V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Opakování 15DP

před 8 měsíci
Dr. Staněk
Delší dobu již ne, Dag. Je však běžné, že lidé si váhu po zhubnutí neudrží a je to normální. Měli by ji ale dokázat vrátit zpět v pravý čas a neotálet. I k tomu jsou výrobky jako je Guareta. Tělo bude mít vždy tendenci se vracet k nejvýše dosažené váze a musíme si toho být vědomi. Bohužel náš potravinářský průmysl si jede po svém a nereaguje na společenské potřeby. Tlak zdravotníků na změnu je navíc nulový. Informovanost lidí ohledně stravování by měla být na zcela jiné úrovni. Jedině tak se dojde k jinému spotřebitelskému chování. Odpovědnost za své zdraví je problém jiný a v podstatě bezplatný zdravotnický systém s minimálním důrazem na prevenci vede jen k obrovskému plýtvání veřejnými penězi. Věřím, že Marie již má tolik zkušeností, že si poradí. Obecně je také důležité, aby lidé těžké chvilky ve svém životě zvládli i po této stránce a to je mimořádně obtížné.
 
před 8 měsíci
Saurah
Pane doktore, ozvala se Vám, prosím, Marie, jak se jí daří po roce s udržením snížené váhy? Je obdivuhodná...
 
před rokem
Dr. Staněk
Výborně, Marie! Tento týden tedy pokračujte takto : T:40g, S:150g, V:15-30g, B:80g Těším se na další zprávu a přeji příjemný týden.
 
před rokem
Dobrý den. Tak jsem navýšila tuky na 35 g a sacharidy na 120 g. Trochu mi dělalo problém "udržet na uzdě" bíkoviny, ty jsem měla většinou malinko vyšší, cca 80-90 g. A výsledek 24. týden je 60 kg, úbytek tedy 0,9 kg. Přeji hezký slunečný týden! Marie
 
před rokem
Dr. Staněk
Dobrý den, Marie. Výborně. Dalo se to očekávat. Nyní prosím navyšte jídelníček z předchozí týdne o 20g sacharidů a 5g tuků. Držte příjem vody na dostatečných hodnotách. Ztráty vody jsou nyní obrovské i díky suchému vzduchu. Ozvěte se prosím zase za týden. Přeji pevnou vůli i nyní. Buďte stále disciplinovaná. Příjemný týden.
 
před rokem
Dobrý den, pane doktore. Moc děkuji za rady ohledně zvýšení příjmu. Hodnoty jsem navýšila přesně podle Vašich rad a výsledek 23. týden je 60,9 kg, úbytek tedy 1,1 kg. Vůbec nechápu, jak je to možné :-) Marie
 
před rokem
Dr. Staněk
Dobrý den, Marie. Díky za zprávu s naprosto výtečnými výsledky. Nyní se snažte pozvolna navyšovat příjem sacharidů a tuků. Sacharidy navyšujte zejména celozrnnými výrobky a velmi opatrně ovocem s menším obsahem sacharidů jako jsou jahody nebo maliny. V tomto období je lepší zvyšovat energetický příjem vyšším příjmem tuku. Lepší je tedy přidat 1g tuku než 1 g cukru při dodržování plánovaného zvýšení příjmu energie. Navrhuji hodnoty : T 30g, S:100g, B:70g, V:15-30g. Uvidíme, zda se váha zastaví či ještě dojde k malému poklesu. Těším se, že se zase ozvete.
 
před rokem
Dobrý den. Tak tentokrát jsem se neozvala 4 týdny, jsem ostuda :-) Tak tedy jdeme na to. Váha 20. týden 64,8 kg, úbytek 1,2 kg. Váha 21. týden 63,8 kg, úbytek 1 kg. Váha 22. týden 63 kg, úbytek 0,8 kg. A váha 23. týden 62 kg, úbytek 1 kg. Již bych ráda začala stabilizovat, ale vůbec nevím, jak na to :-/ V pokynech píšete zvýšit příjem o 200 kcal. Doteď jsem si hlídala 70 g B, 70 g S, 20 g T a 15 g V, což dává cca 770 kcal. Teď mám tedy na týden zkusit zvýšit denní příjem na 970 kcal? A poměr živin by měl být jaký? Moc děkuji, Marie.
 
před rokem
Dr. Staněk
Dobrý den, Marie. Výsledky jsou jako vždy výtečné. Je obdivuhodné, že dokážete být důsledná i v hektickém období, ve kterém lidé často vyluxují ledničku, aniž by si uvědomili co vlastně jedli a jak to chutnalo. Adresu jsem dostal a během zítřka vám tuk připravím a v úterý jej pošleme. Držte se a mějte čas si užít krásné jarní dny.
 
před rokem
Dobrý den, pane doktore. Předem se moc omlouvám, že jsem se minulý týden neozvala. Mám teď hodně hektické období. Dlužím Vám tedy výsledky za 14 dní: 18. týden - váha 67 kg, úbytek tedy 1,1 kg; 19. týden: váha 66 kg, úbytek tedy 1 kg. Hned Vám napíšu i adresu ohledně zaslání toho kokosového tuku a ještě jednou moc děkuji. Marie
 
před rokem
Dr. Staněk
Milá Marie. Opět výtečný výsledek ! Doporučuji každý den stále užívat 1 tabletku DietLine VitAmin. Svůj smysl může mít přidání i DietLine AMK 5 i když jsou váhové úbytky stále optimální. Záleží na tom, jak je celodenní jídelníček sestaven.
 
před rokem
Dobrý den, pane doktore. Moc děkuji za nabídku kokosového tuku, ráda ji využiji. Adresu Vám zašlu. Jinak výsledek 17. týden: váha 68,1 kg, úbytek tedy 1,6 kg. Přeji Vám hezký týden. Marie
 
před rokem
Dr. Staněk
Rozumím, Marie. Bohužel to bude trvat měsíce než se kůže a podkoží na nový stav adaptuje. Dá se tomu pomoci jak jste uvedla. Je výborné, že to řešíte za pochodu. Věřím, že to dopadne nejlépe jak jen to je možné. Pokud máte zájem, pošlu vám kokosový tuk výtečné kvality jako dárek na masáž a zvláčnění pokožky. Mám ho jen pro obdobné případy a pro rodinu jako základ na přípravu různých krémů. Neprodáváme ho. Trochu by to mohlo pomoci. Adresu je možné poslat na guareta@drstanek.cz.
 
před rokem
Děkuji za uznání, pane doktore, ale ono není vše tak úplně růžové, jak to vypadá. Nebo tedy je, dokud jsem oblečená :-( Začínám se děsit toho, až se oteplí. Ačkoli od začátku pravidelně cvičím, všude mi visí kůže. Na prsou, břichu, pažích ... je to opravdu "nepěkné" :-( To jediné mi kazí radost z hubnutí. Přeji Vám hezký týden. Marie
 
před rokem
Dr. Staněk
Marie, to vypadá jako bychom byli domluvení. Takto "růžové" reporty jsme tady dlouho neměli a vypadá to, že hubnutí je jen procházka r.... zahradou. V každém případě za vaším skvělým úspěchem je vaše disciplinovanost a velká vůle dotáhnout vše do úspěšného konce. Gratuluji !
 
před rokem
Dobrý den. Velikonoce sice byly, ale vážím se vždy v neděli ráno, tudíž by se projevily na váze až tento týden. Měla jsem dva malé kousky cukroví, tak jsem měla docela obavy, ale ty se v neděli rozplynuly :-) Výsledek 16. týden: váha 69,7 kg, úbytek tedy 1,3 kg.
 
před rokem
Dr. Staněk
To snad není možné, Marie. Vždyť byly velikonoce!!! Gratuluji. Skvělé. Určitě se zase ozvěte. Je radost otvírat vaše příspěvky...
 
před rokem
Dobrý den. Výsledek 15. týden: váha 71,0 kg, úbytek 1,2 kg. Přeji Vám úspěšný týden. Marie
 
před rokem
Dr. Staněk
Vaše zprávy mě každý týden jen těší, Marie. Mám radost. Věřím, že si poradíte i se svátky. Přeji pevnou vůli a příjemný týden.
 
před rokem
Dobrý den. Výsledek 14. týden: váha 72,2 kg, úbytek 1,1 kg. Přeji Vám hezký týden. Marie
 
před rokem
Dr. Staněk
Úžasné, paní Marie. Budu se těšit na další skvělou zprávu, která doufám potěší nejen mě, ale i další návštěvníky stránek.
 
před rokem
Dobrý večer. Tak hlásím výsledek po 13. týdnu. Váha 73,3 kg, úbytek tedy 0,9 kg. Přeji Vám hezký týden. Marie
 
před rokem
Dr. Staněk
Dobrý den, Marie. Gratuluji. Jde vám to opravdu skvěle. Jestli se nemýlím 20 kg je pryč. Je to výsledek vaší důslednosti v dodržování stanoveného jídelníčku. Přeji pevnou vůli i v dalším týdnu. Do jídelníčku můžete zařadit i tyčinku Stimulsin Multi a doplnit jí někdy příjem vitaminů místo DietLine VitAminu. Těším se na další zprávu.
 
2 years ago
Dobrý den. 12. týden se opět vydařil :-) Váha 74,2 kg, úbytek 1,4 kg. Přeji Vám hezký týden. Marie
 
2 years ago
Dr. Staněk
Dobré ráno, Marie. Opět skvělý výsledek. Dokážete být velmi disciplinovaná. Do jídelníčku je možné přidat DietLine AMK 5. Zatím to ale není nijak zvlášť potřeba přihlédneme-li k dosaženým váhovým úbytkům. Doporučuji tedy jen DietLine VitAmin či Additiva 1x1 za den. Těším se na další zprávu.
 
2 years ago
Dobrý den. Hlásím výsledky po 11. týdnu. Váha 75,6 kg a úbytek tedy 1 kg. Přeji Vám hezký týden. Marie
 
2 years ago
Dr. Staněk
To jsou sále výborné váhové úbytky. Už bych čekal jen okolo 0,5 kg týdně. Vedete si opravdu výborně, Marie. Snažte se být stále důsledná v dodržování jídelníčku jako doposud. Příjemný týden.
 
2 years ago
Dobrý den. Tak i 10. týden se celkem vydařil. Váha 76,6 kg a úbytek tedy 0,9 kg. Přeji Vám hezký týden. Marie
 
2 years ago
Dr. Staněk
Děkuji za report, Marie. Gratuluji ! Udělalo mi to zase radost. V e-shopu máme nový výrobek, který dokáže hubnutí urychlit, je-li dietní režim správně sestaven. U vás tomu tak určitě je. Jmenuje se DietLine AMK 5. U vás zatím nutný není. Jen kdyby se váha zastavila. Což se stává. Mimo jiné asi i proto, že křivka poklesu váhy trochu opisuje opačný děj, kdy docházelo k váhovému nárůstu. Prášek se normálně rozpustí v cca 300 ml vody ( je dobré vzít velký hrnek či sklenici), nechá se asi 3 minuty stát a pak se pozvolna vypije. Příjemný týden.
 
2 years ago
Dobrý den. Tak i 9. týden byl úspěšný. Váha 77,5 kg a úbytek tedy 1,2 kg. Marie
 
Stránka 1 z 2

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru