V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Práce je silnější než já...

3 years ago
Dr. Staněk
Kdykoliv se ozvěte! Poradna je od toho.
 
3 years ago
Děkuji vám za ochotu. Zkusím se nad tím zamyslet a uvidím jak se s tím poperu. Dyžtak vás budu opět kontaktovat. Přeji hodně zdraví i vám.
 
3 years ago
Dr. Staněk
Určitě můžete do jídelníčku pravidelně zařadit tyčinky Guareta. Obsahují všechny důležité výživné látky a přiměřené množství energie. Doporučuji 1-2 za den. Určitě byste mohl také konzumovat naše hotová jídla DietLine, která mají také snížený obsah energie a neobsahují z výživového hlediska zbytečné klasické přílohy. V mikrovlnce se ohřejí za 2 minuty. Nad svým jídelníčkem se musíte zamyslet a uvědomit si jeho výživovou hodnotu. Z výživového hlediska si ho můžete kontrolovat na www.potravina.cz. Když budete rámcově vědět složení stávajícího denního jídelníčku (obsah tuků, sacharidů a bílkovin) , mohu vám poradit , jaké změny udělat, abyste se nepropracoval k vážnějším zdravotním problémům v budoucnosti. Jinak až se rozhodnete snížit váhu, jste na správné adrese. Přeji hodně zdraví.
 
3 years ago
Dobrý den. Žádné zdravotní problémy nemám ale nadváhu mám. Bohužel to jídlo probíhá spíš tak, že si dám co je a spíše v rychlejším tempu než v poklidu, nechce se mi s ničím chystat a připravovat, jelikož mám pocit že ten čas můžu využít jinak, takže většinou zvolím nejjednodušší a nejrychlejší způsob jídla. Jablka jím protože ty se dají jíst za pochodu v práci, já mám akorát vymezenou půlhodinku na oběd takže přestávka a čas na svačinu není. V práci piji jenom vodu a doma bylinkové čase a nejvíce hodně hořký pravý černý čaj. Sladkosti skoro žádné. Už jsem kolikrát chtěl začít cvičit ale stejně jsem vždy skončil u té práce. Tak naštěstí přináším více užitku, aspoň tedy podle šéfa. Pokud by vás něco napadlo, budu rád za každou informaci a pokusím se s tím ve vlastním zájmu něco udělat. Děkuji vám za ochotu.
 
3 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, určitě bych nějakou radu měl. Nemám ale o vás žádné informace a neznám aktuální zdravotní stav.. Zajímalo by mě samozřejmě také, zda máte nadváhu či ne. To že jíte "málo" nemusí vůbec vadit, pokud je strava dostatečně výživná. Například dvě jablka konzumovaná ráno tělu moc výživných látek nepřinesou. O to musí být pestřejší a výživnější další jídla. Jinak je radostné číst, že někoho práce baví. Zvedlo mi to náladu a závidím zaměstnavateli. Na druhé straně workoholik bez potřebných schopností a dovedností zaručeně napáchá více škody než užitku....
 
3 years ago
Dobrý den, nevím, jak mám překonat touhu pracovat a trochu se dívat na své zdraví. Snídani mám pravidelně v 5:30, poté mám většinou přes dopoledne 2 jablka v rozmezí 2 hodin. Pak oběd ve 12:30. Pak svačinu podle toho kdy přijdu z práce, většinou mezi 15 a 17 hodinou. A to je moje poslední jídlo, večer už nejím. Dřív jsem cvičil každý den ale jakmile jsem začal chodit do práce, začala mě práce bavit a přestal jsem uplně cvičit. Když je to možné tak jednou týdně jezdím na squash. Ale jinak chodím jen do práce a doma prakticky pokračuji a domů chodím mezi 20 a 21 hodinou a to je důvod proč už nejím. Tak se chci zeptat, jestli byste neměl nějakou radu, názor, jak překonat touhu pracovat a udělat něco pro své zdraví. Děkuji za jakoukoliv odpověď.
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru