V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

TSH a posilování

15 years ago
drstanek
Díky za upřesnění. Momentálně bohužel nemohu nijak více poradit . Vím o Vás příliš málo. Možná bych se ale přece jenom pro jistotu vyvaroval zmíněných doplňků , které mají velmi sporný význam a snažil se spíše optimalizovat jídelníček. Investoval bych tedy do něj. Podíl základních látek by měl být obdobný jako v tyčince Dietline Sport MegaPower.
 
15 years ago
klocik
Ano, veškeré ostatní hodnoty jsou v pořádku, jediné co je jeste neni uplne ok, je trosku vyssi tlak, kvuli nemu jsem navstivil lekare,ale myslim ze ten uz se zlepsil...jinak, s vahou vubec problem neni spis mam problem poradne pribrat, ale to je zapricinene typem postavy a vyskou =o)a pokud vim v rodine nikdo autoimunním onemocněním štítné žlázy netrpí.
 
15 years ago
drstanek
Dobrý den, domnívám se, že vyšší hodnota TSH nesouvisí s vašim cvičením a užíváním doplňků stravy, pokud jste uvedl vše důležité. Nyní je důležité hodnoty sledovat a kontrolu opakovat. V každém případě i mírně snížená funkce štítné žlázy, může zapříčinit velký nárůst hmotnosti, pokud je energetický příjem nepřiměřený. Ostatní biochemické hodnoty jsou v pořádku ? Trpí někdo v rodině autoimunním onemocněním štítné žlázy ?
 
15 years ago
klocik
Zdravím Vás Doktorka mi z krve zjistila zvýšenou hodnotu TSH - 5,0. Zajímalo by mne jestli je možné že tuto hodnotu ovlivnilo, přibrání téměř deseti kilogramů za dva měsíce hodně tvrdého tréninku v posilovně při současném užívání podpůrných prostředků (creatin,HMB,tribulus) a samozřejmě přizpůsobený jídelníček hodně bohatý na bílkoviny. Předem děkuji za odpověď
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru