V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Dostupnost DietLine Sport energetická tyčinka čoko

3 years ago
Dr. Staněk
Já jí mám rád také a všechny naše produkty odpovídají mým chuťovým preferencím. S postupem věku si ale nejsem již tak jistý jakou chuť a texturu volit. Stravovací zvyklosti se také radikálně mění a dorostla generace, která se stravovala v dětství výrazně odlišně než generace moje. Není tedy možné vyhovět úplně všem.
 
3 years ago
Helena
Tato tyčinka je absolutně "1", nic lepšího jsem ve světě nejedla. Mám je vždy po ruce, na jednání nebo na lyžování. Vzhledem k tomu, že jsem služebně několik let v zahraničí, tak si objednávku dělám, když jedu na víkend do Prahy. Já si počkám, protože Vaše tzv. pamlsky-tyčinky mám namísto různých sladkostí. Máte pro mne skvělé až vynikající produkty.
 
3 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, Heleno. Pravděpodobně bude zase dostupná v druhé polovině března. Jestli chodíte k nám do Paralékárny, pokusíme se stáhnout nějaké zpět od distributorů léčiv. Pokud ne a objednáváte přes internet, zkuste se zmínit do poznámky při objednávce a třeba se najde nějaké řešení. Díky za pochopení. Situace je nyní opravdu komplikovaná a Evropa jede pyžámkově na půl plynu a čeká na zázrak.
 
3 years ago
Helena
Pane doktore, kdy bude dostupná DietLine Sport energetická tyčinka čoko - displej 12ks, na jiných web. stránkách lekáren, atd. je dostupná,ale jen po 1 ks za 40 Kč. Děkuji.
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru