V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

kombinace léků

14 years ago
Hanka0206
MOc děkuju za povzbuzení a gratulaci. Doufám, že za pár měsíců se ozvu s další pozitivní a hlavně "pohublou" zprávou. A taky děkuju za odpověď k celiakii.
 
14 years ago
drstanek
Milá Hanko, gratuluji !!! Jste výborná. Je to skvělý výsledek. Držte se i nadále. Co se týká celiakie, polévky obsahují lepek (bílkovinu, které je dostatečně výživná a je součastí každodenní stravy většiny z nás). Ostatní výrobky mohou obsahovat lepek ve stopovém množství. To nelze vyloučit. Abychom mohli použití u celiaků deklarovat, považuji za seriózní, aby u každé šarže konkrétního výrobku byl lepek stanovován než je uveden do oběhu. To je však mimořádně nákladné a také relativně těžko realizovatelné. Zkušebních laboratoří je poskrovnu a na výsledky se dost dlouho čeká. Proto naše výrobky celiakům nedoporučujeme. Vím však, že si někteří např. tyčinky kupují.
 
14 years ago
Hanka0206
Dobrý den pane doktore, dieta je zatím úspěšná (-11 kg). A chci se ještě zeptat, jestli vaše výborné dietní guaretové výrobky jsou vhodné pro dietu při celiakii. Díky za odpověď.
 
15 years ago
drstanek
Tak to je Hanko výborné ! Jste v nejlepších rukou. Určitě se Vám to podaří a věřím, že budete spokojená.
 
15 years ago
Hanka0206
Pane doktore, děkuji za radu. Svěřila jsem se do "rukou nejpovolanějších" k paní doktorce Staňkové. Zatím jsem na přísném DP a zatím se držím. Děkuji Vám za odpověď a po čase se snad ozvu s dobrou "úbytkovou" zprávou. Hezký den
 
15 years ago
drstanek
Milá Hanko, pro Vás bych volil přísný DP s přidáním jednoho koktejlu Whey 20 za den navíc. Měla by jste být ale pod kontrolou lékaře i když nevím o žádném případu kde by přísný dietní režim s dostatkem bílkovin ovlivnil negativně vznik a přenos srdečního vzruchu. Při větším váhovém úbytku bude třeba upravit dávkování antihypertenziv. Prosím o pečlivé přečtení Pokynů. Přeji pevnou vůli a držte se.
 
15 years ago
Hanka0206
Pane doktore, děkuji za odpověď. Poraďte prosím, který dietní plán je pro mě vhodný? Mám těžkou obezitu a zdravotní komplikace (vysoký tlak, arytmii, ...). Děkuji předem.
 
15 years ago
drstanek
Milá Hanko, Meridie v tomto případě vhodná není a je třeba volit pouze přísnějšího dietní režim a volit k němu třeba Guaretu Metabolic, pokud by byl jídelníček tvořen pouze běžnými potravinami. Jestliže dosáhnete snížení váhy, je třeba upravit dávkování některých léků viz. Pokyny.
 
15 years ago
Hanka0206
Dobrý den, mohu znovu začít brát Meridii v kombinaci s těmito léky: prestarium neo combi, prenesa, rytmonorm 150, detralex, condrosulf a občas Arcoxie? Děkuji za odpověď.
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru