V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Přísný 15-denní plán

před rokem
Dobře,děkuji Vám moooc :)
 
před rokem
Dr. Staněk
Dobře. Já vám k tomu určitě napíši komentář. Určitě je lepší se sirupu na 15 dní vyhnout a dosáhnout optimálního výsledku. Později jeho užívání asi žádný problém nebude. Uvidíme.
 
před rokem
Zdravím Vás pane doktore,pošlu foto složení sirupu do e-mailu.Avšak je mi zcela jasné,že minimálně po dobu toho 15-denního plánu se popíjení sirupu zdržím :) Hezký den :)
 
před rokem
Dr. Staněk
Ano. Sirupy jsou dost nesmyslné. Doporučuji si je odpustit . Pošlete mi prosím ale ještě složení sirupu. Postupné upíjení nápoje s malým množstvím sacharidů ovlivňuje hormonální regulaci energetického metabolismu a vede jednoznačně k horším výsledkům. To máme dlouholetou praxí dostatečně ověřené. Výživové složení celodenního jídelníčku některých ketodiet je založeno na extrémně malém příjmu sacharidů což nemusí být vždy bezpečné a odporuje evropské legislativě. V těchto případech může ale nakonec sirup zabránit zdravotním komplikacím. Například když je osoba diabetik aniž by to tušila, či když zároveň užívá tablety na snížení hladiny krevního cukru (hypoglykemický záchvat).
 
před rokem
A ještě jeden dotaz - ale ten mi asi "zakážete" - mám v oblibě hruškový sirup od ketodiet - složení : 2,4 gr.sacharidů na 25 ml sirupu( to ale ani v kombinaci s namředění vodou nevypiju) - ve 100 ml obsahuje 37 kcal - ale toto množství mám tak na 14 dní... denně použiju max. 8 ml tohoto sirupu...což je zanedbatelné množství těch sachrů,je keto -ale jestli "nanaruší" ten režim ... Děkuji moc
 
před rokem
Bezva,tak jen už určit datum,objednat a jdu do toho :) -moc děkuji :)
 
před rokem
Dr. Staněk
Naopak paní Radko. Jsou velmi vhodné. Plán se také snáze dodržuje.
 
před rokem
Dobrý den pane doktore,tak jsem se odhodlala pro ten 15-denní přísný dietní plán - přikoupím dietline vitamín jak doporučujete - na snížení pocitu hladu můžu koupit i tu guaretu prášek s vlákninou nebo jí nemůžu pro dosažení nejlepších výsledků ? Moc děkuji :) Radka
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru