V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Dodržet dietní plán

3 years ago
Dr. Staněk
Díky za upřesnění, paní Jano. Jestli je váš psychický stav nyní dobrý a máte dostatek sil a odhodlání se do redukční režimu pustit, udělejte to. Doporučuji začít Dietním plánem na 7 dní a bude-li vám vyhovovat, zopakujte jej. Dále pokračujte dle mé rady. Je možné komunikovat přes mail guareta@drstanek.cz. Protože užíváte lék na snížení hladiny krevního cukru, je třeba si každodenně tuto hladinu měřit a po dohodě s vaším lékařem včas upravit dávkování. Ideálním postupem je ale navštěvování naší ordinace viz. lišta výše. Tím by došlo postupně k upravení nejen váhy ale také medikace na nezbytné minimum (Glucophage, Atorvastatin). Je možné, že následně bude moci lékař-specialista upravit i dávkování Lyricy a Zoloftu. Mimořádně důležité je volit správný čas. Těším se, že budete úspěšná a přeji pevnou vůli!
 
3 years ago
Jana
Dobrý den, pravidelně užívám Glucophage 1000 mg, Euthyrox 50 mg, Atorvastatin 20 mg, Lyrica 75 mg a Zoloft 50 mg. Vše beru proto, že jsem měla před lety panické ataky, a než se zjistilo, z čeho mé problémy pramení, prošla jsem si kolečkem lékařů, kde si mě už nechali na pozorování. (kromě Zoloftu a Lyricy, to brát musím)
 
3 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, Jano. Jestliže některý z našich Dietních Plánů důsledně dodržíte, váha musí jít dobře dolů. Prosím napište mi ještě, zda užíváte pravidelně nějaké léky a zda máte nyní nějaké vážnější zdravotní obtíže.
 
3 years ago
Jana
Dobrý den, bohužel jsem za poslední rok přibrala 8 kg, a nemůžu se jich zbavit. Tedy - nemůžu - vždy se pro nějakou dietu nadchnu, a pak zjistím, že po měsíci výsledky nejsou (naposledy dělená strava, za měsíc úbytek 1 kg). To mě dokonale otráví a demotivuje. Je mi 63, měřím 162 cm a vážím 88 kg, což je fakt hodně. Můžete mi doporučit, prosím, nějaký dietní plán, který nebude tak přísný, protože já moc ráda jím, hlavně večer. :) Velice děkuji... Jana
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru