V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

jaký plán pro mě a přítele

2 years ago
Dr. Staněk
Díky za upřesnění. Během týdne striktně dodržovaného režimu dle Pokynů by měly obtíže výrazně ustoupit. Omeprazol bych pak zkusil vysadit, jestliže vy ani přítel nemáte jiné závažnější trávicí obtíže, o kterých nevím. Věřím, že léčba nebude nutná, jestliže dostatečně váhu snížíte a budete si ji udržovat s menšími váhovými výkyvy. Snížení váhy bývá v převážné většině případů dostačující, aby obtíže zcela ustoupily. Předpokladem také je, aby byl dodržován takový jídelníček, který nepovede k dráždění sliznice jícnu a žaludku ( káva, silný čaj, některé koření, tvrdý alkohol, některé léky jako např. analgetika...)
 
2 years ago
Eliska S.
Děkuji za odpověď, nepřemýšlí o přestání kouření zatím. Na reflux bereme omeprazol každé ráno.
 
2 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, Eliško. Můžete se řídit informací v předchozí dnešní odpovědi tazatelce (DIETNÍ PLÁN na 12 dni). Co se týká refluxu či tzv. refluxní choroby jícnu , výraznějším snížením váhy s velkou pravděpodobností obtíže zcela vymizí. Přispívají k tomu také vlákninové přípravky Guareta. Pokud užíváte nějaké léky, které s ní souvisí, napište mi prosím jejich názvy. Většinou je dobré je vysadit, protože zhoršují trávení živin. Jestliže váš přítel uvažuje o zanechání kouření, určitě ať to nedělá zároveň se zahájením dietního režimu. Počet vykouřených cigaret za den ale může trochu omezit, jestliže s tím nebude mít zásadní problém. Těším se, že se vám PLÁNY osvědčí. Kdykoliv se ozvěte cestou této poradny. PS : Vašemu příteli doporučuji užívat DietLine VitAmin 1x1 tableta za den již na počátku dietního režimu).
 
2 years ago
Eliska S.
Ještě jsem zapomněla dodat, že se oba léčíme s refluxem jícnu :(.
 
2 years ago
Eliska S.
Dobrý den, můžete mi prosím poradit jakým plánem začít, mám 161 cm a 81 kg a chci dát dolů min. 15 kg a přítel má asi 185 cm a 104 kg a chce dát dolů 20 kg a kouří. Chceme si tento týden ještě plány zakoupit. Moc děkuji za radu. Eliška
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru