V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

AMK

před rokem
Dr. Staněk
Užívejte nyní AMK 5 obden a pokud je to možné, následující den pijte ráno a večer Stimulsin Celular (2x1 sáček). Ten urychluje uvolnění přebytečné vody a odpadních látek. Tzn. obden AMK 5 a obden Stimulsin. Takto bych postupoval 7-10 dní a pak postup vyhodnotil. Važte se stále za stejných podmínek. Nejlépe ráno po ranní hygieně. Doporučuji se vážit jen 1x týdně a na základě dosažené hodnoty pak případně upravit jídelníček v následujícím týdnu.
 
před rokem
Pane doktore, moc děkuji za odpověď. Prosím ještě o upřesnění, zda AMK užívat každý den nebo jen občas na doplnění živin při přísném DP15. Děkuji.
 
před rokem
Dr. Staněk
Dobrý den, Aleno. Ano, při nepřiměřené fyzické aktivitě bývá pocit hladu výrazně vyšší. Proto je dobré respektovat naše doporučení, které se týkají fyzických aktivit. Fyzické aktivity při nízkoenergetickém jídelníčku by neměly primárně sloužit ke zvýšení výdeje energie. Není k tomu racionální důvod a mohou tak nastat určité komplikace s dodržováním redukčního režimu. Co se týká sledování energie ve výrobcích, je to údaj velmi důležitý, ale při přísnějším redukčním jídelníčku je mnohem důležitější, jaký podíl živin na celkovém příjmu energie zvolíte. Jinak jedna porce AMK 5 má 76 kcal. S:cca 12 g a B: 6 g. Bílkovinná složka je ale cíleně zastoupena jen určitými aminokyselinami. Výživové informace na webech skutečně chybí. Je to tím, že se vytvořila akce pro AMK 5. Pokusím se zařídit rychle nápravu. Jinak základní výživové údaje o DietLine AMK 5 najdete i na ww.potravina.cz. Protože nyní již půjde váha dolů pomaleji, doporučuji i z tohoto důvodu AMK 5 přidat. Tělesnou zátěž zvyšujte velmi pozvolna. Zásahy do jídelníčku, které jste uvedla dávají smysl a je dobré pozvolna přecházet na běžnou, ale vhodnou pestrou stravu . Přeji pevnou vůli. Kdykoliv se ozvěte. Nevím zda jsem odpověděl dostatečně na vše co jste potřebovala.
 
před rokem
Dobrý den pane doktore, jsem 3. týden na DP15 přísném a zajímá mě, zda má význam přidat AMK i v případě, že užívám multivitamin. Také jsem na vašich stránkách nenašla energetickou hodnotu 1 sáčku, abych měla přehled, o kolik kcal se mi navýší příjem. Dále bych se chtěla zeptat, zda při vyšší pohybové aktivitě při dietě je možné, že se zvyšuje pocit hladu. Je možné 1 produkt Guareta nahradit občas 100 gr kuřecích nebo krůtích prsou na páře a 100 gr ledového salátu nebo okurky ? Děkuji za odpovědi. Alena
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru