V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Nadekabd Fitness 20% a žitný chléb DietLine

3 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den paní, Květo, Dnes vám byl odeslán balíček. Oba výrobky se hodí k vašemu DP, aby se Plán ještě snáze dodržoval. Snad vám budou vyhovovat. Příjemný víkend.
 
3 years ago
Květa
Dobrý den pane doktore, velice děkuji za Vaší rychlou odpověď. Mějte se moc hezky, Mašatová
 
3 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den paní Mašatová. Celozrnný žitný chléb DietLine není aktuálně součástí našich dietních plánu. Tento druh chlebů je nyní již běžně dostupný v supermaketech, když pominu skutečnost, že chléb DietLine neobsahoval žádné jiné ingredience než žitné zrno. Volte jen stejnou dávku t.j. 40g . Doporučuji např. německou firmu Mestermacher, která má v této oblasti výroby velkou zkušenost. Zmíněný plátkový sýr nahraďte sýrem Madeta Jihočeský Eidam 20% 20 g. Po kontrole rozpisu, který jste pravděpodobně dostala, jsem zjistil, že jde opravdu o chybu a rozumím vašemu rozladění. Nechám vyhledat vaši objednávku a naši chybu se budeme snažit alespoň částečně odčinit. Omlouvám se. Text jsem musel mít v ruce.
 
3 years ago
Květa
Dobrý den pane doktore, koupila jsem si dietní plán na 14 dní, nyní se blížím ke konci a rozpisu jídel jsem našla 13. den Nadekabd Fitness 20% plátky 20g. Vůbec nevím co si mám pod tímto názvem představit, ani se mi tento produkt nepodařilo najít na webu. V zásilce také nebyl přibalen. Dále v rozpisu je 14. den Celozrnný žitní chléb DietLine 40g, který také nebyl přibalen k dietnímu plánu. Mohu tento chléb nahradit jiným žitným chlebem, který je dostupný v obchodech? Předem děkuji za odpověď. Květa Mašatová
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru