V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Jaterni testy

3 years ago
Dr. Staněk
Můj mail je guareta@drstanek.cz. Pokud pracujete ve zdravotnictví a hodně jste nyní v kontaktu s desinfekcí s obsahem alkoholu, i to by mohla být příčina. Alkohol je silný enzymový induktor a jeho vdechování se nevyhnete i když máte respirátor. Dávky nemusí být nijak velké, pokud jste zatížena dlouhodobě. Věřím, že společně pravděpodobnou příčinu najdeme a vše bude brzy v pořádku. Kontrolní biochemické vyšetření je možné udělat i cestou naší ordinace, jestli jste z Prahy. Běžná redukční dieta určitě představuje pro tělo a játra výrazně nižší zátěž než jídelníček, který vedl k nadváze. Běžně se setkáváme u řady pacientů se zlepšením biochemických hodnot souvisejících s látkovou výměnou již po cca 14 dnech. U obézních polymorbidních pacientů to samozřejmě trvá déle.
 
3 years ago
Dobry den, vysledky mam pouze pred 3dny.Ale mohu potvrdit, ze vsechny z predeslych byly naprosto v poradku. Vysledky Vam mohu poslat, ale pokud by to slo sukrome budu rada. Dekuji za odpoved.
 
3 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, Andreo. To považuji za vyloučené. Máte prosím nějaké výsledky biochemického vyšetření z minulého roku pro srovnání? Kolik prosím vážíte? Léky žádné neužíváte? Prodělala jste v poslední době nějaké infekční onemocnění?
 
3 years ago
Dobry den, douzivala jsem balicek na 12dni prisny. V nedeli jsem byla na odberech a zjistili mi vysoke jaterni testy. Nikdy jsem to nemela, nechavame se v praci pravidelne nabirat, jeliz pracuji ve zdravotnictvi. Je mozne, ze to mam z te diety? Dodrzovala jsem od 1.2 dietu, ani kapka alkoholu, zadne prasky. Pak jsem presla na Vasi dietu a ted tohle.. Dekuji predem za odpoved. Andrea.
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru