V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

voda v koleni - nadváha

3 years ago
Dr. Staněk
Vlákninové přípravky Guareta (prášek, tobolky, tablety k rozpouštění v ústech) lze objednat v jakékoliv lékárně do druhého dne. Příjemný víkend.
 
3 years ago
Věra
Moc děkuji za odpověď.Zkusím vyměnit vlákninu a uvidíme.
 
3 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, Věro. Jídelníček by měl mít dostatečnou výživovou hodnotu. Platí to dvojnásob u dlouhodobého režimu. Jestliže vám vláknina způsobuje průjem, výživné látky se nedostatečně využijí. Lidé bývají různě citliví na určité polysacharidy, a proto k podobným obtížím občas dochází. Doporučuji nyní vlákninu vysadit nebo ji změnit za jinou a držet nyní 3 pokrmy za den.. Prakticky se nestává, že by někdo měl zároveň problém s Guaretou práškem a Guaretou SuperSlim tobolkami. Doporučuji do redukčního režimu přidat DietLine VitAmin. Věřím, že si poradíte a že zdravotní obtíže úplně pominou. Kdykoliv se ozvěte. Přeji pevnou vůli !
 
3 years ago
Věra
Dobrý den pane doktore, před pár lety jsem s Vaší paní úspěšně zhubla 25 kg. 2-3 roky jsem byla celkem spokojená a pak nějak jsem začala přibírat a přibírat až jsem nyní se 170 cm skončila na rovných 100 kg. Hrůza.. V polovině listopadu 2020 mi začalo otékat pravé koleno. Každý lékař (chirurg,ortoped, revmatolog) ihned vytáhne vodu z kolena a to je vše. Žádná příčina na rtg ani na sonu není. Potřebuji co nejrychleji redukovat váhu o cca 20 kg, abych koleno odlehčila a třeba přestane otékat (tonoucí se stébla chytá..) Začala jsem včera koktejlovat, protože vaše koktejly jsou úžasný a nepřepiji se jich. Dnes jsem měla bylinkovou palačinku - luxusní. Moc jste vyladili chuť, takže se těším na další. Ale..Ráno si dám vlákninu 2 ks, zapiju vodou a po cca 30 min vypiju koktejl. Do 20 min běžím na WC a mám velký průjem. Což vede k tomu, že se bojím ráno nasnídat, abych včas odešla do práce. V práci na jídlo zapomenu úplně, prostě si nevzpomenu. Přijdu večer domů, dám si vlákninu, palačinku a zase běžím.. Chci se zeptat - je to problém pro hubnutí, pokud dám jen dvě jídla místo třech? Skončí mi běhání na WC po nějaké době užívání guarety, je to jen dočasné? Děkuji za odpověď
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru