V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

AMK 5

před rokem
Dr. Staněk
Nápoj je dostatečně perlivý. Je možné do něj také přidat led a množství vody volit podle chuti. Doporučil bych obecně užívat 1-2 sáčky za den v rámci nízkoenergetické diety . To považuji za racionální. Na nastartování redukční diety po dobu 3 dnů u zdravých osob s nadváhou je určitě možné použít 3-4 sáčky za den. Déle to vhodné není a je třeba volit výživově kompletní jídelníček.
 
před rokem
Adriana
A při jaké dietě by byl vhodný příjem 3 sáčků AMK5? Případně je možné držet po nějakou dobu dietu, která by se skládala jen z AMK5? Mohu AMK5 smíchat s perlivou vodou? Děkuji
 
před rokem
Dr. Staněk
V tom případě doporučuji již nyní jeden sáček denně. Pokud by denní příjem bílkovin za den nedosahoval 70 g jeden sáček přidejte. Vyšší příjem AMK 5 by neměl již vliv na míru váhového úbytku. Pozor na nápoje. Doporučuji vodu, slabý bylinný nebo pravý čaj. Přeji pevnou vůli.
 
2 years ago
Adriana
Jsem na redukční dietě do 1000kcal. Jím hlavně vaše výrobky, k tomu občas šunku, maso, zeleninu. Je mi 40 let, výška 177cm a váha 73kg. Ráda bych zhubla 10kg během co nejkratší doby, nejlépe do 2 měsíců. Děkuji za radu a pomoc, jak toho nejlépe a nejrychleji docílit.
 
2 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, Adriano. Jste na redukční dietě? Napište mi prosím o vás nějaké informace.
 
2 years ago
Adriana
Dobrý den, mohl byste mi prosím poradit, jak výrobek AMK 5 používat. Jaké je doporučené dávkování (např.: 1-3 sáčky po dobu 14ti dnů). Děkuji
 
2 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den. AMK 5 podporuje využití energie z tukových zásob a příznivě působí na proteinový metabolismus díky specifickému obsahu pěti aminokyselin.. Zabraňuje také nedostatku vitaminů skupiny B v rámci dne, který se může i při redukční dietě vyskytnout. Tím optimalizuje pochody energetického metabolismu. Obsažené aminokyselin výhodně působí na acidobazickou rovnováhu. AMK 5 má smysl užívat zejména u nízkoenergetických jídelníčků, při dlouhodobé redukční dietě, při redukční dietě osob ve vyšším věku či u jídelníčků v období, kdy chceme dosáhnout rychlého váhové úbytku z profesionálních důvodů (modeling, herectví, sport - viz. třeba RA-KETO-PLAN na 6 dní).
 
2 years ago
Dobrý den mohla bych poprosit bližší info o tomto produktu děkuji hezký den B.k
 
2 years ago
sona
Děkuji za odpověď
 
2 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den. AMK 5 podporuje využití energie z tukových zásob a příznivě působí na proteinový metabolismus. Zabraňuje také aktuálnímu deficitu vitaminů skupiny B, který je častý a tím optimalizuje pochody energetického metabolismu. Obsah vyselektovaných aminokyselin výhodně působí na acidobazickou rovnováhu. AMK 5 má smysl užívat zejména u nízkoenergetických jídelníčků, při dlouhodobé redukční dietě, při redukční dietě osob ve vyšším věku či u jídelníčků kdy chceme dosáhnout rychlého váhové úbytku z profesionálních důvodů (modeling, herectví, sport). Budete-li potřebovat více informací, ozvěte se prosím.
 
2 years ago
sona
Dobrý den, chtěla bych znát podrobnosti o novém výrobku AMK 5. Jak působí, jestli se může užívat při dietním plánu.
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru