V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Poměr živin

2 years ago
Dr. Staněk
Podle toho co jsem uvedl 800 kcal/3360 kJ. Věnujte ale hlavní pozornost váhovému množství hlavních živin. Jejich podíl na celkové energetického hodnotě celodenního jídelníčku je zásadní pro to, aby šla váha dolů co nejlépe. K tomu přispěje i doplnění vitaminů a minerálních látek přípravkem DietLine VitAmin. Tím se eliminuje riziko aktuálního nedostatku těch, které se přímo podílí na energetickém metabolismu. Zvýšenou potřebu může způsobit právě tělesná zátěž. Skutečná potřeba je také velmi individuální. Příkladem, jak by měl vypadat jeden běžný teplý pokrm i co do velikosti porce je hotové jídlo DietLine. Nyní bohužel máme jen Krůtí maso, které je ale asi nejoblíbenější a nemá prakticky žádné odpůrce.
 
2 years ago
Kateřina
Děkuji za pomoc, můj plán je dvě jídla Guareta, jedno jídlo Dietline a ideálně sestavené obědové jídlo dle vašeho doporučení. Ještě prosím kolik by teda měla být celková dávka kalorií za den?
 
2 years ago
Dr. Staněk
Díky za upřesnění. Prosím, berte na vědomí, že klíčový je pro vás správný jídelníček. Běžná tělesná zátěž není schopna vykompenzovat dietní chyby během redukčního režimu. Někdo snáší při nízkoenergetickém jídelníčku tělesnou zátěž lépe, někdo hůře. Přidávejte ji tedy opatrně. Nyní bych volil toto výživové složení celodenního jídelníčku : T:20g, S:70g V: 15-20 g, B:80g. Jednotlivé pokrmy bych sestavoval zejména z nízkotučných či polotučných mléčných výrobků, libového masa a zeleniny. Snažte se konzumovat alespoň jeden teplý pokrm za den. Lépe zasytí. Při chladnějším počasí se může hodit Guareta horký nápoj nebo DietLine Protein 20 horká čokoláda. Do kombinovaného jídelníčku samozřejmě doporučuji polévky Guareta. Přidejte DietLine VitAmin. Přeji pevnou vůli a kdykoliv se ozvěte. PS. Výživovou hodnotu jídelníčku je možné anonymně a zdarma kontrolovat na www.potravina.cz. Bohužel se nám stává, že je web velmi často atakován zvenčí za účelem vyřazení z provozu. Momentálně se nám zrovna vůbec nedaří poškození opravit.
 
2 years ago
Kateřina
Úbytek byl 4 kg a po dobu 12 plánu jsem sport vynechala. Teď už bych ráda začla, je to 2x týdně badminton ( hpdina ) a 1-2 x týdně hodina rychlochůze.
 
2 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, paní Kateřino. Jaký jste měla váhový úbytek během prvních 12 dní? Měla jste problém jídelníček dodržet při tělesné zátěži kterou jste uvedla? Jak dlouho trvá rychlochůze a kolikrát týdně takto sportujete?
 
2 years ago
Kateřina
Dobrý den, absolvovala jsem plán 12 a nyní pokračuji plánem 10. Ráda bych si začala sestavovat jídelníček a potřebovala bych poradit s poměrem bílkovin, tuků atd. a kolik kalorií by tedy měl mít hubnoucí jídelníček podobný plánu 10. Moje výška je 174 cm, váha 95, sedavé zaměstnání, sport 3xtýdně badminton nebo rychlochůze. Děkuji
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru