V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Začátek hubnutí

před měsícem
Dr. Staněk
Budu se těšit. Určitě to zvládnete. Chce to jen pevné odhodlání a motivaci. Jídlo bohužel zaměstnává naši mysl více, než je potřeba a pokud chceme být co nejvíce zdraví, je dobré si nastavit určitá pravidla a věnovat zejména pozornost výživové hodnotě celodenní stravy a vhodné úpravě jídla.
 
před měsícem
moc děkuji za radu a povzbuzení. Začnu co nejdříve a určitě se ozvu
 
před měsícem
Dr. Staněk
Volte tedy tento jídelníček pouze na 6 dní a po ukončení 3. dne se ozvěte jak se cítíte a zda se vám podařilo jídelníček dodržet. Podívejte se prosím na rozpis výrobků a vyberte si ty, které by vám mohly vyhovovat nejlépe. https://www.drstanek.cz/4-dietni-plany/14-dietni-plan-na-12-dni/102-rozpis-produktu-k-dietnimu-planu-na-12-dni. Výrobky Guareta a DietLine Protein 20 jsou vzájemně zaměnitelné. Zvažte prosím také možnost návštěvy naší ordinace. Pravidelné osobní kontroly mají velký smysl a lze řešit lépe běžné problémy a nejasnosti, které při redukci váhy nastávají. Po ztrátě více kilogramů je také velmi často nutné korigovat dávkování léků na vysoký krevní tlak. Může se velmi brzy normalizovat a následně dojít, díky nepřiměřené medikaci, k hypotenzi. Je proto dobré si během redukční diety krevní tlak měřit a být v kontaktu s praktickým lékařem, či lékařem, který vám léky předepisuje.
 
před měsícem
moc děkuji za radu, ale mám obavy , že to takto dlouho nevydržím.. Užívám pouze léky na tlak.
 
před měsícem
Dr. Staněk
Dobrý den, Jano. Doporučuji zahájit hubnutí Dietním plánem Guareta na 12 dní. Tím se odpoutáte od původního jídelníčku a váha půjde dobře dolů. Eliminujete tím riziko nevědomé dietní chyby. Plán je snadné dodržet, jestliže máte dostatek motivace. Další postup je možné se mnou konzultovat v této poradně, nebo na guareta@drstanek.cz. Jestliže trpíte nějakými vážnějšími zdravotními problémy a užíváte pravidelně léky, určitě mi o tom ještě napište. Těším se, že budete úspěšná a že si váhu po zhubnutí dokážete snadno kontrolovat. Pomocí našich výrobků je to docela snadné.
 
před měsícem
Dobrý den pane doktore, prosím Vás o radu jak začít hubnout. Moc ráda bych začala a také bych potřebovala zhubnout, ale... Je tu to velké ale nevím jak začít a hlavně bude mi určitě chybět pevná vůle. Není to že bych se jedla od rána do večera, ale někdy dělám určitě chybu. Proto Vás prosím o radu jak nejlépe nastartovat hubnutí. Předem moc děkuji za radu Jana
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru