V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Dietní plán

3 years ago
Dr. Staněk
Ano, můžete. Váha půjde dolů jen o něco pomaleji. Doporučují týden počkat. Pak není problém. Chyba to ale není. Spíše myslím na to, aby vás co nejvíce potěšilo první týdenní vážení.
 
3 years ago
Danila33
Děkuji za odpověď a mohu mít místo polévky k obědu hotové jídlo Vaše? Děkuji DŠ
 
3 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, paní Švagerová. Zpočátku bych se raději běžnému jídlu vyhnul a začal Dietním plánem na 9 nebo 12 dní. Když si rozkliknete informace k plánům, uvidíte jaké výrobky jsou do něj zařazeny. Polévky, krémy, pudinky, bramborová kaše Guareta jsou vzájemně zaměnitelné. To platí i o řadě DietLine Protein 20,a proto si můžete plán více adaptovat podle vašich chuťových preferencí. Požadavky na změnu konkrétního výrobku za jiný pak uveďte při objednávce plánu do poznámky. Kdykoliv se ozvěte. Těším se, že budete úspěšná.
 
3 years ago
Danila33
Dobrý den pane doktore, především Vám moc děkuji za zaslání vlákniny a chtěla bych se zeptat. Potřebuji zhubnout nejméně 10kg. Mohu si jídelníček poskládat jen z těchto Vašich jídel? Tyčinka, koktejl, hotové jídlo, polévka vlákninová, možná nějaký krém či pudink (ale nemusí být)? Mohl byste mi pomoci to poskládat, případně poradit, zda mám jíst i "normální jídlo"? Moc děkuji za radu. Švagerová
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru