V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Začátek hubnutí

před 22 dny
Dr. Staněk
Budu se těšit. Určitě to zvládnete. Chce to jen pevné odhodlání a motivaci. Jídlo bohužel zaměstnává naši mysl více, než je potřeba a pokud chceme být co nejvíce zdraví, je dobré si nastavit určitá pravidla a věnovat zejména pozornost výživové hodnotě celodenní stravy a vhodné úpravě jídla.
 
před 23 dny
moc děkuji za radu a povzbuzení. Začnu co nejdříve a určitě se ozvu
 
před 23 dny
Dr. Staněk
Volte tedy tento jídelníček pouze na 6 dní a po ukončení 3. dne se ozvěte jak se cítíte a zda se vám podařilo jídelníček dodržet. Podívejte se prosím na rozpis výrobků a vyberte si ty, které by vám mohly vyhovovat nejlépe. https://www.drstanek.cz/4-dietni-plany/14-dietni-plan-na-12-dni/102-rozpis-produktu-k-dietnimu-planu-na-12-dni. Výrobky Guareta a DietLine Protein 20 jsou vzájemně zaměnitelné. Zvažte prosím také možnost návštěvy naší ordinace. Pravidelné osobní kontroly mají velký smysl a lze řešit lépe běžné problémy a nejasnosti, které při redukci váhy nastávají. Po ztrátě více kilogramů je také velmi často nutné korigovat dávkování léků na vysoký krevní tlak. Může se velmi brzy normalizovat a následně dojít, díky nepřiměřené medikaci, k hypotenzi. Je proto dobré si během redukční diety krevní tlak měřit a být v kontaktu s praktickým lékařem, či lékařem, který vám léky předepisuje.
 
před 24 dny
moc děkuji za radu, ale mám obavy , že to takto dlouho nevydržím.. Užívám pouze léky na tlak.
 
před 24 dny
Dr. Staněk
Dobrý den, Jano. Doporučuji zahájit hubnutí Dietním plánem Guareta na 12 dní. Tím se odpoutáte od původního jídelníčku a váha půjde dobře dolů. Eliminujete tím riziko nevědomé dietní chyby. Plán je snadné dodržet, jestliže máte dostatek motivace. Další postup je možné se mnou konzultovat v této poradně, nebo na guareta@drstanek.cz. Jestliže trpíte nějakými vážnějšími zdravotními problémy a užíváte pravidelně léky, určitě mi o tom ještě napište. Těším se, že budete úspěšná a že si váhu po zhubnutí dokážete snadno kontrolovat. Pomocí našich výrobků je to docela snadné.
 
před 24 dny
Dobrý den pane doktore, prosím Vás o radu jak začít hubnout. Moc ráda bych začala a také bych potřebovala zhubnout, ale... Je tu to velké ale nevím jak začít a hlavně bude mi určitě chybět pevná vůle. Není to že bych se jedla od rána do večera, ale někdy dělám určitě chybu. Proto Vás prosím o radu jak nejlépe nastartovat hubnutí. Předem moc děkuji za radu Jana
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru