V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

pomeranč . citron , mandarinka

před rokem
Dr. Staněk
Tak to je výborné, Pavle. Gratuluji ! Některé tyčinky budou k dispozici pravděpodobně 23.2. Omlouváme se za výpadek.
 
před rokem
V úterý to bude 5 neděl,co jedu vaší dietu , funguje dobře , zatím 13 kilo dole . nějak Vám dochází tyčinky , chtěl jsem se zeptat , kdy očekáváte doplnění .Teď si kupuji od Vás, co mi " chutná" , držím se jen pravidla 3 jídla denně a jde to dolu taky. děkuji Pavel
 
před rokem
Dr. Staněk
Váha již půjde dolů pomaleji. Buďte na to připraven. Snažte se být co nejdůslednější. Výsledek je výborný. Gratuluji! Doporučuji přidat DietLine vitAmin 1x1 tableta a ev. Stimulsin Celular 2 sáčky za den.
 
před rokem
Děkuji za odpověď , citrusy jsem rozdal dětem a koupil dalsí přísny plán. 8 kilo dole po 15 dnech , zatím . po dalším přísným plánu jsem si koupil od Vás hotovky . tak uvidim , jak to bude pokračovat .
 
před rokem
Dr. Staněk
Dobrý den, Pavle. Citrusové plody sice obsahují významně méně sacharidů než ostatní ovoce, přesto jejich konzumace během přísného redukčního režimu nedává smysl. Vymačkáme-li do vody jen šťávu, zvýší se rychlost využití cukru. Představte si jen, že v celém krevním oběhu koluje pouze okolo 6g glukózy... Tento postup negativně ovlivňuje regulační mechanismy související s regulací krevního cukru a energetickým metabolismem. Nedosáhnete zbytečně optimálního výsledku, přestože jste jinak disciplinovaný. Takovéto nápoje také mohou zvyšovat pocit hladu nebo způsobovat bolesti žaludku u citlivých osob. Nyní tento postup tedy doporučit nemohu. Jinak gratuluji k prvnímu váhovému úbytku, který určitě již vašemu zdraví prospěje. Kdykoliv se ozvěte. K pití bych doporučil slabé bylinné čaje, velmi slabý čaj pravý nebo rooibos, který je také chutný.
 
před rokem
Omlouvám se , zapomněl jsem se podepsat Pavel
 
před rokem
Dobrý den , Rád bych se zeptal na pití udělané z citronu nebo pomeranče a nebo mandarinek. pití mě štve pořad dělat , tak si dělám jedno do džbánu 2,5 vody a do toho 3 citrony. napadlo mě jestli to nevadí . teď jsem si koupil mandarinky a pomeranče . Že bych si z toho udělal taky pití na den. 2,5 litu vody s 3 pomerančema nebo 5 mandarinkama. Mam DP přísny 14dní , dolu spadlo 5 kilo , koupil jsem si ješte jeden . Děkuji za odpověď
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru