte Váš budoucí jídelníček a kdykoliv se ozvěte pokud bude něco nejasného. Věřím, že to napodruhé zvládnete na jedničku s hvězdičkou.
 
14 years ago
salma
pane doktore co je lepší 3x15DP za sebou nebo to proložit ještě 10DP? Nevím jak to nakombinovat abych zhubla co nejvíc, protože potřebuji zhubnout 30kg. Nejraději bych to vše udělala najednou pomocí 15DP - klidně bych to vydržela, ale ze zkušenosti vím, že po třech už se nehubne proto to musím přerušit a nasadit stabilizaci na tři až čtyři týdny a pak začít znovu, ale třeba by bylo všechno účinější, kdybych to prokládala 10DP? Potřebuji si věci přesně naplánovat i když vím, že to moc nedoporučujete, protože se obrním a vyhnu se tak zbytečné chybě, která by mě OPĚT rozhodila!
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru