V košíku nejsou žádné položky. Jak nakupovat?

Vitamíny

3 years ago
Dr. Staněk
Alkoholu je dobré se vyhnout, Mercedes. Hlavně pravidelnému pití. Jestli si umíte na něm pochutnat, občas si malou skleničku dejte. Neřešte jim nikdy vědomě psychické obtíže včetně špatné nálady. To je cesta do pekel. Alkohol (etanol) se výtečně vstřebává a má vysoký energetický obsah. Pokud ho člověk s tendencí přibírat pije pravidelně, není snadné si vytvořit dostatečně výživný jídelníček, po kterém by nešla váha nahoru. Přeji úspěšné pokračování dietního režimu. Nezapomeňte na dostatek odpočinku!
 
3 years ago
Mercedes
Zdravím pane doktore, děkuji za radu. Podle rady doplním určené vitamíny, před zahájením diety jsem jedla dle názoru velmi pestře, zelenina, ovoce a luštěniny nechyběli denně na jídelníčku ale zcela nevhodně zbytečně velké porce příloh bohaté na sacharidy a nepravidelná doba jídelníčku, málo pohybu a víkendový alkohol udělá své, dobře vidím své špatně nastavené stravovací návyky. Guareta učí pravidelnosti, vsimam si více složení, zjistila jsem že víkendy bez alkoholu nechybí a více si vážím jídla samotného. Období zavřených obchodů a restaurací mě osobně velmi prospěl k uvědomění ..že už jsem dost stará na to, abych se o sebe už skutečně začala starat. Děkuji za rady, jsou velmi cenné, protože dnes radu odborníka, které tu lidem dáváte, člověk už jen tak nedostane. Přeji hezký den a jsem s pozdravem.
 
3 years ago
Dr. Staněk
Dobrý den, Mercedes. Přidejte nyní do jídelníčku určitě DietLine VitAmin nebo Additiva a Stimulsin Celular - 2 sáčky za den. O dalším postupu se doporučuji rozhodovat již z týdne na týden. Jestli se dobře cítíte, pokračoval bych o jeden týden navíc. Některé doplňky stravy, které máme na webu, je často vhodné užívat hned při zahájení dietního režimu. Záleží na tom, jak se dotyčný stravoval před zahájením redukční diety i na jeho aktuálním zdravotním stavu a medikaci.
 
3 years ago
Mercedes
Pane doktore, prosím pěkně, dala jsem si dvakrát za sebou přísný plán a nebrala jsem u něj žádné vitamíny ani doplňky. Mám hodně popraskané rty a cítím značnou únavu byť mám klidový režim, jsem trombofilik ale neberu žádné léky na ředění krve. Jinak se cítím dobře a váha šla za měsíc o 5 kg dolů. Doporucite prosím výživové doplňky k tomu a schvalite dalších 15dni přísného režimu? Váha momentálně 80kg a 160 cm, 32 let. Přeji krásný den..
 

Centrum pro poruchy metabolismu a výživy

Poskytuje komplexní péči pro pacienty, kteří potřebují nutriční podporu.

Kontakt  |  Napsali o nás

Jak zhubnout

Diet Guareta
© 2011 Dr. Staněk spol. s.r.o.| Vytvořila V3Net.cz - webové prezentace na míru Nahoru