V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Který plán vybrat?

před rokem
Dr. Staněk
To je dobré rozhodnutí. Snažíme se, aby lidem dieta chutnala a jídelníček co nejsnáze zvládali. Respektujeme protože máme přímou zpětnou vazbu od pacientů naší ordinace. Přesto není možné, aby chuť našich výrobků chutnala každému a hodně mají vliv stravovací zvyklosti z dětství. Pokud vám budou výrobky vyhovovat, asi bych u vás volil DP 9. Pak bych se následně vyvaroval klasických příloh až do dosažení cílové váhy minus 1kg. Inspirací mohou být hotové jídla DietLine (velikost porce, složení). Napište mi kdyžtak po týdenním vážení jak to s váhou vypadá a jaký běžný jídelníček navrhujete. Pokusím se vám doporučit korekce. Respektujte prosím doporučení ohledně tělesných aktivit, které jsou uvedeny na obalech polévek, pudinků a krémů Guareta.
 
před rokem
Dobrý den, děkuji Vám za rychlou odpověď. Snídám většinou dýňovou kostku 60 g s gervais, lučinou a pod., k tomu zeleninu. Svačina jogurt. Případný oběd potom pečené/dušené maso se zeleninou plus brambory nebo rýži. Objednala jsem si teď na zkoušku polévku a tyčinky, abych viděla, jestli mi výrobky vůbec budou chutnat. Ketodietu jsem kdysi zkoušela, ale nedávala jsem proteinovou pachuť v jídlech, na Vaše výrobky jsou ale dobré ohlasy.
 
před rokem
Dr. Staněk
Dobrý den, ze zdravotního důvodu není žádný důvod ke snížení váhy. Věřím ale, že při 54kg se můžete cítit lépe a že vám taková váha nejlépe přirozeně vyhovuje. Výrobky v rámci dne si můžete poskládat tak, jak vám to vyhovuje. Vše co jste uvedla je možné a povede k cíli. Záleží jen na tom, jak si běžné pokrmy sestavíte a jakou výživovou hodnotu budou skutečně mít. Můžete mi prosím napsat jak vypadá vaše obvyklá snídaně ev. oběd?
 
před rokem
Dobrý den, měřím 164 cm a vážím 57 kg, chtěla bych zhubnout na 54 kg. Který plán zvolit? Váhám mezi plánem na 9 dní a 7 dní, nebo jestli mi poradíte nějaký jiný? Lze prosím jídla během dne přehodit, např. oběd místo večeře apod.? Předpokládám,že za týden se mi nepodaří shodit na cílovou váhu, můžu pak pokračovat s tím, že snídani a svačinu budu mít normální a oběd, svačinu a večeři výrobky Guareta? děkuji
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru