V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

výběr dietního plánu

2 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, Lenko. Napište prosím o sobě více. Nic o vás nevím. Je možné napsat i na mail guareta@drstanek.cz.
 
2 years ago
Lenka C.
Dobrý den pane doktore, dnes jsem začala s dietním plánem na 9dni jak mám pak pokračovat? Lerchová
 
3 years ago
Dr. Staněk
Kdykoliv se ozvěte. Příjemný nový týden.
 
3 years ago
Děkuji.
 
3 years ago
Dr. Staněk
Díky za upřesnění. Týden bych se držel přibližně hodnot pro běžný pokrm T: 5 g, S: 20 g, V: 5 g B: 20 g . Pak záleží na výsledku dalšího týdenního vážení. Buďte velmi opatrná. Použijte na kontrolu web www.potravina.cz. Uvedené hodnoty si zadejte a pak se k nim snažte co nejvíce přiblížit volbou potravinářských výrobků, nebo připravovaným jídlem. Určitě si poradíte. Přeji pevnou vůli.
 
3 years ago
Doposud guareta polévka každý den, snídaně guareta jogurtový krém, pudink, nebo Diet Line koktejl, večeře většinou pudink, někdy ryba ve vl. št. diet Line žitný chléb, zelenina. Snídaně nebo večeře náhrada tyčinka. Strava třikrát denně z dietního plánu 10 a 14 dní. Dietní plán jsem zahájila 27.1.2021. Děkuji.
 
3 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den. kalorická hodnota má nedostatečnou výpovědní hodnotu. Je třeba řešit na prvním místě výživovou hodnotu. Jak momentálně váš jídelníček vypadá? jaký plán jste volila?
 
3 years ago
Dobrý večer, jaká je ideálně kalorická hodnota jídla, začínám nahrazovat jedno jídlo zatím opatrně cca 1000 kJ. Zhubla jsem 4 kg a musím v hubnutí pokračovat. Dalších 5-7 kg. Dodržuji Vaše pokyny. Cítím se dobře. Děkuji za reakci.
 
3 years ago
Děkuji za podporu a doporučení.
 
3 years ago
Dr. Staněk
Doporučoval bych 6 dní, ještě vydržet, Gábi a přidat případně Stimulsin Celular. Přidejte DietLine VitAmin. Pak už bych začal postupně nahrazovat jednotlivá jídla běžnou stravou s tím, že každý týden dojde k náhradě jednoho pokrmu. Za tři týdny byste tedy mohla být na běžné stravě, jestliže se váha nezastaví. Jako příklad vhodných pokrmů mohou sloužit hotová jídla DietLine nebo běžná jídla uvedená v DP 10, nebo 14. Jídelníček je možné se mnou konzultovat mailem na guareta@drstanek.cz. Je dobré pak využívat www.potravina.cz ke sledování výživové hodnoty. Jinak krevní tlak sledujte. Je možné, že se zcela upraví a léčiva by pak zbytečně vedla k hypotenzi a k obtížím s ní spojených. Úpravu dávky konzultujte s lékařem. Přeji pevnou vůli !
 
3 years ago
Dobrý den, v dodržování plánu jsem důsledná, jím 3 krát denně, snídaně většinou tyčinka, oběd vždy polévka, večeře taky z nabídky. Přísněji asi ne, možná o 6 dnů déle si umím představit. Piju čaje bylinkové a vodu, kávu bez cukru ( někdy se smetanou), používám guaretu prášek. Snížil se mi t. tlak, užívám léky v nižších dávkách. Jinak zdravotní stav v pořádku. Z tělocviku jenom chůze. Děkuji.
 
3 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, Gábi. Byla jste důsledná v dodržování plánu? Jaké nápoje jste do jídelníčku zařadila? Troufala byste si na přísnější režim po dobu 6 dní ? Používala jste vlákninové přípravky Guareta? Užíváte nějaké léky? Zdravotní stav je v pořádku? Jak je to s tělesnou zátěží?
 
3 years ago
Dobrý den, tento týden skončím dietní plán na 10 dnů dodržován jako přísný režim. Prosím o doporučení jak pokračovat. Po týdnu úbytek váhy 2kg. Celkem potřebuji zhubnout 10 kg. Mám 61 let, měřím 157 cm a vážím 67 kg. Děkuji za doporučení. Gabi
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru